valborg med massor av folk

Hejsan allihoppa ! Jag och Natalie drog först hem till Sanna sen efter ett tag drog vi till edsbacka slott eller vare va, och där mötte vi upp Agapi, och sen drog vi till badberget. Där vare inte så kul, träffade lydia & Hanna & Nono, och tusen fler. Så vi drog tillbaka till edsbacka slott,och va vid anksaken dära.  Vi hade skit kul, det är det ända jag kan säga, bästa valborgn hittils i livet. =)
 Jag och Natalie gick tsm hem, tog ca en halv timma, och vi känner oss verkligen stolta, eftersom vi gick fort hela tiden , Hihi, riktigt bra gjort asså :) Aja, sitter här med ett glas påskmust och ska kolla på ett avsnitt one tree hill sen ska jag nog sova. Eftersom jag har träning imorrn bitti, och sen måste packa och vara me kompisar =) Tihi, Skriver God natt nu, eftersom jag inte kommer skriva mera idag. God natt allihoppa, sov sött.


tycker och tänker

God kväll alla trötta människor. Vissa festar natten lång idag, vilket är helt onödigt om jag får säga vad jag tkr. Att ens dricka är väll idiotiskt? Vissa dricker bara för att det är coolt och för att dom ska få mer status. Andra dricker för att det är gott. Jag kan förstå om man tycker alkohol och sånt skit är gott, men att dricka för att man tycker det är coolt, det är ju helt otroligt onödigt, för det är inte coolt, det är långt ifrån cooolt ! Jag säger bara vad jag tycker, så bli inte sura. Kommentera om du håller med.

/ Michaela

Natalie <3 Michaela

Hejsansvejsan ! Har ni haft en trevlig dag? :) Det har jag ! Kvällen kommer inte spenderas med Cissi, utan med Natalie och kanske många fler. På eftermiddan vid typ tre kom Natalie hit, och vi va först här sen drog vi till edsberg där Agapi och Maria va, där satt vi på en bänk och bara snackade . Sen drog alla hem och snart ska jag äta , pizza, Vilken är eran favorit pizza ? själv har jag ingen, haha. Menmen, jag är jättehungirg, och pappa & sebbe kommer snart tillbaka, =) , Skriver igen ikväll eller imorrn, vi får se. Hihi, ha en bra valborg, massa stora bamsekramar - michis :)



Tagen av mig påväg till Holland med fotbollslaget.


valborg

Kom hem för en stund sen, och ska fixa mat nu, sen ska jag dra ut till det fina vädret och träffa nån, kanske cissi och dom ? aja, vi får se. Valborg kommer nog spenderas med cissi, men vi får se. Hoppas det, för vi har inte gjort ngt på evigheter !
 Men va ska du göra på valborg?
Pussar.



- Förra våren/sommaren, tagen av mig.

yesbox

När i kommenterar, gör det ej annonymt, då kan ni inte få svar !

God morgon , allihoppa ! Det är jäättevarmt ute, så nu är det på me lite kläder och sen gå till skolan. [ bild finns under ] Idag går jag bara i skolan till tio över elva, och då vet jag faktiskt inte va jag ska göra. Eftersom det är valborg så blire säkert kompisar ikväll, men jag vet faktiskt inte va jag ska göra. Så , får väll ragga upp någon,  =) , haha, men, nu ska jag fixa det sista och gå till bussen, så , skriver senare,massa pussar & kramar från en superglad michis :D



Dagens:
Gråa leggings - fick av mamma !
rosa linne typ - italien!
vit kofta - fick av mamma !

deppig, lessen, besviken.

Du anar inte hur jävla mycket jag saknar dig, du anar inte hur många tårar som faller för dig , men du verkar inte ens bry dig. Det är det som  sårar som mest. Snälla, förstå det. Jag älskar dig från botten av mitt hjärta.
Från en deppig , lessen Michis.
Kommentera om du bryr dig, skulle uppskatta det.

Oh yeah (:

Antagligen är jag på sjukt bra humör eller så är jag väldigt över trött? ;o
Jaja, andledningen till att jag inte skrev igår var för att jag sov i Syrrans nya lägenhet ^^
hon har inte någon dator där så sry babes..
Igår hade vi Prolympia loppet som är ungefär 5 kilometer ;o och jag kom typ sist... haha
Erik Bruno i 9an vann på 14,30 minuter och jag gick på 36,35 minuter -.- hur seg får man vara egentligen.
vi slutade direkt efter loppet och då tog jag bussen till syrran, åt en glass vid ica sen åkte vi in till stan.
JappJapp, var lite extra känslig också för ville inte ta min medicin igår och jag typ bara grät och grät.. -.-
Och Idag så var hela klassen på Erikdalsbadet i stan :D
Det var skit kul (:

inte så mycket mer har hänt...
Orkar inte ladda in bilder så ;d får nöja er med gamla... Mohahaha





Mongo (:
Jag älskar dig otroligt hjärtat <3

one tree hill

God kväll ^^) haha, . Jag badade nyss, i varmt vatten, mysigtmysigt :) Sen efter det tog jag en tallrik med glass,jordgubbar och strössel , hur mumsigt som helst ! nu ska jag kolla på ett avsnitt av one tree hill , sen ska jag nog hitta på nånting annat eller sova. är faktiskt rätt så trött. Imorrn går jag i skolan 08.10-11.10 , skit sönt faktiskt, tre lektioner, sen vet jag inte vad jag ska göra. Men , kanske slänger in ett inlägg senare,
kisses Michis

Bilder


Dagens :

Gråa leggings, vit t-shirt svart linne, svart kofta


lekplats :)

Hejsan alla gullungar =) Asså usch, det känns som om jag inte har tränat på as länge, eftersom jag inte kan på måndagar, och dom ställer in den som är imorrn .. -.- Menmen...
Idag kom Tobbe till skolan, så träffa han några gånger snabbt , och sen typ har det inte hänt något speciellt. Förutom att efter skolan så träffade jag och sarah Sampe, Emil & Jens, och vi drog till kärrdal och typ lekte i en lekplats, sen drog vi hem till min mamma och hoppade studsmatta och skulle kolla på film, men vi kunde aldrig bestämma vilken x) Satt det blev ingenting,. Vid kvart i fem drog vi till hållplatsen och hade skojsigt, sen tog vi bussen och Jens gick av i edsberg, sen följde jag och sarah sampe & emil till sollentuna station, och där ifrån åkte vi hem.. Så , aa, nu ska jag snart äta, sen baaaaaada ! Och plugga lite i think, Aja, lägger upp lite bilder på mig från i morse,
Kisses michis.

god natt

Nu har jag kollat ett avsnitt one tree hill och ett avsnitt av andra avenyn, och nu ska jag sova. god natt, sov sött <3


tema-dag

Tingeling ! :) Idag var det ju tema dag i skolan, och det var faktiskt jätteroligt :) Jag, Hanna, Emelie, Astrid, David & Phrommin äger :) Haha, men i alla fall. Efter skolan drog jag, Sarah & Wilma till sollentuna vallen, och där träffade vi en massa folk, så vi spelade lite fotboll, och sen kom det några typ 18-20 åringar och frågade om vi ville möta de på match, och jag tror att vi barnen vann stort? eftersom dom gav upp x) Haha, sen hade vi skit kul, och sen åkte sarah & Wilma hem, och jag, Bella och Sampe stannade på hållplatsen, gjorde inte så mycket så jag tog bussen som kom och åkte hem. Det var skit kul, och vi va as många! :D ( kommer inte ihåg alla namn )
Sen kom jag hem för ett tag sen, åt & har duschat, Nu ska jag snart kolla på andra avenyn, och innan det blir det nog one tree hill avsnitt.

ja juste, tack för alla underbara kommentarer och för att ni besöker ! det har höjt sig så sjukt mycket dom senaste dagarna, fortsätt så ! :D

Skriver mera ikväll/imorrn, hare bra så länge , kisses michis !


Yeaaaahh, i goes smart

Vet ni vad jag kom på nyss ? Jag går bara 5 timmar i skolan imorrn, plus att det är brännbolls match och flumm med brudarna ( Hanna, Emelie, Astrid, ) ! ska sova nu, sov sött allihoppa, jag är skit trött. Hare bra, kiiiisses Michispickis.

dagens and bilder :)


Dagens :
Svarta shorts, gult linne, vit kofta.



Tagna : Av Michis,
Förlåt för bilderna, dom är tagna från bussen påvägen hem, så , dom blev inte så bra, men jag gillar solen :)

Träning med en underbar hund :)

Tingeling ! :)  Jag kom nyss hem från träningen och det var jättekul idag faktiskt. Det var bana idag, de älskar hon, så allt gick strålande ! till efter fikat, då va hon trött, så jag orkar inte tjata på henne eller nånting sånt, för det finns ingen mening, om man är trött och inte orkar med så orkar man inte,. Tihi, efter träningen så åt jag, Mormor och morfar på donken, för att jag inte orkade äta någon annan stans, för jag ville hem, så nu är jag hemma. Och känner mig så totalt tjock ! Måste träna, måste träna. Menmen. Aja, skriver mera sen/imorrn, btw; Bilder kommer, kisses michis.


27-apr-09

Ahmen fölåt... jag ska börja skriva ordentligt :D 
I promise !

Idag har det varit värsta chill dagen. 
Det började med att jag kom till skolan kl 8 för att det var frukost men klassen dära ^^ 
Det var jätte mysig och det var smarrit. 
Men efter frukosten så hade vi hemkunskap och jag fick såklart jobba med Felix (nörden i klassen).
Vi gjorde typ pasta med scikärtor eller vad det heter. Uschusch, såg ut som ärtsoppa.
Efter det så hade vi en tipsrunda och sen slutade. (: 
Jag åkte och hälsa på Linus ett tag efter skolan och sen vid halv 5 hämtade pappa mig och vi åkte till åkersberga för nått möte på John Bauer gymnasiet. Trist!

Pappas dator funkar inte så kan inte ladda in bilder nu :/
Men ha det bra gullungar xD


yeeah

Besökarna bara strömmar in ! Tack så jättemycket för det ! :)
Jag kom nyss hem från skolan, och ska äta och sen åka och träna i norrtälje. Idag fick vi reda på att vi har temadag imorrn, så börjar vanlig tid halv tio men slutar en och en halv timma tidigare, alltså halv tre ! :D Och sen på torsdag slutar vi tio över elva, och vi är lediga på fredag. Det är ju då skolveckan .
Vi hade idrott idag, och först körde vi lite fotboll och sen brännboll, mitt lag vann med 34-33 , vilket var jätte jämt.
Jag skriver mer när jag kommer hem, skicka gärna sms om du har mitt nummer, för jag kommer vara jätteuttråkad på bussen.
Hare bra allihoppa, puuussar michaela.

Brudarna vann

Hejsanhoppsan ! :D Idag började dagen med match på bele barkaby, och förlåt, men de va ju helt sjuka i huvudna  :S pallar inte gå in på detaljer, men dommaren SÖÖG , och jag och Astrid kanske skulle anmäla hnm, Ska vi det eller, Astrid? Aja, sen åkte vi hem och jag duschade, åt & fixade mig, sen åkte jag och Astrid till sollentuna vallen och skulle kolla på en match, men det blev inte mycket kollande. För vi kollade lite först, sen köpte vi en glass som hette Skruven, och den va skiit lång :O haha, vi misstolkade allting, det va skiiiit kul !

Sen såg jag Sampe, och smsade me hnm lite, sen mötte vi Sampe, Emil, Benjamin, Jonatan och Jens. Så det var dom mot mig, Astrid & Elsa, men sen gick sampe över, och vi vann stort ! :D Det var skit kul, sen hade vi skit kul tsm. Vi låg på en röd trekantig sak, och vi misstolkade en massa, men asså, orkar inte berrätta allt vi gjorde, men vi , eller iaf jag hade skit roligt :D och sen köpte jag , Astrid och Elsa varsin läsk och bjöd, och sen gick Elsa hem, och sen bara försvann Astrid, hon sa hej då och gick nånstans :S Menmen, sen väntade dom me mig till bussen kom, då vare hejdå kramar ! :D Sen har jag ätit,.och gjort något mer. Ska nog snart äta glass me frukt :D
Tack för en underbar dag allihoppa ! :)


Lånad av google, Men så ser jag ut i facet asså.. -.-


Pussar från eran tomat Michis :)

God natt

Eftersom jag har match i morgon, samling kvart i elva på Veddestavallen , så vi måste åka och hämta lydia kvart över tio, så måste gå upp vid nio tiden, så måste jag gå och lägga mig nu. Jag skriver igen imorrn, jag ska förmodligen vara med Astrid efteråt, och vi ska kanske kolla på när dom stora killarna spelar match klockan 15 på sportfältet, men jag vet inte. Aja, God natt allihoppa, sov sött :) <3


klllaartt :D

Hejsanhoppsan, om ni undrar varför bloggen hade användarnamn och lösenord var för att jag fixade till en massa saker, som bara hade sett konstigt ut om jag inte har det, fattar ni ? :) Är inte riktigt klart, Johanna måste göra en sak först, menmen, fixar klart det sen.
Blev det fint? :)

om Michaela

Jaha, nu tänkte jag berätta lite om mig själv. Jag heter Michaela Jonsson och är 13år och bor i sollentuna. Jag går i Edsbergsskolan och trivs jättebra där. Jag går på fotboll och tränar hund. Jag spelar i sollentuna United f96 och jag tränar nästan varje dag i veckan, och spelar oftast match på helgerna eller är med kompisar,  åker jag ut till landstället som ligger utanför Norrtälje eller bara är hemma. Jag tränar min mormors hund Celest, hon är 12 år gammal och är en

jack russel terrier och vi tränar på hundklubben i Norrtälje. Jag själv har en hund, som lixom är familjens, och hon heter Kimmi och är en flatcoated retriever blandat med schäfer på 8 år.
Jag har en storebror som heter Sebastian och är 16 år, En lilebror som heter Felix som är 10 år och en lillasyster som heter Emilia som är 2 år, en mamma som heter Emma och en pappa som heter Christer, och en va man nu ska säga ( mammas man ) som heter Rikard ! han har oxå två barn, Ina 16 och Anneli 23 i think.
Aja, finns ingenting mer att säga tror jag...


bilderna.










Tagna : Av Michis med min mobil , sony ericsson t650i.

Alla bilder är på solen och draken, förutom två, En är på lekstugan och solen, och en är på mig med mitt tomatface , och fy*an va blek kropp jag har ! måste sola, måste ha sommar, måste ha sol. Btw: Helt naturel, Ingen smink, inget fixat hår. ;D

KOMMENTERA !

meterlångt inlägg !

Hejsanhoppsan ! Jag har jättefina bilder att lägga upp , tihi, ni måste bara få se dom ! jag är faktiskt grymt stolt över dom, Så langa gärna en liten kommenter av vad ni tycker :) Det blir roligare om ni kommenterar, så snälla, ni som läser den här bloggen, vi har många besökare varje dag, så varför kan ni inte bara lämna en liten onödig kommentar om vad ni tkr? det är jätteroligt att läsa, och man får mer energi av kommentarer ! :)

Menmen, igår kväll spelade jag ju match, och vi förlorade med 3-2 , vilket jag tyckte va synd eftersom dom inte var bättre än oss, utan dom hade bara lite tur. Sen efter matchen stannade jag, Elsa, Alida och Astrid kvar på sportfältet och kollade på p96:ornas match, de mötte AIK och förlorade med typ 5-1 , och kollade inte så mycket, eftersom jag mest flummade med tjejorna ! Astrid, jag hoppas verkligen att han har raderat videon, annars skulle det vara fett pinsamt ! Aja, sen åkte jag hem vid åtta, duschade , åt och kollade på talang , satt vid datan. och sen vid typ halv elva åkte vi till landet och kom fram vid halv tolv ca, och då gick jag och la mig direkt, och somnade .

Idag började dagen med att jag gick upp vid tio, åt frukost och kollade på tv. Sen gick jag ut, och fy sjutton va det var varmt ! UNDERBART säger jag bara ! Det var städdag på landet, så jag och felix, tog hans fyrhjulning och körde från stora vägen till sjön fram och tillbaka med stockar bakom, det var sjukt kul, och jag har fått lite färg i ansiktet =). Sen när vi skulle in och dricka, så fanns det inget vatten för att dom fikade ngt i vattenhuset,  eller va det heter. Så vi tog cola, och jag är ju alltid så klumpig och tappar en ful 2 liters flaska på golvet, utan lock ! så allting sprutar åt alla håll, och vi torkar upp allting, och sen när vi hade grillat klart så skurade jag hela köket.. Sen tog jag och felix en filt, en flaska vatten och en skål med chips och satte oss på gräsmatten och spelade kort ! Och flög drake, det är skit kul, men skit svårt ! sen åkte vi hem , och vi handlade på vägen hem så jag & felix fick varsin glass ! :) Sen har jag bara suttit här vid datan, och så har jag ätit och fixat en massa.

Imorrn bitti har jag match, samling kvart i elva på typ veddesvallen eller nånting sånt. Så , önska mig lycka till !
Skriver kanske senare, ska lägga in alla bilder.

deppig, deppig, åter deppig.

Jag har absolut ingen lust att blogga... Men men, måste väll det. Igår orkade jag inte bloggen på kvällen. Men eftermiddagen för mig blev att packa & plugga, sen tränade jag och sen pluggade jag.
Idag har det inte hänt så mycket, skolan gick rätt så fort, slutade kvart i ett..  Va me Hanna, Vendela & Emelie på lunchen och rasten. På mattelabbet snackade vi om bråk som va mellan en kille och en tjej, sen snackade vi om massor av annat. Sen kom en tjej på att Amer ( våran lärare ) skulle kasta ut folk som sa ngt utan att räcka upp handen, så alla i klassen slängdes ut. Så vi som va där ute spelade fotboll, det var skit kul !! :D Sen slutade vi och jag drog hem och satte mig hära, undra när felix kommer hem ? , aja, får väll gå och hämta hnm snart. tihi, aja, har match samling 5, sen ska jag till landet sent sent sent i kväll, aja, skriver igen senare, puss bebs.

3 timmar håltimme

Shenapena allihoppa ! :) Vi fick reda på att vi hade inställt hemkunskap, och innan hade vi lunch, så vi fick över tre timmar håltimma. Så jag och  Nor drog hem, fixade mat, det blev pasta med pesto :) Sjuuuukt gott seriöst ! Sen hoppade vi studsmatta och tog en massa bilder, lägger upp dom senare. Sen satte vi oss hära, och vi börjar tjugo över två så vi måste åka om en lååång stund. Menmen, efter skolan har jag först klassresemöte, och sen har jag träning. och jag måste packa och plugga ! Så vi får se om jag hinner att blogga, men aja. Ska försöka hinna lägga in bilderna sen, om jag nu får lägga in ngn på Nor, men annars blire ngn på mig ;D
Aja, pussar från Michaela.


Måns och Agnes ! :D

Jag kollar på vänner, nu har han chandler ställt till det för sig, uschusch,.. Stackars pooojke ! :'(..
Tkr den här bilden va jättesöt på Agnes och måns ! :D
Reklamen är slut, Kolla på vänner allihoppa !
pussar,


Sooooommarlov- Vill ha nu !

Idag har faktiskt dagen gått fort, vilket är bra eftersom jag vill ha sommarlov nuu ! :) Menmen, i skolan hände inget speciellt, förutom att vi körde tråkigt höjdhopp på idrotten, och på lunchrasten åt jag med Astrid och va me henne på lunchrasten.. Jadu, sen på matten så ramlade jag av stolen, vilket för klumpigt och det gjorde lite ont faktiskt (aa) Sen gick alla till bussen, och jag åkte hem och mötte mamma vid hållplatsen, så jag hängde med till dagiset och hämtade Emilia och felix var dära, så sen gick vi hem, och jag satte mig hära. Nu ska jag faktiskt lägga mig och plugga , eller läsa, eller kolla på tv, vet inte, kanske skriver senare, nu orkar jag inte skriva mera..



Tagen av : Mig,
tagen : I måndags

bajskorv

Så jävla idiotiskt, Varför ska ni ens hacka på mig, varför ska ni prata me mig överhuvudtaget ? skaffa ett liv.
Till några , säger inga namn. 

förslag?

Ja la in den förra headern , bara för jag är så himla trött på den gamla, så måste göra en ny, men har inte tid idag, får göra det när jag har tid, Några förslag på hur jag ska göra den då ? Skriv jättegärna om du vet hur den ska se ut nästa gång ! pussar Michaela.


Yesss,,, ! :D



På No:n experimenterade vi. Vi hade en bägare med syra och nån blå färg, och sen en annan bägare med syra och gulfärg. och så skulle man blanda det, och få det grönt. Och det var bara det att det kunde bli gult om man hällde i en droppe för mycket, så man skulle blanda hela tiden och hälla lite lite lite i taget, och det var inte många som lyckades, det var bara min grupp ( Sarah, Wilma, Jessica & jag ) , Och Willes grupp ( William och phrommin , i think ) Hihi, jag tkr det blev en fin färg i allafall :) Aja, nu ska jag inte skriva mera, Pussar från eran  Michis.

Outfit's


igårdagens klädsel -
Jeans, Gult linne, svart kofta, brun jacka ( inas ) , Ballerina skor ( inas ), färglad sjal, uppsatt hår :)


Dagens klädsel :

svarta jeans, blå-vit randig t-shirt (inas), Vit kofta, svarta klackskor, (mammas) och bruna jackan (inas)

/ Michis

Fotbollsmatch belebarkaby-kärrdals if

Hejsansvejsan! :) Förlåt, jag skrev inte igår... Eller jo, jag skrev att jag skulle skriva idag, och jag hann inte skriva imorse, tihi :)

Igår:
  Jag blev överlycklig, på gympan körde vi fotboll , och jag fick bevisa att tjejer kunde vara bra på fotboll, och jag lyckades eftersom jag fick beröm av killarna efter :) HAHA,. Jag åkte direkt hem från skolan, åt , pluggade sen gick jag till bussen. Träningen gick uselt, eller inte första timman, men sen börja hon dampa. Efter fikat så ingonera hon mig totalt, hon fullständigt sket i mig. Så jag gav upp, och satt ner sista halvtimman och hjälpte Erika, men om man har en hund som jag har , en hund som är 12 år gammal, så kan man ju inte förvänta sig att hon ska orka springa i två timmar, så , aa... Aja, sen åt jag och mormor på donken, och sen åkte jag hem. Kom hem typ kvart i nio, och då satte jag mig vid datan, sen gick jag och la mig.

Idag:
Först sovmorgon till halv tio, sen skolan. Rektorn har gett pengar till min mentor för hon ska köpa fika till oss , för vi ska snacka om saker tjejer för tjejer och killar för killar, så vi ska göra det fyra tisdagar frammåt. Tihi, lite kul faktiskt :) och gott xD , Menmen, sen fortsatte dagen. Det är jättetråkig dag på tisdagar. Efter skolan drog jag hem, och Jessica följde med, vi hoppade studsmatta, sen kom hon på att hon skulle göra ngt me hennes mamma, så hennes mamma kom och hämtade henne. Så jag gjorde inte så mycket, vid fem åkte vi till rösjöns ip och Felix hade match. Så kollade på den, dom vann mot belebarkaby med 5-2 eller någonting sånt. Tyckte det var jättebra spelat =) tIhi, sen åkte vi hem, vi åt och sen har vi fikat. Nu ska jag bara ta det lugnt, sen ska jag kolla på andra avenyn och sen ska jag sova. Bilder kommer, tihi :)
Kisses - Michis

trött, trött , åter trött

Jag orkar inte skriva nu, är jättetrött och vill bara sova, skriver imorrn bitti om jag hinner, annars skriver jag imorrn eftermiddag, btw: slutar fyra, vi hörs, puuuuuuussar /M'


Next Norrtälje

Nu ska jag åka till Norrtälje, önska mig lycka till ! :) Kommer hem nångång i kväll, pussar.


Sov sött, älskling.


Foto: Emilia
Tagen av: Michis

Socialdag

TjabbaTjena ! :) Jag känner att jag har varit riktigt social idag, eftersom jag inte har varit med någon, och jag har spenderat hela dagen med min familj. Mamma väckte mig vid kvart över tio, och jag gick upp och åt frukost. Medans mamma , Rikard & Emilia va ute med hunden låg och jag sov och sen läste jag lite. Sen tog jag en varm dusch och sen fixade jag mig lite.

Efter att jag hade lekt med Emilia, hoppat studsmatta, suttit ute och läst, lekt i sandlådan osv så skulle hon sova. Men jag sa att vi skulle pyssla när hon vaknade, så hon vägrade sova i sängen med mamma, så hon kom ner när jag satt vid datan, och hon va så trött, så jag la mig i soffan med henne och hon somnade efter två minuter. Då hörde jag höga snarkningar, xD , så jag satte på tv och kollade på tv.
Sen när hon vaknade gjorde jag och ina tvål, de tog ca två timmar, eftersom vi hade glömt att sätta på plattan,. Så korkade vi är alltså.

Menmen, sen hoppade vi studsmatta, och jag satt vid datan. Har kollat på talang på datan, och spelat det där tvspelet med Felix. Just nu sitter och vid datan och kollar på wipeout på tvn, ska fortsätta kolla. Har bilder, som jag lägger upp senare.
Skriver igen imorrn kväll, eller nånting sånt. Men imorrn ska jag ju till norrtälje och träna, och sen ska jag typ äta med mormor efter , men men, får se om jag skriver imorrn, men jag hoppas det.
Aja, hejdå allihoppa ! :)


Senare

Nu ska jag spela eyetoy med lillebror, så skriver sen. Ska kolla på wipeout sen, men lovar att skriva sen, puuuussar.

...

själ inte mitt hjärta om du senare krossar det.
gör mej inte kär om du inte är det själv.
säg inte att du älskar mig och du inte menar det.
torka inte mina tårar om du senare skapar dom själv!

/ michis



Jag älskar dig, Johanna Nilsson.


Ey..

Jag kan ju bara säga att skriva blogg är inte mitt största intresse just nu.
Menmen, jag sitter inte vid datan så mycket heller men jag ska försöka skärpa mig ;o

Aja, igår så var det ju en födelsedags fest hos familjen Andersson :) Pål fyllde 19 så hängde där hela kvällen
och idag så har jag städat bilen.. Puh..
Det var skit jobbigt, jag höll på minns i 2 timmar. Haha
När jag var klar så åkte mamma och jag till macken och köpte glass :D


Så såg jag ut igår :D

Min grymt goda glass.
Ben & Jerry (:

Haha, nördarna nr 1 :D

Mitt påskägg ...^^ Det stora alltså.

Öh.. ignorerar min hand XD

Saknar dig Lizzie D:
// johanna

Grattis! :)

God Morgon allihoppa ! :) Sovit gått ? det har i alla fall jag, och jag minns inte vad jag drömde, taha. Jag tänkte lägga upp lite bilder i slutet va det här inlägget, från igår , Det är bara fyra st , men ändå, :) Idag har jag ingenting planerat, lr jo, jag och jenny snackde om att träffas idag, så det är bara att ringa henne :) , men eftersom jag vaknade för ett tag sen, måste jag fixa mig och sånt, vilket kan ta vääldigt lång tid. Taha. Juste, idag fyller ericizen atp' år, så alla grattar henne ! :D Menmen, skriver igen senare, Ha en bra dag, puussar.




1. Älsklingen Jenny,
2. Den godisen, va riktigt god! HAHA, Det är bara jag och jenny som fattar , haha xD
3. same.

Bilderna från kamran från jämtland








1. Johannas pappa, Johanna , Johannas mamma står vid Grillen vid isen :)
2. Solen :)
3.  skotrar, Johannas huvud, och solen :)
4. Johannas pappa, Mamma, Morfar, och hon själv står vid grillen :)
5.  rööök :)
6. en kolbulle :)
7. Jag ;)
8. jag och mitt hjärta Johanna
9. skotrar, Johannas pappa, och busan :)
10. busan :)
11. Jag försöker få upp lingonsyltburken, men det gick inte -.-


blev inte riktigt som planerat


Foto: Hittad på datan,
På bilden : Emilia när hon var mindre :)

Hejsan hoppsan ! :) Jag åkte ju till norrtälje idag, men det blev inte riktigt så. Gick till hundklubben och påvägen dit så hörde jag ngn skrika, och det var min älskade saknade Olivia Hatje ! Så vi stod och snackade en liten stund, sen fortsatte jag mot hundklubben. Där satt jag och väntade i typ en halv timma sen kom Morfar och hämtade mig. Eftersom det var svinkallt och jag hade skit ont i mitt knä så kunde jag inte vara med. Så jag tog bussen hem igen. Kom hem vid två tiden typ. Träffade Jenny vid halv tre, och vi gjorde inte så mycket, pratade bl a. Sen vid halv fem gick vi hem till min mamma, och där kollade vi på tv. Sen åt jag och jag skulle träffa Frida och jenny nu, men dom ringer aldrig och jag orkar inte gå ut. Känns som om jag har feber.. men jag har inte det, men ändå.. Så min kväll ska tas lugnt, och äta lite godis sen =) , goooottiiisch.

Tänkte fixa med bloggen nu, så vi får se resultatet sen, kyssar så länge.



hundklubben

God morgon allihoppa ! :) Idag vaknade jag vid nio, och fixade mig och allt. Och nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli tjugo över, så jag kan gå till bussen och åka till norrtälje. Johanna är sjuk så hon kommer inte, så får hitta ngn annan och vara med där. Ska ju träna hund,. Menmen,.. Det slutar två, så jag kommer hem vid tre eller halv fyra. tihi, nånting sånt. Någon som vill träffas efter?

Men juste, igår hade vi 86 besökare, men ingen ingen ingen kommenterar? Ni måste ju kommentera, annars är det inge roligt att skriva ..
Aja, måste sluta skriva nu, skriver sen puuuussar.


Min lillasyster är bäst !






Talang 2009



Ere bara jag som tycker den här är grymt rolig? XD Hahhahahah.
Tänk va pinsamt att ställa upp i talang såhär, lixom inför hela sverige :O
/m

smärta



Hejsan svejsan ! :) Jag har inte fotat idag, det är därför det blir en gammal bild.
Först skolan, sen drog jag, jessica & Sarah hem till mig, och där gjorde vi ingenting typ, förutom att snacka i tlfn med Jessica och Nikki. Usch, det trodde jag verkligen inte om dig Jessica trodde du hade förändrats, men det hade hon inte. Men ändå, Sen drog vi till kärrdalsgården, och där gjorde vi inte så mycket, Vi va med sebbe och hans kompisar en liten stund, sen drog han in, Då gick sarah hem, sen kom jenny och frida, och då gick Jessica hem, 
 och vi gick hem så jag typ retade Dennis och vi "bråkade" lite, det slutade med att jag bet hnm x) Haha, känner mig så snäll ! Sen hade jag sällskap av Jenny och frida till ängen, och då gick jag hem.. Träffade Wilma, Jonatan och det var fler men jag kommer inte ihåg, för jag stod mest och tittade, var skit deppig.

Sen gick jag hem, och spelade match, blev fälld och mitt knä dampade, så nu sitter jag här med svullet knä med bandage på. Vi förlorade med 1-0 mot djursholm, menmen, vi kommer igen nästa match brudar.
Vi hade ju gäster oxå, och sen tog jag med Celest på en promenad till ängen, där träffade jag Frida och Jenny, vi snackade mest. Menmen, sen drog jag hem , och nu sitter jag hära, ska lägga ut ett roligt youtube-klipp, så aa. Skriver mera imorrn om jag hinner,
kisses michis.

i skolan, med brudarna




Goddag allihoppa ! :) Just nu sitter jag i skolan, och har ganska tråkigt. Idag började dagen med en varm dusch, och sen fortsatte det. Skoldagen började med matte i en timma, sen no. Men vi fick sluta 35 min tidigare, så jag , wilma, sarah, jessica och Nor sitter i grupprum och sitter vid datan :) Nästa lektion är språk, och jag har franska, så just nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli kvart över , så jag kan gå till mitt skåp. Menmen, det är bra att ha tålamod och vänta ! :)

Helgplanering :
Fredag :
idag ska jag vara med Sarah, Jenny, Frida, Sebbe och hans kompisar i think,
men jag vet inte vilka som ska vara med. Iaf jag, sebbe & Sarah. Menmen,. Sen ikväll får vi gäster, eftersom felix fyllde år igår, och jag har match halvsex till sju typ.
Lördag: Ska åka till norrtälje och träna med Johanna ;D Sen ska jag hem ,, eller sova hos johanna, det vet jag inte.
Söndag: ingenting planerat, i think, har träning på kvällen, annars vet jag inte.

Aja, skriver kanske senare, eller jag lovar det. Kisses from michis.

Grattis lillebror! <3


Foto: Tagen av mig och johanna i fjällen 08/09.
REDIGERAD ! (STAVNING)


Hejsan svejsan ! Idag började dagen med skola, och på lunchrasten åkte jag, sarah & wilma hem till kärringdal, och wilma åkte hem och hämtade pengar eller va hon skulle göra, nycklar vare nog, men skit samma. Jag och sarah drog till kärrdalsskolan och träffade massor av folk. Bl a min älskade Kusin kusin, min sötnos Sebbe, Sarahs lillasyster Ellen, Alex, anton, min lillebror, maassor av folk. Sen drog vi tillbaka till skolan, och hade hemkunskap. Vi gjorde Bondomelett, en omelett med potatis och grönsaker i ? och efter fick vi rulltårta, som vi gjorde veckan innan påsklovet. Sen efter skolan, drog Jag, Sarah, Wilma & Jessica till sollentuna centrum och Sarah köpte ett hårband, Wilma & jessica köpte godis, och Sarah träffade ngn kille som heter Samuel. Jag köpte ingenting, absolut ingenting. STOOLT ! Menmen, sen drog vi till kärrdal, och gick till gården och frågade om Sebbe va dära, men det var han inte så jag ringde hnn, och han va i edsberg med kirill, så vi drog dit. Och hade det mysigt, kallt, och rätt så kul ! (; taha... Sen åkte alla hem vid typ kvart över sex, så jag kom hem ngn gång, åt , sen åt jag glass, eftersom min lillebror Felix fyller 10år ! Grattis gubben <3 Så vi hade oxå gäster, mina tre kusiner och min gudmor, och imorrn kommer massor av folk hem till mamma, men jag har match imorrn kväll, så , jag missar det mesta "/ Menmen..

Idag finns det ingen dagens, eftersom jag inte hann fota, eller jo, ett foto, en drivbild med klackskor, så tänker inte lägga ut den, men imorrn lägger jag ut , för då ska jag fota mycket (aa) :D haha.
Skriver imorrn, pussar Michaela Jonsson.



Dagens



Blåa jeans, vettefan va dom kmr i från,
Röd-vit-randig tröja, lånad av syrran
svart kofta med typ stjärhål i
(Bilden med svart kofta är korrekt)

Konstig dag, faktiskt.

Hejsan sötnosar !  Haha, idag har faktiskt ganska mycket hänt. Eftersom våran no & mattelärare är i Enköping eller ngt med köping iallafall, får vi vikarie, och idag skulle vi få våran svenska lärare som vikarie, så vi spelade ett kortspel, som stina från ringen kom och lärde oss , haha, typ trumf eller ngt sånt =) Taha, men iallafall. Sen på matten, fick vi Mange, och han va skit sträng :O förut va han typ elevernas favorit lärare,  och nu är han typ skit konstig :S , aja, alla förändrats.
Men i alla fall, efter skolan drog jag och sarah till gården, och där typ träffa vi 5orna och 4orna, och träffade älskade sebbe. Sen drog jag och sarah hem till mig, kollade på Andra avenyn och snackade. Sen drog hon hem och jag satte mig vid datan igen, och sen har jag ätit oxå, Nu funderar jag på att sätta mig och försöka göra en ny header, men jag vet inte. ska nog ändå göra ett försök. Skriver igen imorrn, kisses michis.

Godnatt

God kväll allihoppa, just nu orkar jag inte skriva ett långt inlägg, eftersom jag ska gå och lägga mig =) Men, mötet gick bra, och sen joggade vi 4 km på en halv timme, och mina knän orkar verkligen inte, och sen hade vi springtävlig två och två upp för en brantbacke, vilket gick sådär. Sen när jag kom hem duschade, tog en chokladpuddig, och kollade på andra avenyn på datan. Slutade kolla nyss, och ska sova. skriver imorrn, god natt allihoppa (;:


Doktorn

hejsansvejsan gott folk ! :) Idag var jag först i skolan, sen kvart i elva hade jag tid hos doktorn, så jag och pappa drog dit, fick medicin, så pappa köpte den på apoteket, så nu har jag den hemma, hoppas verkligen att det kan bli bättre nu, för jag klarar inte av det längre.Vi hade först lunch, sen hade vi inställt no, så jag, Wilma, Nor, Jessica & Sarah satt i biblioteket och läste böcker, tihihihi... Men efter skolan drog alla hem, och jag pallade inte åka hem så jag frågade Sarah om hon ville göra ngt , så vi drog till Gården och där va sebbe och några andra, så först spelade vi fotboll med två killar, sen kom ludde, så jag, sarah, Sebbe och ludde satte oss i klätterställningen och snackade. Sen drog alla hem vid halv sex, jag åt , och har nu bytt om, och ska dra i väg på möte&träning, som börjar 18.30, så måste snart åka. Först möte sen löppass, får se hur det går med mina knän, och efter det ska jag hem och kolla på andra avenyn (:
Menmen, måste åka nu och fixa det sista, skriver senare då bilder kommer. Pussar michis.

God natt, sov sött, för det kommer jag.

Hejhej, Sista inlägget för idag,. Jag hade faktiskt tänkt att gå och lägga mig , eftersom jag inte sov så mycket i natt, och för att det är skola imorrn, men jag har sovmorgon till halv tio, och slutar fyra,.. jag är så grymt trött, så jag skriver igen imorrn när jag kommer hem. Men har träning 18.30-20.30.. Typ spelmöte och löppass, jag fattar inte riktigt menmen.  Jag saknar redan Johanna, har vart med henne varje dag sen i onsdags lixom.. Menmen, vi kanske träffas på fredag, :)


Jag och jenny i typ onsdags, ÄLSKAR DIG BABY ! ( klicka på den)


Haha, simon i onsdags i think, drooooogad !  ( klicka på den)


Snodde den från Jenny, tagen i onsdags.
HAHA, det är ju jag... Man ser ju dock jääättemycket, men ni får nöja er med den tills jag har tagit lite fotot från johanna, eftersom det finns en jättefin på mig, och från min kamra där det oxå finns massvis med underbara foton.

Men, nu som sagt ska jag sova,. Ha det bra allihoppa, God natt !


Bilder från promenaden till långsjön me bästavän


Bilder från resan






1. Sofias skoter och solen,
2. Bonny, väääärldens kelhund !
3.  Nellie, johannas hund.
4. snön =)
5. Johanna och bonny,
6. busan, Johannas hund :D <3
7. solen,
8. solen, och en massa skotrar
9. Sofia äter (:
10. Johanna & bonny,
11. Sofia och bonny,
12. Johanna goes sexyy och johannas mamma.

Har massvis med bilder på kamran oxå, och johanna har massa bilder, men dom kommer på fredag, om inte senare.

Resan till jämtland

Heeejsan igen , efter en låååångt uppehåll, eller va man ska säga. Nu är jag hemma igen och tänkte berätta lite av det jag kommer ihåg, men jag kommer ihåg rätt så mycket, men iallafall.  Vi hade jättekul, eller i alla fall jag, och det var underbart mysigt och varmt, och man kommer hem med brunt ansikte och med en massvis med fräknar, eller jag gör det i alla fall. Har fått masssor av fräknar.. Alla säger att det är gulligt, vad tycker du ?

Onsdag: Vi gick upp vid typ sex, och åkte vid sju. Vi stannade i sundsvall för att häsla på några kompisar till familjen Nilsson, så vi stannade där och fikade och sen åkte vi vidare. Sen stannade vi någonstans för att jag & johanna va hungriga , så vi stannade på ngt korvmojj och köpte pommes med nuggets, skit goottt :D Sen åkte vi vidare, och mottagningen försvann, så vi hade ingen mottagning, vilket var skönt. Vi kom fram vid fyra eller något sånt, och då fixade vi och sånt, sen åt vi och hade mysigt. Och jag kommer faktiskt inte ihåg va vi gjorde senare, om vi åkte skoter eller inte, men strunt samma. En sak kommer jag i ihåg det var att Jag , johanna och sofia blåste upp gummiringarna och gick till en backe som gick ner på isen, så vi åkte ner dära och hade skit kul,.

Torsdag: Ähmmm... Först åkte vi gummiring igen, och haha, tror det bara var jag och johanna, menmen.Idag tror jag att det var då vi åkte ut på en låååång resa me skotrarna i skogen, och bara åkte runt. . :) Och sen på eftermiddagen gick jag och johanna till ett stall, däär jjohannas morfar och hennes moster var, dom skulle hjälpa en 85årig man att köra in en häst, och vi gick före på en liten promenad, vilket var jättemysigt. Sen kommer jag inte ihåg mera.

Fredag: Vi tog skotrarna , och åkte till ett naturreservat eller va det var, så vi grillade kolbullar och myste i solen där, och fiskade. Jag hade napp men den försvann "/ , Sen åkte vi hem på eftermiddagen då vi åkte och körde hästen, i think. Och sen kom Johannas morfar på den brilanta idén att åka gummiring efter skotern, och det var skit kul,!  vi hade ett snörei två ringar , så åkte vi på ängen som låg bredvid huset, och det var hur kul som helst.

Lördag: Ehmmm.. Vid tio eller något sånt tog vi skotrarna och åkte till något ställe där hela byn skulle åka till, och där grillade vi kolbullar och firade påsken, det var skit mysigt. Efter det var det vollyboll på isen, och det var skit kul ! Sen gjorde vi inte så mycket, jo, vi körde ring efter skotern igen, och det var fortfarande lika kul. Men det läskiga den här dagen var att när jag kom in hade jag knall blåa fingrar,  som både va lila, blå, gul, gröna ALLT ! , och det var så sjukt äckligt, och ont gjorde det. Så johanna fixade mina fingrar, gav som marshasch (stavning) och allting, Sen tog vi bara det lugnt.

Söndag: Vi packade, städade, och allting, men på morronen tog johannas pappa ut sin skoter och körde oss, och han gasade i svängarna så vi åkte nästan ut i skogen, haha. Sen vare packning och städning igen, och sen kom det massa folk och vi åt, och sen åkte vi hem vid 19.00, och sen kom vi hem vid 03.00. Då gick vi och la oss, och sen vaknade jag kvart i tolv, och johanna hade tydligen gått upp klockan nio :O , uschusch ! ,  jag åt frukost, och kollade tv. Sen gick vi på en promenad till långsjön och fotade en massa, och sen kom pappa vid halv fyra och då fikade vi, och sen åkte vi hem. Det var kö, så vi stod still, men sen blev det fart igen, och vi kom hem vid fem, eftersom vi skulle till mamma oxå, jag packade upp massor som skulle vara där, och sen när ja kom hit packade jag upp sen satte jag mig hära, och ska äta snart. Har en massa bilder som jag ska ladda upp, men jag har bilder på kamran oxå, men sladden är hos mamma så dom får ni på fredag i think.

Jag fick två påskägg me godis, en present av mamma med knästrumpor och strumpbyxor, och sen ett STOOOORT ägg av johannas föräldrar, med 3 och ett halft kilo med godis, och strumpor. Och sen fick jag ett påskägg av min farbror :)

Men , bilder kommer, puss så längre, / m'


Farväl allihoppa...

Hejsan alla glada... Jag själv är inte så glad, men det orkar jag inte gå in på nu. Idag var jag med Jenny hela dagen, och vi bakade bullar och sen hämtade vi Emilia på dagis, sen kom ludde och simon och vi cyklade till ängen och bara prata och solade, sen åkte jag hem och åt, och sen dess har jag packat. Är inte så glad, är rätt så deppig faktiskt, och det kanske märks, men jag kommer sakna massor av underbara människor, och speciellt mina föräldrar & syskon. Så, det här va det sista inlägget för mig, och jag skriver igen på måndag. Ha det bra allihoppa !

Läkarn :/

Ska åka till sjukhuset nu så..
Vet ej hur det blir...
alltså, har inte ens börjat packa och så ska jag till sjukhuset :'(

// Johanna

Jämtland imorrn

Ja, som sagt så ska jag och Michis till Jämtland imorrn (:
Ska bli skit kul och jag hoppas verkligen att det kommer bli bäst mellan oss igen gumman.
Vi ska åka bil i 6-7 timmar -.- tråkigt, men jag kommer nog bara knarka musik, sova och busa me Michis XD
Jo, dom här 2 låtarna kommer jag knarka riktigt hårt :D




The Veronicas - Untouched





Soulja Boy ft Sammie - Kiss me thru the phone

Här har vi lite bilder också som tagits den senaste veckan jag inte skrivit..














Höhö, klockren XD

// johanna


GRATTIS JENNY !

God morgon sötnosar ! Min dag började halvdant, eftersom Mikaela ringde och väckte mig tjugo i nio, för hon har inte påsklov, så hon glömde bort att jag hade det. Så hon satt och jobbade i skolan och jag låg och sov, riktigt skön känsla faktiskt. Hihi =) Men i alla fall, mamma väckte mig vid tio, och då gick jag upp och åt frukost, sen bytte jag om och fixade mig. Medan jag gjorde det så bakade mamma bulldeg, och snart ska vi fixa bullarna, till bullar eller vad man ska säga =) ,. Just nu sitter jag och väntar på Jenny, hon ska spendera sin födelsedag med mig =), men nu kom hon, så kan inte skriva mera, skriver senare.

GRATTIS MIN ÄLSKADE JENNY, <333
Kisses michis

Jämtland next

God kväll alla kära bloggläsare! Det blir många inlägg eftersom det är påsklov, men snart blir det inga överhuvudtaget. För på onsdag åker jag till jämtland med bästastevännen och kommer hem på måndag,. Menmen,. Jag har duschat och tagit ansiktsmask , och smörjt in min torra hud.. Jag kollar just nu på scrubs, men ska sova snart. Är faktiskt rätt så trött, så aa, ;D Följ gärna våran blogg, :) Aja, god natt allihoppa !


tänkeru me rumpan eller?

Jag fattar inte , efter att du har behandlat mig som skit, vill du att jag ska förlåta dig? :S,
Tiden läkte alla mina sår, men nu kämpar jag för att dom inte ska gå upp.

/ Michaela, du vet vem du är !

Tihi, (aa)

Hejsan allihoppa !
Jenny och Simon kom hit vid tolv, och sen efter ett tag cyklade vi hem till jenny, hämtade en fotboll och en vattenflaska , sen cyklade vi till ängen och spelade fotboll, och efter en stund kom Sebbe, :) , och då körde vi match, och killarna vann
 -.- Aja, jag och Jenny äger er på att skratta i alla fall ! :D Taha, sen cyklade vi hem till mig, och vi hoppade stundsmatta, sen cyklade sebbe hem.. "/, och vi andra fortsatte att hoppa stundsmatta, till 15.20, då vi cyklade till bussen,. Haha, fråga mig inte hur jag och jenny gjorde, men hon satt på sadeln, och jag stog upp och rullade ner för alla backar, för jag kunde inte trampa, men fort gick det i alla fall.

Då tog jag bussen till norrtälje, och morfar hämtade mig på stationen, och vi åkte till hundklubben, och jag tränade. Det gick faktiskt ovanligt bra, men gamla kärring till hund, 12 år, betedde sig som en liten valp, och jag menar det, hon har aldrig gjort så där mot en hund förut, jag tror hon blev lite kär =), yeaahh !

Sen, åkte jag och mormor till en pizzeria , och käkade pizza, det var gott, men pizzorna va GIGANTISKA, så vi åt inte ens halva, taha. Sen tog jag 8 bussen och åkte hem, Sarah älsklingen ringde, och vi snackade en liten stund, men smsen bara strömmade in, så jag va tvungen att lägga på, Förlåt sarah , men du vet varför.. ;D <3 Sen , när jag kom hem satte jag mig hära, kom hem vid nio. Ska duscha snart, tror jag. Sen ska jag sova, är rätt så trött, men tillräckligt pigg för att hålla ögonen öppna ;D

Aja, skriver senare, för nu tänkte jag hoppa in i duschen, puuuuss !
Tack för en underbar dag allihoppa, och jenny,
våran humor äger, så enkelt är det bara. <3


:/

Jag är ledsen att jag inte skriver men jag sitter typ inte vid datorn längre...

Michaela Jonsson, jag älskar dig lika mkt fortfarande men allt har förändrats.
Jag tycker vi ska fira våran 1års dag i jämtland.
Gumman förlåt mig, jag ska försöka bättra mig, jag vill ha tillbaka allt.



God morgon ! :)

Hejsan allihoppa! :) Min dag har börjat segt, det kan jag i alla fall säga. För jag blev väckt fast det inte var meningen, av min halv syster och halv pappa, så , det var ju inte så bra. Och jag kunde verkligen inte somna om, så jag gick upp i stället och satte mig här, och har inte gjort så mycket. Ska äta frulle nu, sen vet jag faktiskt inte, menmen, har träning 5 , måste åka vid halv fyra, eftersom det är i norrtälje..  Kanske ska träffa sebbe, eller jenny & simon, vi får se.
men, skriver senare,
pussar michis

bilder


Fredags ; tighst, nya skorna, nya t-shirten, och ett grått linne.



Lördags ; Gult linne, vit tröja, grön väst, match shortsen.


; dom hetaste brudarna, right? :)
( ingorera min mun )


Min älskade hund, som va nära på att bli överkörd igår, och solen.


till en, tror du vet vem du är

Jag vet inte vad som är problemet, jag vet ingenting. Jag vill bara att du ska förstå, men du verkar inte förstå ? Du verkar inte förstå hur jag mår, hur mycket tårar det kommer nästan varje dag? Kan inte du bara ta en sekund , åt att tänka på hur jag mår, ? , och verkligen ta åt dig av det jag skriver till dig? Istället för att verka som om du inte bryr dig, för jag vet, att innerst inne så bryr du dig, men att det är något annat fel :S Jag vill att det ska vara som förut, men, jag vet inte om jag kan låtsas som ingenting :S , Jag är inte perfekt, jag har aldrig varit det. Jag har aldrig sagt , att jag är perfekt. Men jag lever fortfarande mitt liv, och jag vill att du ska vara med i det, som du har varit i över 1 år. Juste, vi firar 1års-dag snart... Men snälla, förstå, det är inte det här jag vill, jag vill inte klaga hela tiden, men jag är sån, jag klagar, jag är nästan aldrig nöjd, och det vet du, men du vet oxå att du är den perfektaste för mig, perfektare människa finns inte, det måste du själv bara inse. Du är min bästastevän, jag har aldrig haft en sån bra, som du är. Så jag vet inte vad det här ska leda till, jo, att du ska förstå. jag älskar dig fortfarande, men jag är osäker, osäkrare har jag aldrig varit.

äntligen

Tjenixen,
Jag fick tag på Sarah, äntligen , så vi träffades vid kvart i sju, och gick till ängen för där va kirill, Sebbe & Ilias, så vi va med dom, och vi gjorde inte så mycket, gungade och snackade. Hahaha, Sen kom Albin och Maria, och sen kom henke , alex och Adam. Vi snackade bara lite, och då gick Kirill, sebbe och Ilias hem, och jag och sarah stannade kvar en liten stund me alla andra, men hon skulle hem och äta och jag frös som bara den så jag gick hem, kom hem vid åtta,. Satte mig vid datan och kollade på Wipeout, det är jättekul (: , sitter och typ asgarvar (aa)  Hahah, min humor äger, eller va säger ni? =)
haha, Menmen, nu ska jag fortsätta kolla men det är reklam.
Imorrn, ska jag träffa nån, men har träning 17-19 i norrtälje, så , aa. Måste börja packa oxå, eftersom jag åker på onsdag, menmen.
Snart är det sanningens ögonblick, det ska jag se :)

Skriver kanske senare.
kisses Michis.


Joggingtur

Hejsan alla kära bloggläsare ! :)
Idag har det inte hänt så mycket, jag försov mig så jag gick inte på löpträningen, så jag tog det lugnt i stället. Men sen nyss eller för ett tag sen rättare sagt joggade jag med min halv syster ina, och det var faktiskt riktigt skönt ! Menmen, vet inte vad jag ska göra nu, kanske ska träffa en viss person, och jag försöker få tag på Sarah , men hon svarar inte för hon är i stallet -.- , så jag får fortsätta försöka få tag på henne, ! aja, skriver senare, pussar michaela


hjälp, snälla?

Jag funderar på att skaffa en egen blogg igen, eftersom Johanna aldrig skriver, och orkar då inte ha den här bloggen till två, så jag vet inte vad jag ska göra.. Någon som vill hjälpa mig?

nästa sängen ! :)

För mig blir nästa sängen, eftersom jag nästan sitter och sover nu, efter en jobbig dag, så ska jag nog pallra mig till badrummet sen till sängen, riktigt skönt faktiskt, få sova under ett varmt täcke, (:

Jag vet inte vad jag ska göra för att få dig glad, jag vet inte vad jag ska göra för att få allting som förut, men det kommer aldrig bli som förut, inte förens du har blivit dig själv igen.
Ha inga höga förhoppningar, ha ingen höga krav, säg aldrig sånt du inte menar, för din väns skull.


Imogron har jag ingenting planerat, jo, har träning tolv till ett, någon som vill träffas efter ? :)
God natt gott folk !

ASSÅ, GRYYYMT




Är det bara jag som tycker han är grym ? , och att han är sjuuuukt söt? :) <3
/  michis


En perfekt dag, men vissa stunder kan man glömma

Japp, rubriken säger allt, det är bara sanningen.
Dagen började med att jag försov mig en halvtimma, så jag hade bara 45 minuter på mig att fixa mig, äta frukost, och allting man måste göra till en fotbollsträning. Sen hämtade Astrids pappa mig och vi åkte till ängby, och där började träningen. Träningen var jätterolig, men vaaarm ! , jäääättehärligt väder, men det ska typ bli kallare, säger alla? menmen, Sen åt jag, fikade , duschade och fixade mig, och drog till sportfältet med Sarah och Astrid. Det var cup där, och det var bara småbarn, så vi drog hem till min mamma, och vi gjorde inte så mycket, sen drog vi till kärrdalsskolan och köpte glass, och Emelie kom, sen drog vi hem till min pappa och Astrid drog hem, och sen gick vi tillbaka till skolan och för att vi skulle gå hem, men vi träffade Ludde, Niclas, Simon & Calle, så vi stannade på fotbollsplanen, sen drog Emelie med bussen, och sarah gick hem, och jag och simon drog hem, asså vi hade sällskap till ängen, sen bytte han väg.. När jag kom hem så åt jag, och sen gick jag till ängen med Emilia, och där mötte vi simon, och vi lekte lite i lekparken, sen spelade vi fotboll och Calle kom, sen kom Jean oxå, men sen ville Emilia gå hem , så vi gick hem , fick sällskap, och simon hämtade sin cykel. Sen har jag inte gjort så mycket, har bara tagit det lugnt,.

Just nu sitter jag i soffan och kollar på CSI Miami, det är faktiskt riktigt intressant, fast hemskt... det är ett litet barn som har blivit kidnappad, och det är faktiskt riktigt hemskt...

menmen, ska fortsätta kolla, puss på er.

glass :)

Tingeling (;
Har inte skrivit på hela dan , för att jag inte har hunnit.
Allt började i morse, när mobilen ringde, och äntligen är det påsklov , så man slipper den dära j*vla mobilen, som ringer halv sju varje morgon förutom tisdagar, och väcker en, så känner man att man måste gå upp, för att hinna, usch säger jag bara. 
Men i alla fall, sen i skolan hände det inget speciellt, men efter skolan drog jag , jessica & sarah hem till mig, och vi gjorde inte så mycket, sen stack vi till vivo och köpte glass :) hahah, sen gick vi till gården och frågade om vi fick jobba på ngt gårdsdisco nångång, då sa tony visst, idag. sen drog alla vi hem, och jag träffade jenny vid vivo. Jag och jenny drog hem till min mamma, och vi gjorde inte så mycket, sen smsade vi simon och han kom, och sen gick vi ut med min hund kimmi och gick hem till simon för att han skulle byta om, sen gick vi hem till jenny för att hon skulle byta om och hämta en fotboll. så hämtade hon glass samtidigt, känner mig otroligt tjock ! usch på mig,
måååste börja träna varje dag alltså,. Sen gick vi hem till min mamma igen och jag lämnade kimmi och satte på mig fotbolslkläder och fixade allting, sen åkte vi till sportfältet och spelade fotboll, och sen hade jag träning, kom dit vid halv fem och träningen började kvart i sex, så vi spelade ett gott tag, och sen hade jag träning i en timma.

Efter träningen åkte jag hem, duschade foooort, fixade mig, åt och sen bytta jag om för ja ginte var nöjd med dom andra kläderna jag hade innnan, sen gick jag ner till skolan och mötte upp sarah, och vi gick till gårdsdicsot, då fick vi reda på att han redan hade lovat några andra, så vi fick gå in på gårdsdiscot gratis, så vi va me killarna och amanda, clorre, Olivia & Becca det var faktiskt skit kul. Sen var det slut och jag fick sällskap av Sebbe, simon och becca, sen kom alexandra oxå, men i alla fall. då gick vi hem till becca och hämtade hennes hund, sen följde dom mig hem , och sen har jag inte gjort så mycket, har jättetråkigt, ska sova, eftersom jag ska upp halv åtta, för att Astrids pappa hämtar mig kvart i nio, och sen har jag zoonträning..

Aja, god natt allihoppa.

God natt,

hur mycket jag än försöker, så är det inte tillräckligt.
Men du måste förstå, att jag verkligen försöker.
Nu ska jag sova, är jättetrött,
god natt alla sötnosar.


En sak innan jag loggar, är att ni kommenterar väldigtväldigt dåligt , tihhii (aa),
och , johanna, då får fan me ta och skriva, det var hundra år sedan.

täby centrum med pappa :D

Hejsansvejsan alla bloggläsare ! :)
Idag har det inte hänt så mycket, dagen rullade på och på hemkunskapen gjorde vi rulltrårta, det var jääättegott (: Efter skolan hämtade pappa mig vid ica och vi åkte till täby centrum, för att byta den tröjan jag köpte igår till en mindre storlek, och så köpte jag ett par rosa skor (: bilder kommer imorgon. Menmen, sen åkte vi hem och jag satte mig vid datan, och jag har pluggat & packat oxå. nu har jag ätiti, och nu hade jag tänkt att bada och kolla på one tree hill, men vi får se hur det blir med det.
 
Jag vet inte vad jag ska göra i helgen.. ingenting planerat, förutom träningar..
fredag; träning kvart i sex - kvart i sju
lördag; zoonträning, vad det nu är.
söndag; 10-12 , träning eller match.

det är min helg, men ska försöka hitta på någonting, vilket inte är svårt, men vi får se vad jag orkar.
hihih, aja, ska fortsätta med nånting annat, skriver kanske senare,
pussar michaela.


bilder från veckan

I måndags:


; leggings, rosa långt linne & svart tröja.



Tisdags; man ser inte så mycket, men jag ligger i soffan och kollar på one tree hill,
sollentuna dam tjocktröja, och barbent.


idag; en jäättetråkigt klädsel, men jeans, svart linne, svart kofta.





1. jag och jessica solade på håltimmen mellan so:n och matten, sooolen ;)
2. same
3. min och jessicas fot ;)
4. the sun
5. jessica älsklingen
6. vägen vi gick på,
7. vååra skuggor (:

täby centrum med bästavän

Hejsansvejsan ! Idag gick skoldagen rätt så fort, och vi hade idrott och vi hade styrketräning och motion, och sen körde vi spökboll (: riktigt kul, faktiskt. Och jag tejpade mina knän, och sen drog wilma bort tejpen, och det gjorde så j*vla ont, värsta vaxningen vafan :S hahaha, men i alla fall. När vi slutade så bestämde sig jag, sarah och jessica för att gå hem, så vi gick hem, och det tog ca en halv timma, och jag är glad över att vi gjorde det, för det var riktigt mysigt  ! :) (bilder kommer) Sen tog jag bussen till täby och träffade johanna, vi gick runt och köpte en massa, eller i alla fall jag. En present till min lillasyster, mamma & gudmor ( mamma och emilia fyller år 10 april, och majsan den 11 april )  och då är jag borta , så jag köpte allt nu i stället, och jag köpte en tröja och nylonstrumpbyxor till mig, trepack, så jag har till sommaren/våren :)

Menmen, när jag kom hem träffade jag jenny och frida direkt, en liten stund sen gick jag hem och fixade mat, och satt vi datan . och jag duschade nyss, riktigt skönt faktiskt, nu hade jag tänkt att kolla på ett avsnitt av one tree hill, men jag vet inte ritkigt... vi får se,
menmen, lägger in massa bilder,
skriver imorrn, pussss.!

RSS 2.0