sista inlägget för helgen

hejsan svejsan igen (:
haha, lovade ju ett inlägg innan jag åkte.. ehm.. jag och becca gjorde nt så mycket, vi kollade på one tree hill :D typ jättesorligt ju ? :O Men , nu ska jag på träningen och sen åkte direkt till landet, och på söndag åker jag direkt till träningen , så kmr hem på kvällen nångång..
Smsa & Ring, det lär behövas, nås på luren 24/7 synd för dom som inte har mitt nr (aa)


Dagens outfit ;
svarta jeans, svart tröja, vit kofta.

Bara så alla vet älskar jag min bästavän johanna
som inte kunde följa me mig till landet ! haha

/ Michis

27/2

Hejsan svejsan (:
Har suttit och fixat en massa bilder, men det vill inte funka! så är typ jättesur... eller alltså, det funkar men det går inte att lägga upp på någon hemsida.. ska fortsätta fixa det sen, . Idag vaknade jag vid tio , för felix väckte mig , och vi två gick upp och åt en mysig frukost sen fixade jag mig och en massa. pappa kom och hämtade oss vid typ halv ett, så nu är jag hos pappa .. Skriver igen sen innan träningen om jag hinner, för nu ska jag gå och möta beeecccuuuus vid vivo! evigheter sen jag träffade henne, och jag ringde henne i morse, och jag va säker  på att hon va i orsa, men det var hon inte, som tur va !
Bilder kmr sen,
aja, måste kila, hejdå <3 / Michis

haha,

Det känns som om jag inte har skrivit på jättelänge, men jag skrev igår.. :) Men ialla fall, jag skulle ju till den där saken igår och göra något me mina knän, pappa fick tiden innan, så jag och johanna gick till någon koisk och köpte godis, för vi fick lite pengar av pappa, sen flummade vi på stan, utanför t-centralen, (: haha,det kom några fullgubbar som började bråka me varandra, typ.. sen gick vi tillbaka och då va de ju min tur. så  han satte något under och över knät och sen satte han på någon sak som gjorde satt det gav stötar, nån elektriskt sak (stavning) , och sen stretchade han ut båda knäna och låren.. ehm.. haha. sen åkte vi hem och jag bytte om till ett par strumpbyxor, sen åkte vi till Sollentuna station för att vi skulle träffa några killar, och då kom det fram några som frågade om vi va dära för att träffa några, vi bah aa , och de va daniel och alex och deras kompisar, så kom dom dära killarna som vi skulle träffa, och vi kollade på dom sen stack vi till centrum, för vi dissa dom för dom va för fula.. ehm.. haha , vi pratade inte ens med dom xD, så kollade vi i h&m , sen tog vi bussen hem och när vi kom hem åt vi, och sen tog vi det bara lugnt.. 

Idag vaknade vi vid tjugo över tio, johanna började skrika på mig då, som vanligt.. :P , så vi gick upp och åt frukost och sen vid tolv kom hennes mamma och hämtade henne så hon åkte ifrån mig... "/ miss u hunny <3 när hon hade åkt satte jag mig vid datan sen la jag mig och läste ... Vid tre gick jag till dagiset för att hämta Emilia och sen gick jag till skolan för att hämta Felix, så vi gick hem och det tog en evighet, eftersom Emilia ska stanna överallt och peta i snön, hoppa i vattenpölar, skrika, eller vad som helst. tillslut kom vi hem och jag satte mig vid datan , och sen vid fyra kom mamma hem med munkar ! Så vi gick upp och fixade te och drack te och åt munk (: riktigt smarrigt asså .
aa, det har inte hänt så mycket idag, .. Imorrn, kanske jag ska vara me Jenny & frida, lr miska.. jag vet inte , det får vi se imorrn , hihi ..

juste. åker till landet imorrn kväll efter min träning, så kmr inte skriva förens på söndag, om jag inte släpper in ett litet inlägg imorrn (: det får vi se (aa) höhöh.. :)


älskar dig bästavän


Dagens outfit ;
svarta jeans, typ vit linne, vit kofta, guldhalsband, silverhalsband


/ Michaela


bilder från tiden som har gått



1.  Jag färgar håret, när färgen är i och jag sitter vid datan (:
2. Johanna när hon åker fyrhjulning (:
3. ehm , jag ?
4. Våra spår på isen =)
5. Johanna är lååångt borta och åker ;)
6. Jag skulle ju då vara lite ego och fota mig, men det blev nt så bra ! "/
7. Johanna åker fyrhjulning :D
8. Johanna sitter på fyrhjulningen för jag tvingade henne och stanna ;D
9. himlen (:
10. skogen och isen
11.  första bilden i habo, jag och johanna.
12. från i lördags, vaddå tjocka? :o vi är nt tjocka xD
13. Min glass (:
14. Jag på kvällen, väääldigt oseriös !
15. Johanna åker skogsvägen haha, xD
16. ehm, fyfan vilken blick :o
17 vi skulle fota,  men vi lyckades nt så bra (aa) jag och johanna 
18  johanna såg en spindel på vägen, och sätter mig och skriker, sen springer vi upp till johanna farmor, men då fick hon nt tag på den så den fanns kvar under trappan "/ ....
19 Johanna lite busig (:
20.Johanna vääägrade visa sitt ansikte, men jag tycker bilden blev bra (:
21. Ja & johanna, vaddå oseriösa? :o
22. rooonja ! :D

( Klicka på dom så blir dom större! )
/ Michaela

länge sedan

hejsan Svejsan ! :)
Kan berätta lite vad som har hänt sen i lördags, har typ tusen bilder att lägga upp oxå ..

lördag: Vi tog en buss vid tjugo över elva mot danderyd och köpte massvis me godis dära, och sen tog vi bussen till norrtälje och flummade på bussen, sen tog vi bussen ända till landet, så vi gick av vid husinge vägsjäl, och så gick vi lite tills pappa kom, .. helt plötsligt, kmr det en bil, och det var pernilla ;o lixom, dom bodde dära förut, men dom flyttade i somras , , så ja bbah, vafan gör hon hära lixom? , för hon bor ju i täby nu ! mihihi, lite överraskande kanske (aa) men i alla fall, när vi kom ut så vilade vi lite, sen tog vi min lillebrorsas fyrhjuling och åkte ner till vattnet och åkte på isen :D , så fucking kul det var alltså! sen efter en timma åkte vi hem till landet asså, och då va farmor och farfar dära för dom skulle fika hemma hos oss, så vi fikade sen sov vi och sen åkte vi igen.. sen vid halv sju kom tord och gittan, våra grannar och åt middag hos oss (: så vi hade det mysigt och sen efter maten stack dom hem till sig tsm me pappa, och då va jag och johanna ensamma hemma så vi kollade på melodifestevalen, och åt glass och en massa.. sen skrämde vi upp oss jälva så vi sprang runt och skrek... och eftersom jag var livrädd så låste jag in mig på toaletten och gömde mig i duschen, och sen fem min senare kom jag ut, och aa... sen kom pappa hem vid typ halv tolv, och vi va duktiga och somnade vid typ ett ! :D

Söndag: Johanna väckte mig genom att kittla mig "/ , så jag vaknade och gick in i duschen, (: och sen åt vi frukost och sen gick vi ut och körde på isen igen, men det hade blivit jättekallt, så vi körde runt området och sen körde vi skogvägen till bilvägen, så vi vände och körde tbx ;D , sen körde vi till brevlåderna och tillbaka . Efter det fixade vi oss och sen åkte vi hem. Pappa släppte av oss i roslags näsby för johanna skulle dansa, så jag satt på det dära hårda golvet och smsade samtidigt som jag kollade på johanna, hon va faktiskt duktig . sen kom johannas pappa och hämtade oss och vi åkte hem. , senare på kvällen kom miska och jenny, så jenny stack hem vid elva typ och miska somnade, haha, så han sov hos oss, xD

Måndag; Vi gick upp vid halv sju och började fixa oss , äta frukost, packa till jönköping :D vid halv åtta typ skjutsade johannas mamma oss till johannas farmor, så vi stannade dära till nio och då åkte vi mot habo ( jönköping ) så satt vi i bilen ett långt ta, sen åt vi på donken, och sen kom vi äntligen fram . När vi kom fram så kom det en liten hund springades (: det var söta ronja, hon va jääättegullig :D vi pratade lite me gerd, hon som bodde dära. så hon berättade vägen till skolan och ica, så vi gick dit, och vid ica köpte johanna tuggumi (: sen gick vi hem igen och kollade där vi skulle sova , det var på undervåningen och det fanns biljardbord :D:D:D:D , sen åt vi och typ inte gjorde så mycket. men på kvällen sminkade vi oss till reäla fjortisar och gick ut, men ..  vi blev typ jättechockade ! det fanns INGA ute ! så vi blev besvikna och gick hem, alltså dom har inte sportlov, dom hade det för två veckor sen ;o tror jag dem sa... haha, aja. sen spelade vi biljard och somnade vid typ halv ett.

Tisdag: vi bad om sovmorgon, .. men dom väckte oss vid halv tio, det tyckte dom va sovmorgon, haha.. men jag duschade och vi tog det bara lugnt hela dagen, sen vid halv tre gick vi till skolan för att vi skulle träffa Josefine ( Gerd's barnbarn ) så vi träffade henne och hennes kompis Louise (: så vi gick hem till Jossan och sen kom Johannas farmor och gerd dit så fikade vi, -semlor ! jättegott (: sen satt vi lite vid datan och sen gick vi ut och jossan bjöd alla på godis , =) , sen gick vi till ett stort hus som hade flera hallar, asså gympasalar typ. så vi kollade på när dom heta killarna körde innerbandy , lr iaf vissa (aa) haha, sen väntade vi vid entren och det kom en massa, sen kom typ ngn isak som dom kände, så han satte sig vid oss och pratade , sen kom det ngn annan som dom kände. omg, dom trodde vi va 92or ;o alltså skit säger jag bara ! men iaf, sen vid sju gick vi hem och vi åt vid halv åtta, sen kollade vi på tv och bara tog det lugnt.. somnade vid tolv typ.

onsdag: Väckerklockan ringde vid tio i sju, men vi gick inte upp förens vid halv åtta, så vi packade, åt frukost och fixade oss, sen vid halv nio åkte vi hemåt ! bilresan gick jättefort, gemfört med dit ;o skit säger jag bara.. godis och vatten, musik och en bok, - livet (: haha. men vi sov jättemycket, lr iaf jag. sen släppte hon av oss i danderyd och vi tog bussen hem. när vi kom hem fixade vi makaroner ( stavning? ) , och nu sitter vi hära.
Vid tre ska jag till ngn vare nu va och ta bort mitt slater, typ operara knäna, men nt riktigt opration, kan berätta sen när jag har vart dära, för jag vet typ ingenting xD , haha. efter det ska jag och johanna träffa folk, och hon ska sova hära. sen imorrn kanske mik kommer !!!!! har inte vart me henne sen i somras ! fyfan va jag saknar henne alltså. Sen frågade  olivia om jag ville komma till täby och träffa henne och sara, men vi får se när mik kmr, för johanna skulle åka hem vid elva i alla fall.. menmen, ska inte skriva mera nu, det blir för långt xD lägger in en maaaaaaaaaaassa bilder !
Kyssar Michaela !

21/2

Nu tänkte jag bara skriva ett inlägg innan vi åker, för bussen går om typ tjugo minuter. Men iaf, vi ska ju dra till landet och allt, som jag skrev, så bomba me sms och ring ! Det kmr nog behövas då och då... Aja, hejdå

20 - kväll

Tjäääänare ;)
fin hälsning, aja, ni fattar va jag menar, Hahahha.. Sen jag skrev sist har jag vart i johannas skola och träffas johanna, linus och sötnosen loppan. Men i alla fall, sen tog vi bussen hem och va hemma typ kvart över tre och då åkte vi me mamma och handlade och jag köpte hårfärg, mörktbrunt blev det ! så vi åker hem och då skulle johanna färga håret på mig, men då när vi har blandat färgen bangar hon ur, så jag skriker på mamma så hon gör det ist.. Resultatet blev jääääääättemööörkt ! Ni får se bild ngn annan gång.. Sen åt vi och sen stack vi till pappa och hämtade pengar som jag va skyldig mamma för hårfärgen, sen stack vi till edsberg och träffade en massa, b la Natalie, Agapi & roma, så vi va me dom och sen vid halv nio stack vi till bussen och åkte hem. vi gick av vid kärrdal och stack till pappa och där va sebbe me alla hans kompisar, som skulle såklart lana.. sen drar manne & Zinne, för dom skulle göra ngt, så jag tar mannes dator och spelar cs, haha, jag dog bara... annars vare helt okej =). sen stack vi hem till mamma och nu sitter jag hära, måste packa ! Aja, har inget mer att säga , förutom att skriva upp det jag har planerat (:

Lördag:
dra till landet, me bussen me johanna..
Söndag: dra hem , kollade på johannas dans och sen slagga hos henne
Måndag: åka me johannas farmor ngn stans och sova dära
Tisdag: åka hem !


Det kanske blir ändrat, men jag vet inte.. Så jag och johanna kmr inte skriva på jättelänge ! bara så att ni vet.

Kyssar michaela

20/2

Hejsan (:
jag har typ inte skrivit på jättelänge, men har inte orkat !

igår
Gick jag till skolan och va dära hela dagen *stolt* , hände ingenting speciellt tror jag, kmr inte ihåg så mycket, men sen när vi sltuade hänkade sarah me mig hem och vi kollade på Twilight den är verklingen jättebra (: tycker iaf jag. samtidigt som det låg vi i min soffa och drack saft och åt kakor (: tjockisar vi är , sarah (aa) mahah... sen när hon gick typ vid sex, då satt jag vid datan sen la jag mig i soffan och pluggade lite matte, ringde johanna, ringde mamma och ringde johanna igen xD , sen sov jag lite, sen tvingade johanna upp mig så vi kunde chatta på datan, för hon pallade itne snacka i tlfn, så ja satte mig vid datan, sen åt jag och badade och efter det,  nöradade jag franska =) knr mig faktiskt jätteduktig, men iaf, sen satte jag mig datan och sen gick ja och la mig vid halv tio, mitt huvud typ exploderade, hade så grymt ont !

Idag va jag i skolan idag och det hände ingenting speciellt, vi hade no prov men jag kunde inte göra det eftersom jag har varit sjuk hela veckan, så fick sitta och jobba matte ist, som jag verklingen behövde ! Men iaf, sen hade vi franska och jag flummade as mkt me Emelie, haha, lite kul (;
 Jean ; Kmr du inte ihåg mig?
Joel: jo det är klart !
Jag började as garva i typ fem minuter, och alla glodde på mig som om jag va dum i huvet, sen sa jag , ; vaddå? , va har ni gjort? det där kan misstolkas så jävla mycket,...
HAHHAHA, så sjukt humor, ingen fattar nog men om man va me så gör man xD
sen åt jag med emelie och sen gick vi till gympasalen och spelade fotboll me killarna .. sen på mattelabbet pallade nt jag labba så jobbade matte, som jag verklingen behövde, men gjorde klart allting;D haha, stolt (aa) sen fick ja och hanna och ngåra till sluta vid halv ett, ist för kvart i , så vi stack till bussen och drog hem...
när jag kom hem fixade jag nudlar och sen satte jag mig hära, ska ta en buss som går två, så måste nog börja skynda mig lite, måste packa lite mera till mamma, menmen, tänkte fråga mamma om jag fick färga håret idag, så får se hur det går me det, det kanske blir galaxen för mig och johanna ikväll, men jag tror faktiskt inte det, annars ska vi till mitt landställe imorrn, me buss -.- , haha, sen ska jag nog kanske hem till johanna på söndag. skriver ikväll/imorrn , om jag hinner.


1. igår
2-3-4; idag, (:
outfit ;
leggings, rosa matchens lirare tröja, svart kofta, guld halsband , svarta stövlar .

pussar Michaela !


bilder



1.  Morgonpromenad me Celest i Torsdag, Celest på bilden...
2. Jag på träslöjdslektionen...
3. vägen va gjord av is ;o
4. Vi tog dammsugaren och dammsugade jonatans hår, HAHa, ( bättre i verkligheten )
5. som sagt, gjort av is!
6. Jag och johanna i våran tv hemma hos pappa (:
7. Alex skulle ha match, så jag och johanna flummade runt och fotade (: HAHAH
8. Jag igår, i soffan, MOHAHHA !


18/2

Tjäänare (:
Jag kan faktiskt känna mig stolt, jag dammsög igår, OCH bakade :D haha,.
Idag gick jag till skolan och va dära i typ en timma, sen drog jag hem, hade fortfarande feber, och typ vråååål ont i huvet.. när jag kom hem satte jag mig i soffan och skrev en svenska uppsats.. skrev tre sidor, sen slutade jag för jag fattade inte vad man skulle göra, så jag tänkte ; va skriver jag? lixom, vad är meningen med det jag skriver? :S jag fattar fortfarande inte, så antaligen gör jag klart den och lämnar in den, lr så väntar jag till jag kmr till skolan och kan fråga Monica ( min svenskalärare) , men jag tror jag skriver klart den ändå, så jag har gjort ngt iaf..
Men iaf, efter det satte jag på One tree hill och kollade på ett avsnitt, sen fortsatte jag skriva , och sen kollade jag på high school musical 3 , den va faktiskt rätt så bra, den tog slut nyss.. Nu vet jag inte vad jag ska göra, jag ska nog fortsätta skriva, och kanske sova.. och läsa? hha, jag vet inte (: får väll se vad jag kmr på =)
Aja, asså allvarligt, jag ska gå till skolan imorrn, lr åtminstone på fredag, det är ett måste.. men imorrn blir nog bäst...
JAG HATAR ATT VARA SJUK, KAN NI FÖRSTÅ DET? 



outfit ;

Svarta jeans,
 gult linne,
svart tröja,
 guld halsband
och diamantörhänge
, diadem och smink ! :)



/ Skriver sen pussgurkor! <3

Fotboll (:

När man gör något man älskar, kan man inte sluta... när man gör något man verkligen tycker är roligt, går det inte att sluta... Jag lever för fotboll, det är min drog, jag är verkligen beroende... När man är på planen, glömmer man alla beskymmer och problem.. När man egentligen bara vill ligga ner och gråta, så går man till planen och spelar, man blir så jävla glad för det ! man lever bara livet, så enkelt är det bara... Så alla, förstå, fotboll går alltid före, allt annat, oavsett vad.. så kommer det vara Michaela <3 Fotboll... så alla som har blivit sur på mig, bara för jag inte har kunnat träffats, förstå det jag har skrivit. Fotboll är mitt liv, enklare än så är det inte..



// Michaela

17/2

Det var inte meningen att bli kär, man kan inte hjälpa att man är kär, det går bara inte. man kan inte ta kontroll över sina känslor, man kan inte hjälpa att man är kär i fel person, för man kan inte bestämma när känslorna ska komma... Om du bara visste hur mycket jag tänker på dig, om du bara visste hur mycket jag drömmer om dig, om du bara visste du jävla mycket jag älskar dig..., om du bara visste hur mycket jag fantiserar om dig , och om oss... skulle allting bli så grymt mycket bättre... Asså sen första gången jag såg dig, har jag gillat dig, och nu, är det mer än så... du fattar vad jag menar, .. asså , åååhh... jag vill bara att det ska bli du och jag... om du bara ville veta att jag inte kan leva utan dig, du är lixom min drog !, man blir beroende, och sen går det inte att sluta... Jag älskar verkligen dig, har allid gjort och kmr alltid att göra, förstå det snälla!

/ Godnatt

Linus Lindeborg
Linus, jag vet att du är arg, besviken och ledsen på mig :(
Jag vet inte hur jag ska göra... Du är inte den jag släpper i första hand,
det kommer ta evigheter att komma över dig.
Det jag sa, allt blev bara fel. :/
Åh.. jag kan seriöst inte skriva heller, jag sitter och gråter som om nån av mina närmaste har dött !
Linus, du ska veta att jag har stora känslor för dig.
Jag förstår om du inte vill förlåta mig menmen..

Kramar en gråtade Johanna

17/2

Hejsan :)

igår ; Igår efter att jag hade skrivit kollade jag på Twilight, fyfan va den va bra ! Det är absolut en film jag vill att alla ska se, fortsättning kmr typ i november, då ska jag ha den filmen ! haha, sen såg jag på massor av one tree hill, har snart sett färdigt på första sesången, (stavning) , så det är bara resten kvar ;D haha... sen kollade lilla jag på Mamma mia ! den var faktiskt jättebra, sen kollade jag på ennu mera one tree hill, snacka om typ beroende? Men iaf, vid halv tio gick ja och la mig, men somnade inte förens vid tolv-halv ett, för jag kunde itne sova, och Mickaela kunde inte heller sova, så hon höll mig sällskap (:

Idag:
Idag har det inte hänt så mycket, skulle gå upp kvart över sju och va vaken till kvart i åtta, men pappa ringde typ inte i tid, så jag skrek på felix och frågade om jag behövde gå upp, han bah nej, så jag slapp och somnade om ist... Sen vaknade jag igen vid halv elva (: och då fixade jag frukost - Nudlar..  i know, jag är tjooockis ! (aa) Sen kollade jag på en massa one tree hill, sen vid typ tolv bakade jag kladdkaka, och när den va färdig badade jag och då kom pappa hem, så när jag hade badat klart tog jag en bit kladdkaka och satte mig i soffan och låg och kollade på one tree hill (: jag har kollat på nästan en hel sesång på två dagar ;o helt sjuuukt ! xD menmen, kollade typ på 5 avsnitt och nu skriver jag hära..  ska fortsätta kolla tror jag , men jag ahr tydligen lovat pappa och damsuga hela lägenheten, så måste väll göra det "/ ÅÅHÅÅHÅHÅHÅ!

imorrn ska jag till skolan, även fast jag inte är frisk, för jag orkar inte gå här hemma och tycka synd om mig själv längre, jag måste träffa alla i skolan, innan jag dööör ! det är ju lixom sportlov nästa vecka "/ uschusch ... aja, menmen, ska nog dammsuger nu då och sen fortsätta kolla ;););)
Skriver ikväll lr imorrn!
kyssar Michaela


- Mitt liv, just nu !

14-15-16/2

Hejsan alla söta bloggläsare! Jag har typ damp, för jag skrev ett jääättelångt inlägg igår, så när jag sparade det så loggades jag ut -.- , så ingenting sparades ! fick typ total damp, sen försökte jag logga in i gen men det gick inte, då det är inet mitt fel att ajg inte skrev igår ! man kom inte in på bloggen överhuvudtaget, men aja , strunt samma.

Lördag: Jag sov ju som sagt hos johanna med linus, och hela natten ligger jag och skriker att jag håller på att bli sjuk, asså hade jätteont i halsen och blev försyld helt plötsligt, och jag grät inte lr ngt sånt, så tillslut somnar jag , men då måste ju såklart linus och johanna väcka mig, klockan 08.30 oxå, som är jätttetidigt !  och då skriker jag på dom att jag vill sova, men johanna måste ju då retas så hon sätter på hög musik och lägger mobilen vid mitt öra, .... försökte sova till tio i tio, då gick vi in och fixade oss och åt frukost.

Vid typ ett tror jag att det var, skjutsade Ingela ( Johannas mamma ) oss till löwhagen, och där i från tog vi bussen till mörby, men linus gick av vid roslags näsby för han skulle hem till sig, så i mörby väntar vi på bussen, och som tur va kom den efter två min ! så vi behövde nt frysa så jättelänge,, Så när vi kom hem satte vi oss vid datan och fixade oss lite granna i typ en halv timma, sen stack vi till rotebro för att träffa Alexander, den perversa ungen! så vi va me hnm till typ halv sex tror jag att det var, så då åkte vi hem och satte oss vid datan, sen vid sju åt vi och sen kollade vi på barnhemmet ! Fyfan va den va läskig, och typ äcklig ? :s jag och Johanna satt och skakade genom filmen, och när den va slut, typ tio i to så stack vi ut och träffade Nikki och Jessica, och vi skulle vara hemma kvart över tio, men , vi kom hem fem i elva, så vi fick lite skäll, lr iaf jag "/ , men iaf, skit samma. När vi kom hem satte vi på låt den rätta komma in men jag typ somnade och sen vaknade jag , och johanna sov så jag stängde av filmen och gick och la mig i sängen, och johanna villle ju då sova i soffan, så jag lät henne göra det ;)

söndag: Vi vakade vid halv elva typ och satte på datan och sen åt vi frukost, och fixade oss och vid ett gick vi ut, och johanna stack till ica för att köpa kakor, hahah, så hon köper två paket kakor x) sen går vi hem igen och johanna åker vid tre, till hennes dans. då la jag mig i soffan och kollade på one tree hill, tror jag kollade på 5 avsnitt, sen åt jag och sen kollade jag mera, och sen gick jag och la mig.

Måndag: Alltså idag,. klockan ringde som vanligt, halv sju, men jag mådde jäättedåligt, så jag ringde pappa och sa att jag nt skulle gå till skolan, så jag gick och la mig igen. och vaknade vid halv tio och gick upp vid tio, och fixade frukost, sen satte jag mig hära, skriver, haha, ska snart kolla one tree hill...  Just nu lever jag på papper, halstabletter, alvedon, och näsdroppar "/ , vill verkligen inte ! , orkar inte, usch , vill verkligen inte vara sjuk, missar massa fotboll, som jag absoltu inte vill, ååååhh !

Nästa vecka ere sportlov, det har inte jag tänkt på, men aja, ska försöka komma in på pea igen, hemsidan funkar inte ! haha, skriver mera sen, och pallar inte lägga upp bilder nu, så dom kmr senare, pussar Michaela.

15/2

Föörlåt !!!!
jag har typ inte skrivit på bajs länge :(
Men jag har antingen somnat efter skolan eller så har jag haft annat för mig...
Just nu är jag hemma hos min älskade Michis, hon duschar och jag sitter här -.-
I fredags råkade jag sätta mig på Miskas hand. Pinsamt..
Han har brutit lill fingret och det kanske hamna snett igen för att jag satte mig på det.
känner mig jätte taskig . FÖRLÅT MISKA <3
och Linus, Michis och Emmelie sov hos mig. Till lördagen!
Känner mig jätte taskig mot Emmelie, hon hängde inte alls me :(
Jaja, på lördagen åkte Michis och jag hem till henne.
Vi var typ hos henne i en halv timme sen drog vi till Rotebro..
Och träffa nån Alex som Michis kände. HAAHAH, en liten pervers typ!
ähm..  Jadu, snart ska jag åka och dansa :/
Vet ej om Michis följer med eller om hon ska gå på sin träning eller bara chilla hemma (:

Menmen, bilder kommer när jag kommer hem tror jag ^^ HAHA

Pussar Johanna

13/2

Hejsan ;D
asså idag är det freda den 13 ? men det har inte hänt mig ngt, lr asså typ inget stort iaf, bara ngt litet ;o
Dagen började me att bråka me johanna, inte kul faktiskt, men asså, vi bråkade som in i helvete, men aja, sen fixade jag mig och stack till skolan, när jag kom fram hade vi matte , och vi hade matteprov... -.- det gick nog åt helvete ! tror jag iaf? :P haha. sen hade vi no och våran lärare dampade ! sen hade vi i alla fall franska, och jag hade inte gjort läxan, så typ fick ganska mkt skäll, men hon bestämde sig för att vi skulle göra förhöret på måndag, men iaf, sen hade vi lunch jag och jag snackade emelie, för va typ fett me damp deppig... haha.. sen hade vi mattelabb och vi fick reda på proven, som vi gjorde i onsdags, jag fick 9 av 16 , jag äger verkligen (aa) sen slutade vi  (aa)

Men skit samma, vi skiter i skolan, det är inte så intressant ;D vi fick sluta en kvart tidigare och jag stack hem direkt, och packade sen satte jag mig lite vid datan en liten stund och aa , packade ennu mera sen tio i två gick min buss, åkte till danderyd sen vidare till johannas skola, nu ska jag skriva det roliga, samtidigt det som man blir sur över. Jag klickade på stopp, men ingen knappt funkade ! så jag skulle ju gå av vid roslags näsby men kärringen släppte inte av mig, så åkte vidare till gillinge och gick av dära, och gick över bron och sen kom bussen typ direkt, och åkte till roslags näsby direkt och sen gick jag till johannas skola och då mötte jag Linus, Johanna och amanda,

så vi väntade på bussen sen åkte vi till karby skolan och där mötte vi Wille och Adde, sen stack vi till haket lr vare heter och johanna köpte godis, för att hon fick fem kr av jenny, sen stack vi till gympasalen med jenny, och kollade på när folk körde innerbandy, sen kom johannas mamma och hämtade oss och när vi kom hem så la vi oss i soffan och åt godis och sov, sen nu sitter jag hära, ska snart äta tror jag, men aja, kan inte skriva mera, skriver imorrn,
pussar och kramar från michispichis.

11-12/2

Heejsan ( ;
Jag skrev ju inte igår, men johanna kom till min skola vid typ halv två lr va det var, och satt och väntade utanför mitt klassrum, men jag gick ut till henne och hon frågade om hon fick vara inne i mitt klassrum, och det fick hon, så hon satt bredvid mig och garva (aa) Men på matten fick hon inte vara inne i klassrummet, för skulle ha prov "/ , det gick väll sådär, rätt så dåligt tror jag... haha, (: men iaf, sen drog vi me bussen hem och jag gick ut me hunden sen stack vi till norrtälje och åt på kina resturang ( ; skita goottt, haha, johanna ; jag fick ont i rumpan, nu har jag byxor på mig, inte kjol (A) haha, det var en liten flicka som satt bbredvid oss , hon skrek det xD haha, satt och as garva (aa) Men iaf, sen gick vi på det dära mötet, och mickaela va oxå dära, så allting blev aaasss flumm ! vi lyssnade ingenting på mötet, fattade inte ett piss (?), vi brydde oss med om kakorna och saften ! :D haha, sen efter vårat möte va det möte på undervåningen oxå, så jag , johanna och mickaela stannade dära uppe, och alla klagade på oss :o dom hade typ hört allt vi sagt, (privat)  och typ hörde var ända steg vi tog :xD haha, lite kul faktiskt, sen vid halv nio tog jag bussen hem och kom hem vid halv tio, och då gick jag och la mig nästan på direkten, vid kanske halv elva iaf (aa) ,

idag, gick jag upp vid kvart över sex för att gå ut me hunden, när jag kom till skolan var det träslöjd.. gör en gubbe av metall, så jäkla sexig ;D haha, *nat* xD menmen, sen hände det väll inte så mycket, iaf inte som jag kmr ihåg,
men sen iaf när jag väntade på bussen så när bussen kom ställde jag mig i knön ( det var mkt folk , lr typ 4 st framför mig iaf)  , så när jag skulle gå på hade jag foten på första trappsteget, för att julia stod framför mig, då stänger han dörren, så mitt ben trycks in i kanten och jag slår huvet i fönstret typ -.- , sen öppnas den och alla går in, men vi snackar sjukt mkt om det, men iaf, när alla hade gått av i kärrdal så gick jag fram till hnm och snackade me hnm, då stannade han bussen och snackade me mig, och typ jag skrek på hnm , och han typ försökte vara oskyldig? :S , men han sa iaf förlåt, på ett ungefär? ... Men iaf, sen när jag gick hem fick jag sällskap av Mathias, haha, han bah , du skämde ut diglite, för alla hade lixom hört och allting, men jag bah nej, för jag skämde nt ut mig ;o jag fick typ totalt damp !

När jag kom hem satte jag mig vid datan och försökte blogga, men det funkar inte ;o men sen efter typ tjugo min kom Andrea och firda, och vi snackade bara och kollade på fjortisjakten på facebok, men vi hann inte så långt, vi tröttnade ;o sen stack dom jag jag pluggade matte, hoppade över träningen för att plugga till provet imorrn, sen åt jag och sen duschade jag, och sen fikade jag och nu sitter jag hära, måååste packa nu, bilder kmr typ när jag kmr hem till pappa.

helgplanering;
Fredag: till johanna, men en massa folk....
lördag: kanske johanna hänkar me mig hem , lr så stannar vi hemma hos henne
söndag; träning halv tre...
så ni får bilder ngn gång, hihi (aa)
aja, god natt allihoppa ! <3

10/2

Heeejsan. <3
Glömde skriva en sak idag, att jag gick upp vid halv åtta för att gå ut med hunden (: så jag fixade mig och åt frukost till halv nio, sen gick ja ut med hunden och sen vid fem i nio kom jag hem, sen glodde jag i spegeln i typ hundra år, hihi .. (:
Men i alla fall,.... På träningen var dt jätteflumm, ... först fick jag bollen på läppen & näsan, sen bara på näsan"/ så har värsta fläskläppen ... -.- när jag kom hem åt jag och sen duschade jag , och nyss va jag ute med hunden. Kollar på andra avenyn just nu, det är jättehemskt "/ Lotta vill skilja sig.. "/ aja, dom som kollar på det håller nog med mig ! har sett på alla avsnitt, tror att det är 144 st? ;o Meen, som sagt, får se om jag skriver imorrn, menmen,
hejdå, God natt <3

Tisdag 10/2

asso förlåt mig!
HAHA, skoja.. förlåt att jag inte skrev igår för jag var med Linus (:
Idag så var jag hemma heladagen -.- hade jätte ont i huvudet när jag vaknade :o
Jag har seriöst ingenting att skriva om... haha ^^

Ååh jag älskar verkligen den här texten som jag skrev för typ ett halv år sen, jag hittade den på datan idag. x) ;

" Du tror du vet sanningen men du har ingen aning om vad som händer. Folk ler mot dig, men alla är inte äkta. Killar säger saker men det finns bara en sak dem är ute efter. Du tror du känner honom, du är säker på att du aldrig kommer bli sårad. Men när du minst anar det kommer hans rätta jag fram. Och då står du där, helt själv, helt ensam utan kärleken som du precis hade känt. Du saknar hans närhet, vill inte visa det. Låtar, texterna allt påminner dig om honom. Men vad finns att göra? Du vet inte vad du ska göra, det ända du vill är att få känna hans läppar mot dina igen, höra hans skratt, känna lyckan inom dig. Men det ända du känner är dina tårar falla ner för dina kinder, som han tidigare smekt sin hand. Vänner sviker när du minst anar det. Vänder ryggen och går när du behöver dem. Tårarna faller, du torkar bort dem om och om igen. Killar snygga, du faller för dem. En smäll i ansiktet sen är det över. Visar sig stark, inte sårad. Du tål allt men innerst inne är du som ett glas som faller ner och väntar på att krossas, och när det väl händer har du ingenstans att ta vägen. Din hjärna fungerar inte, ditt hjärta slutar slå och där ligger du i sängen med sten istället för hjärta. Och vill aldrig mer bli kär igen..."

Vi har halv studiedag imorrn, :) ska till norrtälje på nått hund möte för hundungdomen.. Trevligt ! ^^
Vet ej om jag skriver imorrn, det bror på när jag kommer hem (aa)



HAHAHAHAHA, bjuder på den (:
Osminkad och oseriös.. på vägen hem från Tandådalen "fällen" !


Pussar Johanna


10/2

Heeeejsan :D
Idag va det vanlig skoldag till kvart i ett då vi åkte in till stan och skulle gå på ngt medelhavsmuseum , det var jättetråkit, men vägen dit var superduper rolig! ( bilder nedan ) Guiden va jättesur , hela tiden (?) , men ändå, efter det åkte jag hem och satte mig hära, sen åt jag och nyss  bytte jag om till träning, ska hämta lydia klockan sex, men tänkte slänga in ett litet inlägg först , det kmr nt bli så långt, men skriver mera i kväll kanske. Imorrn ska jag till norrtälje så jag kanskekanske inte kan skriva då, för jag vet inte när jag ska åka, för fattade inte va johannas mamma menade, så måste snacka me henne först. Efter träningen ska jag plugga, och sen ska jag se miitt favorit program Andra avenyn ;D haha. så, aa, det var allt från mig nu, vi hörs sen,
kyssar Michaela!




1. Wille, jean, philip, sarah & jonatan
2. Philip, willes kakpaket, wilma & Jonatan
3. jag och wilma, älskar dig hunny.
4. jessica och sarah gullungar<3
5. min hand i går ;D
6. Va ute på promenad me hunden imorse, snacka om ishalt  !
7. väntade på bussen igår och fotade :P
8. så jäävla skön tröja , min mentors XD
9. Jag och sarah, men sarah syns mest, jag äger ju på att fota *nat*
10. Jag, wilma, jessica & sarah, även kallade Pink Ladies. älskar er <3

OMG , MÅSTE ÅKA, HEJDÅ !

9/2

Heeeeejsan (:
Sen jag skriv sist har jag nt gjort så mycket, åkte ju in till norrtälje men det blev inte så mycket, åkte dit och sen väntade på morfar som kom med Celest, the dog ;D och träffade Olivia och Pride, sen tog jag bussen hem, efter typ en halv timma... Dom skulle till donken och jag hade hunden och inga pengar, så jag stack hem ist... När jag kom hem satte jag mig vid datan typ inte på direkten men efter ett tag iaf. sen åt jag pankakor ;D haha, en fråga, stavas pankakor med två n lr ett n ? :O haha, .. xD Sen har jag bara suttit vid datan typ, har fixat sarah's blogg, www.osvikbar.blogg.se, så kolla gärna den (: Sen nu ska jag ta bort sminket och kanske sova, är jättetrött.
skriver mera imorrn, tyvärr inga bilder...
Imorrn ska jag till ett medelhavsmuseum med klassen -.-, så bilder kmr nog imorrn ! :D
pussar Michispickis

Måndag (:

hihi, tja :D
Idag vaknade jag vid halv tio för att min lillebror kom in i mitt rum och typ skrek, för han skulle fråga om han kunde göra ngt med hans kompis carlos, och det kunde han.. Jag kunde inte somna om så jag gick upp och satte mig vid datan och chattade med några st, sen duschade jag och satte mig vid datan igen, sen gick jag upp för att fixa frukost, sen satte jag mig vid datan igen, och sen ringde olivia och snacka lite, och sen sminkade jag mig, och jag är ju väääldigt klumpig och tappar mascara saken på min tröja! så har tvättat den och hängt den i torkskåpet.. hoppas allting gick bort, för det är inte min tröja, haha. men iaf, sen fortsatte jag att sminka mig och sen tog jag på mig en annan tröja, och nu sitter jag hära och skriver. min buss går ca halv tre till norrtälje, ;) ååhh.. Olivia kunde inte hämta sin hund hemma så vi drar in till norrtälje och inte tränar , men jag får ändå hunden klockan fyra , så , aa. vi får ha kul me hunden ändå ;D haha, pride skulle oxå med (: Jättelänge sen jag träffade dom "/ men, aa.. Ska snart fixa klart mig, och sätta på mig tröjan igen (: Jag tänkte plugga klart alla läxor nu, lr snart.. och fixa klart mig, så kanske skriver ikväll, vi får se när jag kmr hem.
Lägger upp bilder från idag ikväll/imorrn !
Ha dt så bra så länge,
Pussar Johannas bästavän Michaela

Fixade malin's blogg igår, besök www.rydish.blogg.se


8/2

Tjenare (:
Sen jag skrev sist har det inte hänt så mycket, jo , det har det :)
När johanna hade fixat klart sig gick vi till Miska, haha, jag tog johanna's skor , haha, som liknar ridstövlar.. fast det är inte det, men ändå.. jag typ halkade omkring bara;o när vi kom till hnm satte sig johanna vid datan direkt, och jag stod bredvid, sen satte jag mig i soffan och kollade på film och sen kom johanna och miska satte sig vid datan och spelade ;o haha, så sjukt tråkigt spel... tror jag iaf? (aa) sen gjorde vi inte så mycket, sen vid halv tre skulle vi gå, men då skulle tydligen miska med så han packade fort och sen gick vi hem till johanna. haha,
det började med att jag putta johanna ner i diket, men hon ramlade nt "/, sen kasta hon snöboll på mig och sen kastade jag på miska, så han kastar på mig, och johanna springer iväg, låååångt förre oss. när vi kom hem åt johanna och sen åkte vi vid typ tre.
 Allstå, johanna skulle till dansen... Ingela släppte av miska vid ngn kyrka i brottby och hon släppte av oss vid dansen, men sen vid dörren bangade jag och gick till bussen ist, och åkte hem... när jag kom hem satte jag mig vid datan och sen åt jag och nu sitter jag vid datan igen (:

Har studiedag imorrn (: haha, ska till norrtälje, och träffa Olivia, men hon svarar inte , så jag typ har en tanke om att hon nt kmr komma? ;o hmm .... hon måste svara nu ! ska försöka igen, skriver mera ikväll/imorrn.
/ Eran Michispickis


- Jag med matchens lirare tröjan (: <3

8/2 ^^

vid typ 1 tiden idag gick Michis och jag hem till Miska och kollade på film.
Jag vet inte vad den heter men dom sa "suck my dick" helatiden, och jag satt och as garva :)
Efter det så körde mamma Miska till Jung och samtidigt körde hon mig till dansen och Michis hänka till dansen.. ^^
Direkt när vi kom innan för dörren till dansen så ville Michis åka..
så hon åkte hem istället, efter dansen så hämtade mamma mig och såklart så hade hon godis i bilen :D
Jag åt typ upp nästan allt :o
Sen när jag kom hem så hjälpte jag mamma med påsarna med mat in i huset sen hoppade jag in i duschen..



Kärlek från Johanna (;


lördag-söndag

heej :D
Nu kan jag äntligen skriva, men det kmr bli långt ;o haha, kan börja berätta om gårdagen.
Först gick jag upp vid halv nio och fixade mig och en massa , sen åkte jag och mamma vid typ tio och hämtade lydia och åkte till edsberg och mamma lämnade oss dära så jag och lydia satte oss i lasses bil med erica och sen åkte vi till enköping, en tråkig resa eftersom alla va jättetrötta, så det blev inte så mycket snack. sen kom vi fram och vi va 40 min för tidiga -.- , så vi ringde dom andra som var dära och dom var och bowla så vi gick dit och kollade på dom , och snodde pommes och jag körde ist för astrid ;D haha, jag är sääämst (aa)

men iaf, sen var det samling så jag & lydia stack till omklädniingsrummet, för att dom andra hade redan gått dit och vi glömde bort klockan så vi blev det 5 min sena, haha.. sen fixade vi oss till matchen och lydia älsklingen stod första halvlek, sen stod jag andra.. synd va släppte lydia in 2 mål, och vi förlorade me 2-0 "/ , men iaf, då åt alla och sen kvart i tre var våran andra match, jag var målvakkt och några idioter snackade me mig från publiken, så dom störde mig, men det var nog det som var meningen för dom, så jag släppte in bollen och vi förlora med 1-0, och när jag skulle värma upp så sköt min tränare bollen på mitt finger, så nu är mitt långfinger jätteuppsvullet och typ blått, haha , det gör skita ont -.-
3 och sista matchen stod Elsa och först gör jag ett mål efter typ 1 min, sen gör jag ett till direkt när jag får bollen typ, sen släpper elsa in bollen och sen gjorde jag ett till mål, och sen gjorde julia ett mål, sen gör jag ett till mål så ställningen blev 5-1, tror jag, jag kanske bara gjorde 3 mål, men skit samma. Sen sa dom i högtalarna att jag blev matchens lirare (: så jag fick en gullig rosa tröja där det typ står " matchens lirare f96 cup nånting" ., kan ladda upp bild sen när jag kmr hem.

Sen när jag kom hem duschade jag och då när jag skulle byta om märkte jag att jag hade tagit fel väääska ! :O  jag hade tagit ericas väska , så det blev panik, så fick slänga på mig ngt och sen åt jag och sen skjusade mamma mig till erica, och vi lämnade ina hos anneli på vägen, när vi ska köra ut på stora vägen igen kmr jag på att jag inte hade tagit med mig ericas väska ! PANIK. så vi fick åka hem igen och hämta den, sen åkte vi hem till erica och jag fick tbx min väska, vi åkte hem och jag packade upp väskan och bytte om och sånt sen åkte jag till johanna, kom frram typ tio i åtta,
så dom hämtade mig och vi åkte till ica för att handla , sen åkte vi hem.  när jag ska gå ur bilen så smsar miska och frågar om han kan komma, så han kom tillslut ngn gång, så vi kollar på tv och sen gick vi ut till johannas hus och satte på en film, sen stack johanna in vid typ tolv och jag fick fett damp på henne, så jag och miska fortsätter att kolla på filmen och han drar vid typ tjugo i två, då går jag in till johanna men henne gick det inte att väcka så jag gick tbx till johannas hus och somnade..

imorse vaknade jag av att johanna låg och juckade mot mig, så hon tvingar upp mig vid typ halv tio, och sen går vi in och kollade på tv och åt frukost, och nyss fixade jag mig och johanna satt vid datan och nu fixar hon sig och jag sitter vid datan, haha :) jag vet inte vrf vi fixar oss, men vi ska dra ut , men vi är lixom på landet? :S, vettefan XD jag ska inte vara med på träningen idag så jag ska åka hem så jag är hemma klockan fem, så jag kanske kollar på när johanna dansar, men jag vet inte än. imorrn ska jag ju träna med olivia, så ska ta med hunden hem och ha henne till på torsdag, då mormor kmr och hämtar henne. aa, det var allt för mig just nu, skriver mera senare

bilder kmr, när jag kmr hem .
pussar michaela.

Today 8/2

Jahaja, inatt så sov Miska och Michis hära.. Kul (:
Nästan iallafall, jag blev sur vid typ midnatt och gick in och la mig inne hos mamma och pappa? WTF.. !
Haha, jag somnade typ direkt när jag kom in i stora huset..
Michis blev skit sur på mig menmen... I don´t care baby ^^
Ahjusste, jag har fått en ny jacka. Nej, men jag och Miska har bytt jacka..
Haha, hans jacka är jätte fin på mig men det sägs att min jacka är för liten för honom?  :o
Fast det tror jag inte på.
Men skit samma, Michis är här och vi ska typ fixa oss.. Varför vet jag inte men ändå.. x)
Sen vid halv 4 ska jag åka och dansa, Michis ska me och kolla på när jag står där och inte vet vad jag ska göra :$ 

         
 Saknar fjällen så oerhört mkt..
(Klicka på bilderna så blir dom större!)

Kyssar från kungarnas Gudinna Johanna (:

Mahaha..

Hahaha, jag är så sjukt uttråkad..
Jag har kollat på tv hela dagen, på det här 24 eller vad det heter :o
Michis kommer snart som tur är, jag behöver nått att göra (:
någon att klänga på ;) hahaha
Älskar dig också Michis..
Menmen, mamma poppar popcorn.. alltså hon poppar med dom.. x)
haha gud, jag är verkligen rolig.. !
Okej min humor är väldigt torr just nu (:
Men det är lite kul med onödiga inlägg :D hahahaha

Puss Johanna

Löördag 7/2

Trååååkigaste dagen ever !
Nån som har lust att hitta på nånting?
Mahah, jag fick min mens som jag saknat så in i helvete. men nu vill jag inte ha den längre ;s
Jag är typ jätte sur och allt -.-
Jaja, jag hoppas Michis kommer ikväll annars kommer jag ha en sjukt tråkig helg.
Förutom att jag ska dansa imorrn dårå menmen..  (:

Morfar är här så ska vara lite social, och har jätte mycket läxor att göra eftersom jag var sjuk förra veckan.



Bjuder på den (: haha inte precis den finaste...
Skriver senare, Puss JohannaPanna

cup (:

Nu ska jag dra till enköping på cup, och kanske inte kan skriva när jag kmr hem, för ska till johanna om jag inte kmr hem försent, så bara så alla vet, så får johanna skriva idag !
pussar Michaela

fredagkväll (:

hej igen :D
jag tänkte skriva lite, även fast det kmr bli jätteonödigt, men jag har ingenting att göra och måste typ skriva av mig, mohhha ! fattar ngn ? ;o <3
Sen jag skrev sist har jag ätit och kollat på let's dance, vettefan vem som åker ut, eftersom jag inte orkar gå till tv, för jag ligger i sängen under ett varmt skönt täcke (: haha, fick låna Inas dator, eftersom hon ändå ska sova borta i natt, så har den hela kvällen, fast jag ska nog sova nu, eftersom jag ska upp halv nio imorgon bitti., wish me good luck .. asså skit, ååhh.. jag vill till Johanna imorrn, men jag tänker ändå satsa hundra % till cupen, men jag tror faktiskt ändå inte att vi kmr komma till final, men det är så jag tror, vi får se hur det blir.. När jag var ute och joggade idag kom jag på hur mycket träningar jag har nästa vecka, kolla ;

måndag: fotbollsträning, (bålstab nånting, men går inte på den ) , ( studiedag)
 sen ska jag träna me olivia me hundarna:D
Tisdag: fotbollsträning
Onsdag: extra träning, och idag är det även möte på hundklubben
torsdag; löpträning på vallen
fredag; ingenting
lördag; oftas match/träningsmatch, tror det är träningsmatch idag
söndag; träning

så , aa , haha, min vecka (: menmen, pallar inte skriva mera, måste
 verkligen sova. god natt allihoppa, /  michaela


FREEEEDAG (:

Haha, i skolan så ville jag veta hur det var att vara kille.. :s
När man har samlag menar jag dårå, så jag la mig på Sara och körde arslet upp och ner.
Fyfaaan vad jobbigt det var, jag fattar vekligen inte hur killarna orkar.
Jag gav upp efter typ en halv minut.
Eller så gjorde jag bara väldigt fel, för alla som gick förbi började as garva åt mig, men alla gör väl på sina sätt (: HAHA
Och skol maten blev 30 minuter försenad, jag fick typ damp.. var "jätte" hungrig -.-
Efter skolan så åkte jag till LoppiLoppan..
Ganska kul, fast jag var sjukt trött. Jag kom på att Loppans ena hund är fjortis ^^
Smart, va?
Jaja, sen kom Miska och Pappa och hämtade mig.
Vi åkte till Norrtälje och åt på Kina Restaurang, mysiigt. x)

Imorrn så kommer nog bästaste Michis hit?
Eller hon måste!  haha


(klicka på bilden om du vill se den större)
Min fina fjortis som jag ritade på vägen hem från fjällen med bästavän :) hahahahah

Pussar Johannis


6/2

Thingeling (:
Idag har jag vart i skolan som vanligt, så ingenting speciellt , slutade kvart i ett, skööönt faktiskt (: men iaf , drog hem till pappa och kollade på one tree hill och åt sen vid tre drog jag till dagiset och påvägen mötte jag Cissi, Jan, Andre, Albin och albin's lillasyster klara, stannade kvar och snackade lite me dom, sen drog jag och mötte mamma, Emilia & felix på dagiset.. Sen åkte vi och handlade. mötte min morbror och mina två kusiner dära (: Sen åkte vi hem och när jag kom hem satte jag mig vid datan och sen bestämde jag mig helt plötsligt för att gå ut och jogga, så jag stack ut och ringde johanna och snackade me henne samtidigt, hon tyckte det va lite jobbigt tror jag? HAHAHAH, sprang vid vattnet (: , va typ ute i en halv timma och sen kom jag hem och duschade och nu sitter jag hära. ska snart äta, sen ska jag bara ta det lugnt, eftersom jag måste upp vid typ nio imorrn "/ men jag har iaf tur.. ska vara i enköping halv tolv , så ska åka vid kvart över tio, och första gruppen ska vara dära halv åtta, så dom måste ju åka vid typ sex? ;o tidigttidigt...

nu hade jag inte tänkt att göra ngt, och pallar inte skriva mera.. Har inga bilder för idag, jo en, men pallar inte lägga upp den, så ni klarar er utan, right? mohahha !
hej då gott folk :D / Michaela

5/2

mohaha, jag kom på att jag har studiedag på måndag, och kanske ska träna me olivia på kvällen, men innan vet jag inte än, ngn som kanske vill träffas? XD

Kvällen avslutades med att varmt bad me skum (: , tog ansiktmask, och insmörjningskräm (aa) intressant va? ;o Snart närmar det sig sovdags... tänkte kolla på one tree hill, men jag vet inte... (: Lite hemsidor ;
Bilddagboken: mmmmichis
andra blog; michau.blogg.se
pea: michiiis



kmr ni ihåg? ;D haha, fan va kul vi hade (:

- hhahah, manda , kmru ihåg gårdsdiscot? XD

- om jag ska vara helt ärlig, så saknar jag när vi va en klass..
. kmr aldrig glömma påta asså (: minnen för livet <3


- HAHA, kmr ni ihåg Holland? Fotbollsläger med sollentuna dam
, kmr aldrig glömma det ! , saknar det laget "/ <33


- HHAHA, Johanna, första gången du är hemma hos mig, när vi badade i rösjön, och du tog upp kondomen och blåste upp den och den dära killen snacka me oss? Hahhaa, glömmer aldrig hjärtat ! Våren/sommaren 08

- Sommaren 08 , några dagar efter jag hade kommit hem från italien
 åkte jag hem till Olivia och Mimmi, Jag saknar er så fucking mycket,
glömmer aldrig våra minnen, jag lovar. olivia älskling <3


- Mik, kmr du ihåg när vi tältade ute på mitt landställe sommaren 08 ? på stranden, haha , vi skulle tälta dära två nätter, första natten, gick allt bra , vi badade och hade kul, spelade hela natten och sen när vi vaknade badade vi och vi gick upp till huset, och va dära och gjorde en massa, sen andra natten bestämde vi oss för att tända en eld. När vi gör det kmr det en tjej som skulle ta sitt "nattbad" som hon tog en gång om året, typ. så hon tar över våran eld och berättar en masssa historier om bredsättra, där vi va. och jag har lixom vart dära alla somrar, vintrar, helgen , sen jag var liten, fast nu är jag dära mindre eftersom jag tränar så mycket, men iaf. så när hon går så går vi till tältet, och vi vågar inte sova dära längre så vi ringer pappa och han kmr och vi plockar ner tältet och går upp, lägger oss i min varma säng och somnar ! mohaha, minnet för livet älskling, kmr aldrig glömma dig, jag svär. älskar dig av hela mitt hjärta, du är allt. saknaden svider grymt mycket. mik<3mich

har ingenting att skriva om, så det hära inlägget fanns det ingen mening i.
Godnatt allihoppa ! / michaela

Torsdag :/

Dagen började bra i ridhuset med Sara och Bella..
Resten av dagen bleeev heeelt jävla CP.
orkar inte säga varför.
Sitter och gråter
Haha, låter som värsta tönten som sitter och gråter men det behöver man väl göra ibland -.-
Ååh...behöver egentligen göra läxor till imorrn men det är nått jag absolut inte orkar göra nu"
Och jag är helt hysterisk... !
Miiin meens är mer än en vecka försenad... tänk om jag är gravid?
även om jag inte legat med någon :o

Aja, orkar inte ladda upp nån bild..
Pussar från Johanna

5/2

Tjäänare ! (:
Den här dagen har varit jättekonstig, kan förklara , ;

Först hade vi sjöjd från 08.10- 09.10, vi fick vikarie, en kille som bara snackar engelska, men fattar svenska, haha, så sjukt skön, han hade verkligen humor ! :D men iaf, sen hade vi rast till halv tio och 09.30-09.10 hade vi engelska, och då fick vi reda på att våran so lektion va inställd och efter so:n hade vi lunch, så alla åkte hem vid tio över tio och åt och åkte tbx till skolan vid tolv, eftersom hemkunskapen började tjugo över tolv. Ena hemkunskapsgruppen hade hemkunskap, eftersom den ena va i skolan och den andra va hemma och va sjuk, så min grupp hade ingen hk. så vi gick ner till rektorn och snacka me hnm , och han sa att vi itne skulle ha så mkt hål, så han ställde in våran svenska lektion som skulle vara halv tre, och klockan var ett nrä vi snacka me rektorn, så vi fick sluta då ! så alla åkte hem och sånt. fattar ngn ? <3

På första håltimmen åkte jag och en massa hem , men jag , jessica, wilma och sarah stack till pizzerian och åt pizza, sen efter ett tag kom några killar, calle, philip, jonatan, william & ludde. Sen stack alla och köpte godis eftersom det är 3,50kr hekto, så vi köpte litegranna sen stack vi till våran gamla skola (ligger bredvid ica) och hälsade på! och alla blev jätteglada och så, sen åkte vi tbx..

Efter skolan åkte jag hem med max & jessica, men var för sig hem till sig, haha.. jag stack hem och satte mgi vid datan och sen kollade jag på The perfect Holiday den va jättebra, tkr iaf jag ! :D sen nu sitter jag hära, ska nog kolla på ngn annan film, lr plugga. menmen, skriver senare lr imorrn, <3

liten helgplanering;

Fredag: handla me mamma :D
Lördag; fotbollscup i enköping, sen hoppas jag på att få åka till älsklingen johanna
söndag: åka hem från johanna & träning



kyssar Michaela !



4/2

GRATTIS BÄSTAVÄNNEN OLIVIA HATJE PÅ TRETTONÅRSDAGEN !



Shuuoo :)

Idag har det inte hänt så mycket, är typ överlycklig (aa) Vi ska få en ny lärare i Matte & no, ist för Erik ska vi ha Amer,  till sommarlovet ;D han är faktiskt jäättebra ! :D kanske lite stäng ibland, men det är för att vi är så stökiga :$ haha, skit samma, har inget mera att säga om skolan :P Efter skolan drog jag, jessica och sarah hem till mig, först flyttade vi soffan till datan och satte på sex and the city, men det hackade jättemycket så vi satte på låt den rätte komma in  , omg va den va läskig , och framför allt äcklig ! Vi tog en massa kakor och drack saft (: Sen stack dom och jag satte mig vid datan, och sen åt jag och nu sitter jag hära. ska plugga lite matte, hade jag tänkt, men jag venne ...  Har nog ingenting mera att säga, så aa (:

Jag har bestämt mig, jag ska sluta klaga på allt och alla, men vet inte hur det ska gå ... jag vet inte hur ngt ska gå, Men ska iaf försöka...


Dagens ouffit ;  
Leggings, svart linne, vitt linne, svart kofta, smycken och smink.




- Det är bara sanningen, älskar dig gumman.

/ Michaela Jonsson

4/2

Sorry, att jag inte uppdaterade igår men jag var upptagen (:
Såklart så var Linus här...
Jaja, proven igår gick åt helvete. Jag svarade inte på en ända fråga typ på båda proven.. SÄÄMST !
Fick veta att våran skola ska läggas ner igår också.. fyfaan, inte så kul.
Det var massa gråt och alla var typ helt nere.
Och jag måste leta ny skola :/ 
Måste ha förslag? på skolor i vallentuna eller täby dårå? lr i närheten..
smsa förslag eller nått, 0707977605.

Aja, den här dagen har varit ganska bra....
HAHAHAH,
Sara H: Johanna är en fjoooooortis, som inte tror att hon finns..
Jag: Vadå inte finns?
Sara H: vet inte.

Och så börjar hon as garva, ahkej då är det ju klart att jag också gör det. Ni fattar nog inte det roliga menmen...
haha, våran fröken dampa sen blev vi nästan tysta... hhahah
Jag gick med Sarah W till bussen, prata lite (: sen kom min buss.
Loppan åkte samma buss som mig så vi satt och snacka lite allt möjligt...
Kulkul, åkte till karby och tog GulaLinjen hem -.- ¨
Nördarnas buss.. hahahah



En jätte gammal bild..
puss&kram Johanna


3/2

Hejhej idag igen (:
Idag har det inte hänt så mycket, skolan .. som vanligt , ;D Fast började 09.35, som jag gör varje tisdag (: skit skönt faktiskt .. :)  på lunchrasten fick jag kakor av pappa :D:D så hade dom til "fikat" som vi har fem i två, eftersom vi går till fyra på tisdagar.
så, aa. fast vi fick sluta tjugo i fyra, för vi tog dt ist för att ha rast i tjugo min ;D
men vi kollade ändå på film, så det spelade nog i stort sätt ingen roll. när vi slutade kuta dom flesta till 627 och när jessica hade gått på stängde han bara, och max, gina och några till stod vid dörren, och han bahh åkte ;o jag typ skrek på bussen, typ, jävla bög och sånt, för blev så irreterad på hnm ! uschusch ..
Men iaf, när jag kom hem så la jag mig i soffan och kollade på one tree hill :D Fast kollade bara i typ 10 min, sen stack jag till mitt rum och satte på datorn och satt dära , sen vid fem satte jag igång andra avenyn,
 och kollade till typ kvart i fem, medans det var på så bytte jag om till fotbollskläderna och vid 5 gick jag och pappa till parkeringen och åkte hem till lydia och hämtade henne sen vidare till edsbergs sportfält. träningen gick jättebra ,
 och aa, va ska man skriva om det mera? Joo, att jag verkligen tänker satsa på fotbollen,
ge 100% varje träningen, skita i att jag har ont i knäna och revbena... asså har slatter och får ont i revbena när det är kallt D; så.. aa.. sen när jag kom hem vid åtta så åt jag och sen satte jag på vatten i badkareet och badade :D
 och sen satte jag mig hära och just nu skriver jag bara bloggen, och gör ingenting annat, ska sova snart , är jättetrött -.-
så , aa, vad ska man skriva mera? ingenting, ska nt skriva för mycket ! xD

Imorrn ska jag nog vara med Sarah och jessica, Sen på kvällen hade jag tänkt att gå ut och jogga, men vi får se hur det blir med det. (aa)

Dagens outfit;
blåa jeans , svart tröja från typ ngn anna affär och ett blått linne ! ;D





- you know that i love you.

Fjällen..
Johanna, jag börjar gråta när jag ser dom bilderna, det var när allt va bra från början sen blev allting piss you know, men det är iaf ett minne för livet, jag lovar. Alltid du och jag, jag lovar. såklart vi måste (: du vet, sommaren kmr ;D och jag har reda berättat för dig.D:D
haha,  ska sova nu, är så sjutk trött.

kärlek från eran Michaela.


Fjällen

Ååh.. börjar nästan gråta när jag ser bilderna.
Fyfaaan, vad jag saknar det.
Det är ett minne för LIVET !

Jag älskar dig Maj Michaela Jonsson.. nu och föralltid <3
Vi måste göra om det, promes me ?

från eran älskade Johanna


ytterst lite bilder från fjällen, kmr mera !


- Saknar så sjukt mycket !


- Nyår Med bästis i fjällen !



- Min födelsedagstårta som johannas föräldrar köpte till mig (: ( eftersom jag fyllde år dagen efter vi kom hem, 5 januari )


- Jag och johanna, så jääävla söt hon är asså ! ( jag är brunetten, haha , älskar dig johanna ! )


- SAKNAR !



- SAKNAR !



- hmm... så äckliga va mina knän när vi kom hem från fjällen, men det var värre i verkligheten .. hahahah !


KYSSAR MICHAELA JONSSON !



2/2

Thingeling :)
Idag har det inte hänt så mycket, förutom skolan ... Hmm, den va seriöst skit tråkigt.. På gympan körde vi samma sak nästan i en och en halv timma, typ ngn lek, skita tråkigt ! på lunch rasten skulle jag, wilma jessica och sarah gå och köpa lösvikt godis, men det va skita dyrt , så vi stack till filmkedjan, men den va inte öppen, så vi bestämde oss för att gå dit på rasten efter bilden, så vi stack dit då, och dom skulle ha öppnat tolv, men halv ett var det inte öppet.. så vi sket i det och köpte lite godis på ica, så fick 4 sp av Gino älsklingen ! hihi.
Efter skolan drog jag hem, pluggade och satt vid datan en stund, sen 16.10 - 17.05 - ONE TREE HILL ! skita bra (: Sen satte jag mig vid datan igen när pappa hade fixat, men msn funkade inte så hela kvällen har pappa försökt att få det att funka,, och nu funkar det ! :D:D:D:D typ jääätteglad :D
Nu gör jag ingenting typ, msn, pea , och skriver blogg och smsar ! :D
Imorrn slutar vi fyra "/, och jag har träning kvart i sex (: skita kul (:
På lördag ska jag till enköpning på fotbollscup, det ska bli jättekul ! ;D
Menmen, ska försöka plugga lite nu, eftersom vi har engelska tills imorrn -.-

P U S S A R    M I C H A E L A


bilder kmr !

Måååndag (:

En tråkig och vanilg skoldag..
Haha, nej men så länge jag finns så är det ganska kul faktiskt (:
Skoja, men jag tycker jag själv är rolig. Haha, men det är inte ni intresserade för er.. :/
Efter skolan så stannade jag kvar och "pluggade"  med Sara, Amanda och Linus ^^
Haha vi satt och lyssna på The Voice och NRJ, satt och sjöng och Sara var väl den ända som pluggade fast inte så mkt dårå (:
Linus åkte hem tidigare för han hade träning -.- 
Haha ca 10 minuter efter han gått skrek Sara till:
ÄÄÄH.. MIMMI SLUTAR NU !
Sen försvann hon.
Efter allt "pluggande som var så himla jobbigt, haha
så tog jag bussen till pappas jobb, satt och prata med hans jobbakompisar ett tag sen åkte vi till Kårsta skolan i Vallentuna för pappa skulle ha bandy.
såå jävelst trååkigt, efter det så åkte vi hem..

Jippi, vi har 2 prov imorgon i SO och Engelska.
Jag kan inte ett piss så ska plugga nu (:

Kyssar Johanna


1/2

shooe bräää, händer jaao?
Neej skoja men ändå... (: haha jag är så rolig ibland.
Hm.. startat blogg me bästavän, kuul ^^ För jag är ganska dålig på att uppdatera sånt här, jag tröttnar väldigt lätt men då har man ju Michis som gör de.. smart man kan vara ibland, lr hur?
Ååh.. idag har jag och Linus varit tillsammans i 2 månader, men jag vet inte hur vårat förhållande är just nu, inte så intressant för er menmen..
Idag så va jag ju hemma hos Michis, vi kollade på film inatt, typ från midnatt till 02.00.
Haha vi kollade på "P.s I love you", guud vad jag satt och grät.. Jag grät som att min mamma hade dött eller nått :/
Idag vaknade vi nångång vid 11 gick upp och åt frukost, haha jag åt Pan Pizza och typ honungs melon.
Efter frukosten så kollade vi på en film till, "Camp Rock" ganska bra faktiskt efter den så fick Michis brottom till sin fotbolls träning -.-
 När hon åkte så åkte jag och dansade, jag dansar Streetdance, ganska kul faktiskt.
Pappa hämtade mig sen satte jag mig här, framför datorn :D
haha, imorgon är de skola, kuuul för jag ska sätta på Birte bakifrån (min NO lärare).
Hahahahahah, jag skoja bara.

massa kärlek Ähm... // Johanna Nilsson

Välkomna till våran blogg !

Tjäänare ;D haha...
Nu är det så att jag och Johanna har skapat en blogg tsm, Men jag tror att jag fortfarande skriver i min gamla, ibland, för den kmr nog inte raderas. Men i alla fall.I torsdags bestämde vi att vi skulle fixa en blogg tsm,så vi försökte, men vi bestmde oss sen för att göra det igår , så igår fixade vi en hel del, och ska fortsätta. har gjort en super snygg header men den är lite dum i huvet, för den vill nt läggas upp på bloggen, så får fixa det när jag kan. det finns jättemycket att fixa kvar, men vi bestämde oss för att sluta igår och kollade på film ist, så, kommentera mycket och läs (:
/  Michaela Jonsson

RSS 2.0