sjukling :'(

Det som jag la in nyss, det skrev jag igår , innan jag skulle sova. Men mitt internet slutade fungera, så jag kunde inte lägga in inlägget, så ,  jag la in det nu istället.

I
morse vaknade jag med illamående och ont i huvudet, så jag stannade hemma idag. Så jag gick och lade mig igen och vaknade vid ett, då åt jag omelett , och kollade på tv. Sen kom farmor och farfar, och pappa åkte och jag har suttit här en liten stund nu, ska  kolla på one tree hill, i think.  åååhh. jag får inte träna ikväll :'(, jag är inte glad... Jag vill träna, jag vill jag vill jag vill ! Menmen, skriver kanske mera senare,
kisses Michaela Jonsson.

God natt

Tjabbatjena, idag var det en vanlig skoldag, förutom att jag inte var me på idrotten, men resten var vanligt. Men i alla fall, efter skolan drog jag och sarah hem till mig och vi åt nudlar och kollade på tv, sen betämde vi oss för att sitta vid datan, så jag skulle kolla min mejl och då hade jag fått mejl från kim, där det stod att det var träningen idag klockan fem ! och då va klockan halv fyra, och det är lixom i norrtälje, så sarah fick gå hem, och pappa fick skjutsa mig till danderyd, och vi hann nästan precis, fick vänta på bussen en liten stund, men sen fick man bara sitta dära och åka till norrtälje som tar ca en timma, jäääättekul lixom . Men, morfar hämtade mig på stationen med hunden i bilen, så fick vi åka till hundklubben där dom hade ett litet upprop, så jag kom 10 min sent.. Men , bättre sent än aldrig, right? Sen fick jag presentera mig, och en massa. sen gick vi ut och körde en liten bana. Det var slaskigt och lerit, jag hade inga kläder på mig, bara tighst och en klänning och en tjocktröja, jag hade inte träningsskor eller nånting, utan det var bara att träna och fryser häcken av sig ! jag hade ingen känsel i mina fötter, så efter tränignen fick jag låna mormors strumpor och hade påsar på fötterna,. så åkte vi till donken och åt, sen skjutsade hon mig till bussen och sen åkte jag hem.. åkte tjugo i åtta och kom hem fem i nio, guuudiigudiii alltså.. Sen dess har jag suttit hära och duschade i SKOLLHETT vatten, as skööönt !
Men nu ska jag sova, har huvudvärk och är jäääättetrött.
Bilder kommer,
god natt allihoppa ! / m'


bilder




1. Johanna, ladie & tuff.
2.Johanna och ladie, (stavning)
3.Johanna och ladie, (stavning)
4., me and sofia, älskar dig vännen ! <3
5.. älsklingen soooofia och sötnosen nono <3



fotbollscup ! :)

Hejsansvejsan ! Igår va det ju fotbollscup, och tänkte skriva en sammanfattning, .och det var samling 09.00 i uppsala, och jag var i sollentuna united röd och första matchen va 09.40 , den vann vi med 5-0 , andra matchen vann vi med 4-2, trejde matchen blev 1-1, och då kom vi till kvartsfinal,. Det var ca 6 timmar kvar till nästa match, så sollentuna united röd gick till en biosalong och såg på marley och jag, Den var faktiskt sjukt bra, och jättesorlig ! :( , hahaha, alla satt och as böla, och Elsa börja as garva xD så dålig humor den ungen har alltså =) <3 då mötte vi sollentuna united blå, och vann såklart med 3-1 :), då kom vi till semifinal, och där mötte vi sollentuna fotboll och förlorade med 5-0 tror jag det var "/, Aja, trea i alla fall, tredje bäst av ca 25 lag :D , är i alla fall stolt =)

Vi åkte hem vid tio över åtta, och jag & pappa åkte direkt till johanna, så jag kom dit vid tio över nio, och då hade dom mörkt så jag satt och snackade med dom sen hoppade jag in i duschen, och sen kollade jag och johanna tv och satt vid datan och sen vid halv elva gick vi faktiskt och la oss, för i morse, väckte johannas mamma oss vid tio, och vid elva åkte vi till stallet, där red vi, och gick en promenad med shettisarna och borstade dom. Det var så grymt mysigt ! vi va där till två, så när vi kom hem till johanna igen så duschade jag, sen duschade johanna och sen åt vi, och tjugo i sex tog jag bussen hem och har bara tråkat. Åt en sallad nyss, som pappa fixade till mig, jättegott ! :)

Känner mig total hängig, kan knappt röra mig för jag har så fruktansvärt ont i ryggen, högra sidan på ett viss ställe, och pappa sa att det var lite blått, och mina smallben gör oxå så frutkansvärt ont, och Lina sa att det heter något,som jag inte kommer ihåg. Men ont gör det i alla fall , och jag är så grymt trött . Måste verkligen sova snart, om jag ska orka med skolan.

Aja, tror jag ska kolla på ett avsnitt one tree hill eller göra nånting annat, tänker lägga ut bilder, dom kommer senare.
Puss på näsan allihoppa , <3


Hur har eran helg sett ut ?

bilder




- ASsså , så sjukt söta ! men imorrn försvinner dom till ett kattstall i bromma :'(, tänker inte berätta varför, ååhh, kommer börja gråta -.-



1. Jag och jessica i nån dator ! :)
2. Jessica a , Jessica f, sarah, wilma & michis, haha, fett skojsigt :D
3. same
4. Jesssssiiiica ! :D

Veckans outfiter !


tiihihih , KALLT !

Hejsansvejsan ! :)
Jag har inte hunnit skriva förens nu, eftersom jag har haft mycket att göra , och framför allt har jag haft grymt kul ! Skolan gick fort, på franska fick vi bestämda platser, och jag fick sitta bredvid lukas -.- , uschusch, men ska inte klaga, eftersom jag gick "beröm" och komplimanger efter franskalektionen,. Carina hade satt mig bredvid honom bara för att hon tycker jag är en snäll person och en tjej som kan börja prata med vem som helst, och det är faktiskt sant, men ändå. Och att han var en speciell person, och det är han.. Men ajja, ni skulle fatta om ni visste vem det är, för han är , mobbad eller vad man ska säga..

menmen, efter skolan drog Jag, sarah , Wilma & Jessica A hem till Jessica F ! Vi va där, och Sarah drog vid halv två, så vi kelade mest med katterna, och retade jessicas storebror x) hiih, vi bakade kladdkaka ! :D , och Calle, simon, theo och ludde kom springades och busplinga, och sen så sprang jag och jessica f ut i bara strumpor, och jagade dom , men dom stannade utanför så , aa, vi satte oss och snacka med dom, eller i alla fall jag. Men ändå, jag drog hem vid halv fem, vilket alla dom andra gjorde oxå . Jag skulle träna halv sex, så jag åkte hem, bytte om och satt vid datan och tog bussen 17.19 . När jag kom ut snöade det som in i h*lvete, ! asså verkligen skit mycket, så jag snackade med frida till spotrfältet, sen vid busshållsplasten träffade jag Astrid och Emelie, så vi tränade i snöoväder, -.- , ont gjorde det , och det var jättekallt. Men ska inte klaga, pappa hämtade mig, åkte hem, duschade , åt , kollade tv och nu sitter jag hära, ska kolla på let's dance, men tänkte skriva lite först.

imorrn , ska jag gå upp halv sju, ska vara i uppsala klockan nio, vi har nämligen cup ! så jag kommer nog inte skriva imorrn, för jag ska nog till johanna Direkt efter, pappa ska nog skjutsa dit mig, men det beror på hur mycket klockan blir, men så jag skriver på söndag istället i sånt fall. jag kanske inte ska träna på söndag, det beror på mina knän, men pappa ska tejpa dom i morrn ,så får vi se om det går bäättre ;D , 
 
Aja, har ingentign mer att skriva, ska slappa resten av kvällen, men ska snart sova.

Lägger in miljontals av bilder nu,
pussar så länge , Michaela'

God morgon ! :)

God morgon allihoppa ! :)
Tänkte skriva ett väldigt onödigt inlägg innan min buss går,.. Igår kväll så va ju Mormor och morfar här, och vi fikade med bullar och te , det var riktigt  mysigt, och gott ! (aa) haha, sen pluggade jag vääldigt mycket franska, så jag hoppas att jag ska klara det den här gången . =) , Efter skolan idag vet jag inte vad jag ska göra, antagligen ska jag hem till jessica med brudarna igen, men de snackade vi bara om litegranna, så jag vet inte. Annars spenderas min dag hemma hos pappa, och kanskekanske ska träna ikväll, men jag vet inte eftersom jag har innomhuscup i morrn, så mina knän kommer vara förstörda men, vi får hoppas det bästa. Imorrn efter cupen ska jag i alla fall hem till min bästastevän Johanna Nilsson, som bara är min. och antagligen ska pappa skjutsa mig, om inte klockan blir för mycket. Menmen, aa, har ingenting mera att skriva , förutom att min buss kommer om tio min, så jag måste gå nu,  hejdå , m '

Min dag (:

Hejsansvejsan !  ÄNTLIGEN torsdag, det betyder att det är fredag imorrn , och heeeeeelg ! ska bli skönt med helg, och få spela cupen och träffa johanna ! :) Hihi, kanske ska dra hem till jessica imorrn , men det får vi se. Plus att det börjar bli vår ! Lixom, solen skiner, det är fortfarande lite kallt , men det försvinner , och snön försvinner, är det inte skönt !? Jo, det tkr iaf jag. tänk, snart får man gå med lite kläder, ballerina skor, klänningar, short, kjolar, ja allt ! usch va jag längtar alltså.

Idag har det hänt något speciellt faktiskt, men de skriver jag sen. Idag i skolan hände det inget särskilt, ingenting kul i alla fall, förutom alla raster på fotbollsplanen, hihi, i lööööööve fotboll, märks det ? Och hemkunskapen, vi bakade pizza ! skit gott ju (a) Meeen, i alla fall. Direkt efter skolan tog jag , jessica, jessica f, wilma & sarah bussen hem till Jessica F och vi kollade på hennes kattungar ! två dagar gamla, så sjuuuukt söööta , ! , bilder kommer ,. Men vi va där till tio i fem, så jessica åkte hem så vi åkte hem allihoppa men Jessica a hängde med mig hem, och vi gjorde ingenting typ, datan ,, haha, och va där uppe, men allihoppa. Nu sitter jag vid datan och la nyss upp massa bilder, vissa ska jag lägga upp men inte alla, tihi. Men nu ska jag lägga upp dom och sen plugga franska,
pussar allihoppa.



- Riktigt gott var det iaf ! :)


- vad väljer du ?
Vår , varmt, solen skinner, lite kläder eller kallt, inga blommor, ingen sol, bara snö , myyycket kläder! ?


- Jag älskar dig, lillasyster.


- och , dagens outfit ;
Blåa jeans, leopardtröja, guldhalsband.

( veckans outfiter kommer imorrn, )



- Massor av bilder kommer imorgon, nöj er med denna , VIIISST ÄR DEN SÖÖÖT ?:o

good night !

Tingeling, sen jag skrev senast har jag ätit GODA våfflor ! och suttit vid datan , samtidigt som jag kollade på rent hus , det är så sjukt äckligt ! tänk att hon hade levt ett sånt liv, med saker från golv till tak, så hon inte ens kunde gå inne i sitt eget hus ? men det har blivit jättefint nu (:  tiihih, men vet ni, att nu ska jag fixa mig till sängdags, och fråga om nån kan ringa, för jag är jättetrött, så jag tänkte sova ! Skriver igen imorrn,
Kisses Michis.



Johanna , LÄS !

Johanna, om du bara visste hur mycket du betyder för mig, om du bara visste hur mycket jag älskar dig. Jag kan inte leva utan dig, jag klarar mig inte utan dig, jag klarar inte av att ta ett enda andetag utan dig, inte ett enda steg ! Alltså, du är min soulmate, syster, bästavän, måne, stjärna, ljus, solen, twilling, sol, andetag, kraft, ork, kämp, min andra halva, du är rättare sagt mitt allt ! Du är helt obeskrivlig ! Du är min ända bästavän, ingen är bättre än dig. Du är den underbaraste människan på jordklotet, jag kan verkligen lita på dig upp till 110%. Ring mig bara , om det är något , jag ställer alltid upp för dig, ring när som helst, jag skiter i tiden, bara att du mår bra så är jag nöjd. Minnerna med dig är bäst, Våran framtid tsm, kommer vara bäst. Allting med dig är bäst,. Alltså, du måste förstå, att jag är ingenting utan dig, absolut ingenting ! Jag vill spendera hela mitt liv med dig, ända till graven, ända till sista andetaget ! Vi har känt varandra sen våren 2008, sommaren med dig 2008 var den bästa, men bättre i sommar, right? haha, jag kommer aldrig glömma hur vi träffades. Fortsättning i lydnad, du, Jag, Olivia, Lina. Haha, jag och olivia va alltid tsm , garvade , alltiing, vi tyckte du och lina va jättekonstiga och hade jäättedålig humor xD , men sen lärde vi känna varandra, och vet du vad? vi blev bästavänner, och det ska vi alltid vara hjärtat, alltidalltidalltid. Jag kommer aldrig glömma dig, åh, det känns som om jag upprepar allting hela tiden. Men fjällen med dig , ägde allt och alla ! Jämtland med dig, kommer äga hur mycket som helst, och sommarlovet med dig, kommer äga allting ! Alla ställen vi ska åka till, killar, sol, vatten, solbrillor, nästan inga kläder, ååhh, fyfan vad jag längtar. Men det jag egentligen vill berätta för dig, är att ett liv utan dig kallas inte för liv, om du lämnar mig, lämnar jag jordkloten, hoppar du, så står jag under och tar imot dig. Det ska alltid vara Maj michaela Jonsson <3 Johanna Mikaela Nilsson, right ? Jag kan fortsätta skriva hela natten, hela mitt liv, men du är helt obeskrivlig, så jag kan inte, det går inte. när jag var liten lärde jag mig att ett år är 365 dagar,
att ett dygn är 24 timmar, att en timme är 60 minuter och att en minut är 60 sekunder.men ingen lärde mig att en sekund utan dig är en evighet,


Jag älskar dig gumman, föralltid !

våffeldagen

Idag är det våffeldagen, och det ska bli riktigt gott med våfflor till middag ! Just nu sitter jag och väntar på mamma, eftersom vi ska äta när hon kommer hem, och jag är riktigt hungrig. Idag fick vi sluta 45 minuter tidigare, eftersom vi bara hade en kvarts so, för våran lärare skulle ha nationella proven med 9an, så matte började kvart över ett , iställer för fem i två, så vi fick sluta kvart över två i stället för fem i tre ! :) Haha, någon som fattade ?
Efter skolan drog jag i alla fall hem, fixade te och satte mig vid bordet och pluggade, gjorde faktiskt väldigt mycket, satt väll i 40 min , hihi, Sen la jag mig i soffan och sov, till halv fyra, då kom alla hem och jag kollade på stallkompisar , för felix skulle kolla va det var, så jag kollade på det. Det är faktiskt rätt så kul, tkr i alla fall jag som är hästintresserad ?  Menmen, sen satte jag mig vid datan , och då hörde jag hur mycket Emilia skrek, så jag gick upp, hämtade en napp & en bok, och la mig i sängen och läste för henne, sen läste jag lite själv oxå. , jag läser ps i love you, och den är faktiskt riktigt bra, en bok jag kan rekomendera i alla fall ! Menmen, ska äta sanrt, sen hade jag tänkt att gå ut och jogga, men det får vi se, det kanske inte blir av eftersom jag har ont i knäna. Menmen, kisses m'


Ser det inte helt otroligt gott ut ?:D
tänk, det ska jag äta nu :)


BARNFÖRBJUDEN !

HAHAHAHAHAHAHA XD




Pussar Johanna

HEADER (:

Gjort ny header  (aa)

// Johanna


HATAR HATAR HATAR

Hääj, små barn ^^ hahaha
Jag hatar att vara sjuk.
Det är så grymt tråkigt att bara ligga här hemma och inte göra nånting !
Det får mig att sakna skolan på nått sätt.
Om man säger så, så kan man ju inte skriva så mkt som hänt för det har ju liksom inte hänt nånting.. -.-
men min älskling sov hos mig inatt iallfall, myspys.
Hoppas att jag gjorde honom sjuk också XD
hihi.

Okej, här sitter man och roar sig själv och skrattar åt sina egna skämt.
Det är ju kul....
:o 

Kärlek från den underbaraste Johanna Mickaela Nilsson!  




Jippiii, nat..

 Tingeling, igår va jag ju och tränade, och det var as kallt ! Jag kom dit vid typ sex, och Maja va oxå dära, så vi spelade lite fotboll och frös.. , Sen kom alla andra och träningen började. Elsa och Astrid va så taskiga mot mig, först så gör dom satt jag ramlar, så mulade Elsa mig, så jag frös typ ihjäl, men jag är ändå bäst ! nej, jag drev, haha. När vi skulle springa i slutet, sprang jag och Elsa 4 varv extra, för vi ville springa lite (: Men i alla fall, efter träningen åkte jag hem och åt, sen duschade jag varmt och använde mitt nya schampo, Det var jättebra, men efter det satt jag lite vid datan, men jag skrev inte i bloggen då, för jag kollade bara lite och chattade lite, sen kollade jag på andra avenyn vid nio, i mammas rum, det var faktiskt jättebra, men rätt så sorligt "/ , ngn mera som äääälskar andra avenyn ? Jag har sett på alla 148 avsnitt, eller vad det är nu =), typ stolt?
Nej men , just nu står jag i klassrummet, och har egentligen svenska, men vi fick sluta tio över nio ist för 09.35 , så  , aa , har visat några roliga klipp från youtube för några killar, haha , alla stod och garva ! :)
menmen, har no om tio min , måste upp till No-salen, sen har vi idrott, vi har redskap tror jag, tråkigttråkigt..  Jag slutar fem i tre, så skriver senare, tänkte sticka hem och plugga, men jag tänker ju alltid saker, som aaaldrig blir av .


Menmen, Puss på näsan allihoppa ! (:


Ehm, aha..

Nu sitter jag här efter en lååååång skoldag, menar verkligen en jäättelång. Vi började 09.35, och slutar egentligen fyra, men vi fick sluta tio i fyra.. Men jag älskar dom två sista timmarna, för då får vi fika, och göra typ vad vi vill, det är inget jobbigt lixom, det är as skönt ! :) Jag tog bussen hem me jättemånga, men jag och jessica tog sällskap en bit, men sen skulle jag upp för halkigagenvägen, så vi sa hej då, sen ringde hon mig när jag kom hem, hon sa inget speciellt, bara att det gick en läskig gubbe bakom henne, haha, sötnos ! <3 nu ska jag inte göra så mycket, ska bara slappa, sen har jag träning kvart över sex, men mamma ska köra mig typ tio i, för hon måste hinna till apoteket innan det stänger , . Det är jättekallt ute, mycket kläder ikväll "/ , Uschusch ... Menmen , skriver mera ikväll/imorrn,

/m'


Fick denna på mejlen :/ börjar gråta av den


Allt medan vi blir äldre, lär vi oss att vissa personer som vi trodde att aldrig skulle strunta i oss, helt säkert gör just det en dag.
Ditt hjärta kommer att brista, troligen mer än en gång och det blir svårare för varje gång.
Även du själv kommer att ha sönder hjärtan - kom då ihåg hur det kändes när ditt eget gick i bitar.
Du kommer att gräla med din bästa vän.
Du kommer att söka tröst hos en ny älskare, på grund av vad den förra låtit dig gå igenom.
Du kommer att gråta över att tiden går för snabbt och med tiden kommer du att förlora någon du älskar.
Så, ta för många foton, skratta för mycket och älska som om du aldrig blivit sårad, för om du så bara grubblar i 60 sekunder, är det en minut av för evigt förlorad lycka.
Hitta en pojke som säger att du är vacker och inte att du är bra, som ringer upp dig även om du slängt på luren, som stannar uppe bara för att se dig sova.
Vänta på pojken som kysser dig i pannan, som har lust att visa upp dig för hela världen om du så bara var iklädd en säck och som håller din hand inför sina vänner.
Vänta på honom som regelbundet påminner dig om hur mycket han älskar dig och om vilken tur han har som får vara med dig.
Vänta på honom som säger till alla sina vänner: ' Det är hon... '


// Johanna

Nickelback- Far Away



Jag har seriöst fastnat för den här låten ;o

// Johanna


can´t stop thinking about you

Rubriker säger allt, .
För ett tag sen drack jag te och åt papparkakssockerkaka, som mamma bakade idag ^^). jääättegoott ! Sen duschade jag, och nu sitter jag här igen, kollar på trean, kommer inte ihåg vad det heter , menmen.. Nu är det reklam, ska snart sova, är jättetrött.. Men har sov morgon till 09.35 , det betyder att jag får sova en och en halv timma till, såååå gryymt skönt ! Menmen, jag vill se Marely och jag eller hur det stavas, jag har läst boken, och den var jäättebra !

Menmen, nu  börjar det, skriver imorrn,
God natt , sen , haha, pussar /m'


sjuk :'/

Denna dag har inte varit den bästa.
Just nu sitter jag och as bölar :( orkar inte gå in på varför jag gör det.

Jag vaknade med hals ont och ont i huvudet, senare fick jag feber och det har jag fortfarande :/
Jag bakade choklad bollar mitt på dagen (: dom blev jätte goda ^^
Sen har jag väl inte gjort så mkt, jag har mest legat och vilat heladagen.
Juste ;o
Nu vid middagen så är man ju lika klantig som vanligt..
Tappade min tallrik på golvet och den var full av mat.
Klantarsel säger jag bara -.-




Åh... det skulle inte vara dumt med sommar (: eller hur?
Sitta vid stranden och äta jordgubbar ;o

Pussar Johanna Nilsson

hahahhahhaa



SÅ JÄÄÄÄVLA SKÖÖÖÖÖN ! :D
/ Michis


bajskorv

Hejsan alla gullungar, haha! :D
jag är typ huper, eller vad man ska säga, jag är jätteglad  , men jag har ingen anledning till att vara glad, egentligen bör jag vara jäääättesur, eftersom dom inte tog bort min tandställning idag, men tydligen är jag glad? usch,  jag är konstig ibland alltså.

Menmen, dagen har väll varit rätt så bra, på idrotten körde vi först olika bollsporter, sen hade vi hopprepstävling, och såklart ska mina knän börja vika sig, så jag kunde inte gå, så jag säger de till min lärare, men han bah , nej , du måste vara med , sen säger jag nej så ställer han sig och skriker på mig, men jag orkar verkligen inte bry mig, för jag kunde inte ens gå,. Resten av dagen gick väll finfint, orkar inte berätta allt i det minsta detalj, som ni kanske märker, menmen.

Efter skolan drog jag och sarah hem till mig, och vi fikade mellis, det blev mackor med te :D sjuuukt gott faktiskt, sen sprang vi till bussen och åkte till tandläkaren i sollentuna, och dit skulle ju då jag.
Jag bytte tråd i underkäken och fick en jävla massa gummisnoddar, så i två veckor ska jag bara ha på nätterna, sen ska jag ha hela tiden, och jag vägrar, men jag gör allt för att få bort den. Ska nog ta bort den i maj , (: Längtar verkligen !

Outfit ( orkar inte lägga upp bild )
Meen,
jeans, grått linne, och en va ska man kalla den ? en tygtröja, xD haha :P


 Menmen, nu ska jag snart äta, Skriver mera senare kanske,
pussar michaela ! <3

Hhahhaha, garvar ihjäl miiig ! xD



/ Michis

Denna dag !

Idag så åkte jag från Michis vid halv 1.
Jag åkte direkt till Linus och vi spelade fotboll med Henke och resten av hans familj (:
Eller dom spela -.-
Haha, aja.. efter fotbollen så åt vi mat. Det blev kyckling, ris och nån sås ^^ MUMS !
Idag gick jag inte på dansen o har typ missat 4a gånger nu så jag tänker på om jag ska missa nästa också för att det är den sista och veckan efter det ska vi typ uppträda och jag kan ingenting.. eller vad tycker ni?

   

   



1- Isabella, kommer sakna dig 
2- Felicia, Sarah, Jag (: (kommer sakna Felicia med)
3- Haha, klockren? Loppan och Sarah (kommer sakna Loppan också) haha
4- Linus älskling
5- Jag älskar dig gumman, du & jag genom allt !
6- haha jadu?
7- Såhära såg jag ut idag dåra -.-

Kärlek från Johanna


bilder




1. Min älskade lillasyster
2. Jag och min bästavän, i rotebro
3. min bästavän johanna på pendeln
4. Efterrätten igår, pannakotta;D haha <3


min uuuuuuunderbara dag ! ( vissa tillfällen iaf )

Hejsan på er allihoppa ! , ååhh, vill ni veta en sak ? jag är jäätttetrött, haaha, ska gå och lägga mig tidigt ikväll, eller ska i alla fall försöka. Men i alla fall. Min dag har vart rätt så bra, vissa stunder har varit uuuunderbara, och andra kan få blåsa bort, (:

Först va ju johanna här, vi vaknade vid kvart över tio kanske, och åt frukost och gjorde en massa, fixade oss och sånt, sen åkte hon hem vid halv ett, "/ , men Lydia kom vid kvart i ett, så vi åkte iväg till älvsjö och där fick vi reda på att vi skulle spela på grus, och ingen ville det, men, man får inte alltid som man vill.. Men , matchen gick inte bra, 3-0 till dom , meen , ändå, ..
Efter matchen åkte vi hem , och Johanna Björklund satt utanför mitt hus ! Alltså, ingen kan förstå hur fucking mycket jag saknar henne, saknar våra stunder, ! Vi stod och kramades i typ tio min , sen gick jag in och duschade, sen åt jag och sen gick vi till kärrdal , där träffade vi petter och tommy, och vi gjorde inte så mycket, sen tog jag och bj fem bussen , jag gick av vid sätra prästgård, och hon åkte hem.. "/,  Vi måste träffas oftare ! , alltså, lillasyster<3storasyster , föralltid, right? Menmen, jag åt när jag kom hem, sen har jag suttit här, ska fixa en massa saker .. Menmen, om jag orkar så fixar jag lite i bloggen, men , ..

/ Från Michis som saknar honom.


match

Nu drar jag på match mot bp, (kvartsfinal) , så , önska oss lycka till, byebye ! <3
skriver när jag kommer hem, eller ikväll.

Shuue brää

händer jao?
haha nejmen jag är fortfarande hemma hos Michis (:
men hon ska på match snart så då drar jag hem,
bussen går typ 12.32 här ifrån -.-
när jag kommer hem ska jag städa lite och sen ska jag åka till dansen ^^

tråkigaste inlägget ever men är så uttråkad XD
// Johanna

Gokväll :)

Japp, rubiken säger allt, eller ska jag säga god natt?
Haha, humor alltså, Men ändå. Johanna kom väll vid två typ, och vi fixade oss direkt för att åka hem till simon, där steffe va oxå, vi vi träffade dom till halv sex, För att vi skulle ta bussen som gick tjugo i sex. Menmen..
När vi kom hem åt vi, sen åt vi efterrätt, typ pannakotta eller vad det heter, och det var faktiskt jättegott,.. Sen skämde vi bort oss med tvtittande & popcorn & Godis . Hihi, jag fixade johannas naglar, på ena handen, så hon har fått fransk manikyr :D , och jag har fixat båda mina händer, haha, blev faktiskt rätt så fint, men inte det finnaste dåråh men ändå.

Imorrn har jag samling tjugo över ett i älvsjö, fotbollsmatch, kvartsfinal från nån cup eller vad det var :S , kommer inte ihåg, men i alla fall, så kanske inte hinner skriva förens imorrn kväll, men vi får se imorrn :)
Aja, nu ska jag nog göra som johanna har gjort, gå och lägga mig, men först smsa, för jag orkar inte sova än, =) 
Jag lägger in en massa bilder imorrn, men orkar inte fixa dom nu, så , aa .
 God natt, Michaela.


21/3 fy mig

har inte skrivit i bloggen på länge..
menmen, nu sitter jag här hemma hos Michis och kollar på "jag vet vad du gjorde förra lördagen" eller nått sånt (:
Jag och Michis har inte gjort så mkt idag.
Vi träffade Steffe och Simon innan middagen och massvis ^^
vid 18.10 kom vi hem till Michis och vi åt middag sen dess har vi inte gjort så mkt.
kollat på tv och suttit vid datorn -.- vilket liv vi har alltså.

Snart blir det GODIS, i think (aa)

har inga bilder här men fixar när jag kommer hem imorrn... x)

Men hallå, skriv vad ni tycker om bloggen XD

Pussar Johanna


God morgon ! :)

God morgon alla sötnosar ! Hur mår alla ? (: jag mår i alla fall bra , haha (:  Idag kommer johanna, äntligen ska vi träffas igen, vi har inte träffats på två veckor, tänk, två hela veckor ?!, det är länge, enligt mig i alla fall, för det händer mycket under två veckor.. Menmen. Idag kom min lillasyster in i mitt rum, hoppade på mig och slog mig och skrek att det var frukost, klockan fem över nio ! Ja gick inte upp, jag orkar inte gå upp så tidigt, så jag somnade om till typ tjugo i tio då alla bombade mig med sms.. Så jag fick inte sova längre, men, jag låg kvar i sängen till halv elva,
 då jag gick upp och fixade frukost. Det blev ett glas jordgubbste och två ägg, måste vänja mig med att äta ägg, eftersom jag ska med johanna till jämntland och hela hennes släkt äter massvis me ägg .. Och jag äter inte ägg i vanliga fall, så måste verkligen vänja mig, haha..
Nu sitter jag hära och skriver bloggen, ska snart göra nånting annat, kanske gå ut och gå ?  , vem vet. Johanna kommer nångång senare,. Så jag vet faktiskt inte vad jag ska göra fram till dess. Men nånting hittar jag väll på.

Skriver mera senare, Pussar Michaela.

god natt

Nej usch vad jag skriver idag, det är inte meningen .. har bara haft så otroligt tråkigt, och nu ska lilla jag gå och lägga mig, är jättetrött, och det finns ingen anledning till att vara vaken längre, så skriver förhoppnignsvis imorrn, johanna kommer nångång men vet inte när. Men, tänkte fixa bloggen imorrn, satt den inte alltid ser ut som den gör, men vi får se om jag orkar, ska i alla fall försöka. Aja, God natt alla sötnosar.

Let's dance

Jag tycker att svenskafolket kunde rösta den här gången, eller vad tyckte ni ? Jag tkr faktiskt att dom är grymt bra, men jag har aldrig vetat vilka jag har hejat på , eftersom jag inte följer let's dance så bra, menmen... Vet faktiskt inte vem av dom som ska vinna allting, men nån av dom blir det ju =)
Annika & Magnus , Laila & Tobias, Lycka till i finalen ! :)

Bilderna lånade från google.
/ Michaela

vill ha ,

Har kollat lite på olika hemsidor ..
Fyfan va jag längtar till våren kommer, och solen har ju börjar skina och det är ju ljust ute längre och mera :) Det är faktiskt jättemyysigt (: <3

H&M ; Pris 98:-

 H&M ; Pris 59:50

H&M ; Pris 98:-

Åhhh, vill ha -.- <3

Min kväll

Det känns som om jag skriver jättemycket idag, men det här är faktiskt bara det tredje inlägget från mig idag.. Hihi .. Hur mår alla i dag? (:
Träningen gick faktiskt ovanligt bra med mina knän, det funkade som sagt.. Efter träningen åkte jag hem, åt och sen behövde jag vänta på att duscha, bara för att min brorsa hade tagit slut på varmvattnet, inte kul faktiskt. Har legat i soffan och kollat på let´s dance, men det är slut nu . Jag vet faktiskt inte vem jag vill ska vinna, alla tre är ju lika bra , tkr iaf jag ? Vem tkr ni ska vinna? :D
Nu vet jag inte vad jag ska göra, ska sitta vid datan, eller göra någonting annat...



Dagens outfit;




Rosa långt linne, - jc , två för 199 kr ( köpte med wilma , sarah, jessica & lydia )
Rosa/grått linne - Johanna's
Svarta leggins me hål i -.- ,
guldig halsband - 89 kr på h&m.

från promenaden

Det är jättemånga bilder, så lägger in dom som minatyrer, så klicka på dom så blir de större.
På bilderna är det ; Emilia & felix, Alltså min lillasyster och min lillebror, och solen och en massa annat.



/ MICHAELA

Min dag

har varit jättebra, hihi  Vi hade No och vi har kemi så vi fick labba lite, så vi skulle koka bort vatten och en massa, det var faktiskt inte så kul, men bättre än att jobba i boken i alla fall.. Efter skolan åkte jag hem till pappa, och packade lite gran och sen skjutsade pappa mig till mamma, och jag fixade mellis, och satte mig vid datan, sen la jag mig i soffan och kollade på tv, och sen somnade jag och mamma, felix & emilia väckte mig när dom kom hem.. När dom kom hem gick jag, felix & emilia ut på en liten promenad, det var jättemysigt , men kallt. .. När jag kom hem satte jag mig vid datan, har inte gjort så mycket mera. Ska träna om en ca halv timma så måste byta om nu, Lägger in bilder när jag kommer hem,
Pussar Michis.

Är den sann eller är den sann ? :S

Bli inte glad om han smsar. Bry dig inte om han ringer. Gå inte och längta tills han ska höra av sig igen. Det är att hoppas på för mycket. Har du inga förväntningar kan du inte bli besviken. Klandra inte dig själv om något går snett, lägg skulden på någon annan. Det man inte vet lider man inte av. Bli inte ledsen om du ser honom med en annan, bit bara ihop. Ingen ska få dina kinder att bli våta av tårar, få dina ögon att bli röda och svullna, få dig att skaka av utmattning när tårarna håller på att ta slut, du ska inte behöva gråta dig själv till sömns när han sover med ett lyckligt leende på läpparna. Ingen ska få ta ifrån dig din stolthet, någonsin..
/ Michis

HAHAHAHHAa

Jag kom och tänka på en sak idag.. Vad är det egentligen för mening med livet? :s , alltså, jag menar , varför lever vi ? Är livet redan planerat i det minsta detalj av en gubbe i förr i tiden ? isf, varför lever vi, om ngn redan har planerat det, och vet allting om oss?
Jag försöker vara smart, men det går inte så bra -.-'  HAHA !

ha en trevlig kväll / natt, god natt , snart? hahah

/ M.j

FRÅGESTUND !

Fråga oss vad ni vill (:
vi svarar förhoppningsvis på allt ^^

Så frågafrågafråga <3

bilder från promenaden



1. Emilia och celest
2. Emilia
3. Emilia och en liten del av mormor x)
4.  jag putta ner Emilia så hon satte sig (aa)
5. solen :o
6.  Emilia gillar is (a)
7.  Emilia goes fotomodell :D
8.  solen :o
9.  solen :o
10. solen :o
11. Emilia and the sun :D
12. Emilia and the dooog ;D <3
13. Japp, ...

/ michaela

hahahh, bullar *mums*

Hejsansvejsan (: Min dag har varit bra, tror jag , haha. På hemkunskapen gjorde vi kanelbullar *mums* , dom var i alla fall goda, :D haha. Har kört fotboll på alla långa raster, med killarna, det var faktiskt jättekul, och på lunchrasten körde vi i gympasalen, och då kom såklart åttorna, så dom höll på, ... haha, lite tråkigt faktiskt, men ändå, ska inte klaga. Efter skolan åkte jag direkt hem , och satte mig vid datan.. sen ringde Mormor som ville att jag skulle komma hem till mamma och hänga med henne ut med hundarna och med Emilia, så jag gick hem till mamma och där fick jag en bulle och saft, *tjock ? * Sen gick vi ut, vi va ute i en timma cirka. Vi gick till ängen och kastade leksaker till hundarna, och jag lekte lite med Emilia, . Det var riktigt mysigt faktiskt , och kul, men lite kallt. Har en massa bilder som jag ska lägga upp. Menmen, kom hem för en halv timma sen, och har suttit hära hela tiden, snart ska jag äta pannkakor , och sen ska jag plugga franska, plugga matte och städa mitt rum & packa hem till mamma, så har mycket att göra efter maten, ska hinna med allt,. Så ingen dator blir det för mig.. haha.

Helgsplanering ;
Fredag;
Träning
lördag; johanna kommer, :D
söndag; kvartsfinal

Bilder kommer, / michaela

allvarligt

Det är tråkigt att blogga, det skulle vara roligare om ni kunde kommentera mera, och jag tänker nog sluta blogga i den här bloggen om ni inte kommenterar ! Eller vi får se, har inte bestämt mig riktigt än.

Pussar en besviken Michaela.


bilder



1. Time for träning !
( klicka på bilden så blir den större ;) )
2. time for skola, ( igår )
( klicka på bilden så blir den större ;) )
3. Kunde verkligen inte bestämma kläder imorse, så det blev en massa test !
(Klicka på bilden så blir den större)
4. Men tillslut, bestämde jag mig, för min randiga klänning, leggings, vit kofta, grön väst och guldigt halsband ;D
(
klicka på bilden så blir den större )
5. Japp, så blev det jaou ;) HAHA, drivbild? :O
(
klicka på bilden så blir den större )



/ Michaela Jonsson

Min dag

har varit fram och tillbaka,. Både tråkig och rolig,. Det började me svenskalektionen, vi jobbade lite, och sen visade Jessica Fredin ett sms som en viss person i klassen hade skickat, så jag blir jättelessen & jättearg.. Trodde aldrig att den personen skulle skriva så, men jag ska inte ta upp vad & vem i bloggen, för det är faktiskt privat.. meen, i alla fall. Då bestämde Monica (min svenskalärare, även mentor) att jag skulle läsa upp min svenskaberättelse, och jag ville verkligen inte det, för jag hade tappat humöret helt och hållet, men sen va hela klassen så snälla så dom peppade mig så jag fick tillbaka humöret (:  , hihi, sen efter lektionen skulle jag gå in igen, eftersom den personen som skrev det där ville be om ursäkt.. och jag godtar det , jag tänkte inte, men skit samma. 

Menmen, dagen fortsatte, och vid elva stack jag upp till ica, för pappa skulle hämta mig där, så vi åker in till stan, till wissing, men vi va för tidiga, så det fanns ett café på andra sidan gatan, så pappa köpte en cola och en kycklingsallad till mig, eftersom jag missade maten i skolan *mums* Men det var riktigt mycket, så pappa fick en hel del, haha.. sen gick vi till wissing och han väntade på oss, vi va där typ tio i tolv.  Menmen, pappa skulle kolla sin rygg först, sen var det min tur (:  hihi, det gjorde jätteont "/, han tröck och höll på, och ont gjorde det, faktiskt. Menmen, sen åkte vi tillbaka till skolan, jag kom precis när so:n slutade, så det var bara att vänta tills matten började. På matten snackade ingen, jag menar verkligen ingen, och det var faktiskt riktigt skönt, eftersom vi är den pratigaste klassen på skolan *ehmm..*

Sen efter skolan skulle jag ju vara med Emelie, men hon kunde inte, det var ngt som hade hänt, så jag åker hem i stället, och hemma satte jag mig vid datan, snackade me jenny och frida, skulle träffa dom men jag mötte karre och cissi & albin vid vivo, så karre skulle åka hem så vi tog samma buss till sollentuna station och Cissi hänkade. Och sen tvinga jag med cissi till rotebro x) , haha , där skulle vi träffa steffe, men, vi hann inte ända hem till hnm, så vi åkte tillbaka efter att vi har flummat jääättemycket ! När jag kom hem var mina kusiner och min gudmor här, så vi åt och lite sånt sen har jag suttit vid datan. funderar på att jobba matte, men jag vet inte.. Menmen, ska i alla fall inte skriva mera.
Pussar Michaela

min dag....

Hejhej (:
E
hm, idag har det inte hänt så mycket, hade sovmorgon till halv tio, och sen hade vi vanliga lektioner.. Jag spenderade mest tid med jessica & Killarna, .. Jag har verkligen ingen lust att skriva, det kanske märks, mår inte så bra, om man säger så .. men ska inte klaga.. Slutade tio i fyra så tog bussen hem , och va me cissi och jan på bussen, sen åkte jag hem, fixade färskpressad melonjuice (:  sen satt jag vid datan och hade träning kvart över sex, så tog en buss 17.57 x) , på den satt Emilia, så vi hade riktigt kul (: , sen på träniingen hade jag jätteont i knäna, så aa.. sen åkte jag hem , åt, badade och satte mig hära, nu ska ajg kolla på tv..
Imorrn ska jag till den dära saken igen och fixa med mina knän .. Skriver mera imorrn,
pussar en jättelessen Michaela.

Friluftsdag? eller nånting ^^

Haha, idag började vi halv 10 för typ halva skolan var i Romme.
kl halv 10 gick vi en promenad i typ en timma, vi kom tillbaka vid typ halv 11. xD
Efter det åkte jag, Sarah, Linda och Emilie till täby centrum och åt på donken..  Yepp , precis DONKEN (: haha
Efter lunchen tog vi tåget från Tibble till Kragsta lund och satt inne på Minosh (stavning?.)
Hannah och Simone kom och sa hej ^^ trevligt. !
Sen tog vi nästa tåg till Vallentuna station och mötte upp resten av "klassen", nej men det var bara några få ;o
och några i 9an.
Vi spelade Bowling och sen slutade vi vid 14 (:
Jag träffade Linus och sen drog jag till ******* ************ ( A )
sen körde syrran hem mig..

   



1.- Linda och Sarah, i väntan på tåget,
2.- Hannah gumman, jag saknar oss.
3.- Simone sötnöt XD
4.- Linda spelar bowling ^^

Jag är seriöst tråkig när jag lägger in inlägg menmen.. (:
Sry Clara, har ingen hel bild på Linus än :D haha
// Johanna


Bilder säger allt.


/ michis

Shabbashena (:

Idag har det inte hänt något speciellt, förutom skolan.. Det gick rätt så fort, på idrotten körde i badminton :D , faktiskt rätt så kul, sen på bilden fick jag damp på våran lärare, alla mina saker försvinner i bildsalen, det är så konstigt.. :S idag va min bildmapp borta , och jag tänker typ aldrig mera gå dit ! , hon är så irreterande. Sen hade vi engelska och so, det gick fort. Efter skolan åkte jag hem direkt, och när jag kom hem fixade jag melonjuice :D , det var faktiskt skit goooott ! =) Sen nu sitter jag hära, väntar på att jonatan ska ringa, för wille och jonatan ska komma snart, vi ska baka, till skolan, eftersom vi ska tjäna in pengar till klassresan.. Menmen, skriver mera i kväll,  Hjärta Michis.


- Johanna, jag älskar dig så fucking mycket, förstå det, glöm det aldrig.

Småroligt när man har trååkit ;D

SENASTE:

1. Dryck:
gjorde melon juice (:
2. Telefonsamtalet: Cissi älskling
3. SMS: johanna <3
4. Sång du lyssnade på: vet inte..
5. Gången du grät: Idag

HAR DU NÅGONSIN:

6. Dejtat någon två gånger:
Nepp
7. Har någon varit otrogen mot dig: Nej, de tror jag inte iaf.
8. Har du varit otrogen?: självklart inte
9. Förlorat någon speciell person?: yexbox.....
10. Varit deprimerad?: ooohh ja !
11. Varit full? neeeejj.

DINA TRE FAVORITFÄRGER:
12.
rosa
13. gul
14. svart

I ÅR HAR DU:

15. Lärt känna en ny vän:
Japp, ganska många tror jag faktiskt.
16. Fått ditt hjärta krossat: yes...
17. Skrattat så att du har börjat gråta: Hahha, många gånger.
18. Träffat någon som förändrat ditt liv: Ehm, jag vet inte.
19. Insett vilka som är dina äkta vänner: Ja det har jag väl
20. Fått reda på att någon har pratat om dig: hha, jaa (aaa)
21. Kysst en kompis: japp
22. Hur många av dina msn-kompisar har du träffat IRL: Vet inte, dom flesta tror jag.
23. Hur många barn vill du ha?: Vettefaan.
24. Har du några husdjur: Japp, en hund
25. Vill du ändra ditt namn: nej, ...
26. Vad gjorde du under din förra födelsedag: Var me Johanna (:
27. Vilken tid vaknade du idag: 06.30
28. Vad gjorde du igår runt midnatt: sooov x)
29. Någonting som du längtar till: Jämtland me Bästavän ! :D
30. Senaste gången du träffade din pappa:  För 35 min sen.
31. En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: vet inte
32. Vad lyssnar du på just nu: musik
33. Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens:
japp, haha , min tränare ;)
34. Vad gör dig irriterad just nu: Mycket "/

OM DIG:

36. Vad är ditt namn :
Michaela Jonsson
37. Singel/upptagen: Singel ..
38. Stjärntecken: stenbok :D
39. Kille eller tjej: Tjej  
40. Grundskola:
Kärrdalsskolan & Edsbergsskolan
41. Gymnasie:
42. Högskola:
43. Hårfärg: Brunett
44. Långt eller kort?: halvlångt..
45. Längd: 1,64 cm.. :O
47. Vad gillar du gällande dig själv: FOTBOLL OFC!
48. Piercings: örhängen (?)
49. Tattoos: näpp
50. Höger eller vänster: Höger

DIN FÖRSTA:

51. Operation:
Ehm, armen.
52. Piercing: öronen
53. Tattueringen: har inga
54. Bästa vän: Ehm, Wilma lr becca (:
55. Sporten du spelade: Ehm, Ridning, ?
56. Husdjur: ja
57. Vaccination nu minns: skolspruta -.-
58. Konsert:  nej
59. Förälskelse: hehehe

2-0

Hejsan hoppsan ! (: Sen jag skrev sist har jag ju spelat match, det gick så dära, vi vann iaf med 2-0 , inte våran bästa match men ändå . Fick damp på en tjej, . Jag gick på henne för hon hade bollen, som man ska göra lixom, jag gick på med kroppen och allt, hon bah vafan gör du ? , jag bah, jag spelar fotboll, du själv?  jag tar bollen av henne , och hon skriker jävla biatch, jag bah , ursäkta? Sen putta hon mig i ryggen, så jag flyger ner med knäna före, och dt gjorde så grymt ont ! mitt knä är typ lite svullet :S
Menmen, nu strunar vi i matchen, det var bara en träningsmatch. När jag kom hem så badade jag och fixade en fruktjuice, Melon och apelsin blev det idag (: Sen satte jag mig vid datan och pluggade engelska. Sen har jag ätit oxå, och nu sitter jag hära igen, ska snart sova, är jääääättetrött, menar verkligen jättetrött... Har redigerat bilden under, blev faktiskt rätt så nöjd..
Menmen, skriver mera imorrn,
/ Michaela '



Wow

Fortsätt kommentera (:
Vad tycker ni att vi ska skriva om?
Det börjar bli tråkigt att skriva om våra dagar helatiden :D

så..

VAD SKA VI SKRIVA OM? x)

// Johanna

15/3- Oh Yeah baby

okej? min rubrik?
skit samma.. xD
Igår så skulle Michis ha kommit till mig.. men nej ;o
typ vid halv 9 på morgonen så messade hon att hon inte kommer, att hon inte orka -.-
Aja, istället kom Linus hem till mig.
Haha, vi hade jätte mysigt med min mamma (: 
Linus och jag lagade mat tillsammans medan mamma satt vid datorn? 
Det blev tacos ^^ jätte gott faktiskt, men det är nog bara för att det var vi själva som gjorde den XD
Imorse väckte mamma mig och Linus vid 8a  -.- onödigt egentligen men det var för att vi skulle till farmor..

Äsch, jag är verkligen inte blogg sugen -.- menmen.. (: 
Jag måse bara säga att jag tyckte att helt fel person vann Melodifestivalen ;o 

EMD är mina favvosar XD haha

Jaja, ni ville ha en bild på Linus så..



Haha, får bli den här, tyckte den var jätte gullig :D

Det är sjukt kul att ni kommenterar mer, det blir liksom roligare att blogga då ^^

Blöta kyssar Johanna 
Mohaha
 


Klaginlägg

Hur i helvete röstar svenskafolket ?:S Melodifestevalen 09 är säämst, allvarligt. Operasångaren vann , och lyssnade nyss på henne, och hon sög verkligen ! inte bra, och hon som sjöng snälla snälla snälla, ? vem orkar lyssna på hennes röst ? , måns & emd va ju klart dom bästa , tkr iaf jag. Tror jag, har inte följt det så bra.
Massa klag från Michaela.

God morgon !

God morgon allihoppa ! (:
Idag väckte pappa mig tio i tolv .. -.- , kunde gått och väl sova ännu längre ! men det kune jag ju inte, men ändå. jag gick upp och åt frukost, satte mig vid datan och sen fixade jag mig. Just nu väntar jag på att klockan ska bli typ tjugo i två, så jag kan gå till min gudmor och få skjus till matchen ,(:
Matchen är mot österåker nånting och är på edsbergs sportfält klockan halv tre ! Kom och titta vettja ! :D

Menmen
, ska gå och fixa det sista, skriver mera sen, pussar en rätt så glad Michis (:

God natt alla läsare !

Nu stängs datan av , ha en bra natt allihoppa! , jag ska iaf soova goooott  i min säng.. fast jag vill ha en ny men ändå, haha , kyssar Michaela.


- Man kan faktiskt vara sig själv på bilder.

Min lördagkväll

Efter middan stack jag hem till Jessica och träffade Nikki och ngn ful idiotiskt 97:a.
Påväg dit mötte jag Jan, Albin, Cissi, Pierre, Johan,. Dom var jättedumma mot mig, dom putta ner mig i snön och la sig på mig, .. så jag låg där med ansikteet i snön, mysigt värre alltså !
Hemma hos Jessica gjorde vi typ ingenting, absolut ingenting. Men det var jättemysigt att träffa Nikki, har saknat henne grymt hårt mycket alltså !
Sen stack jag hem vid tio och la mig i soffan, tog chips & cola och satte på Rallybrudar , den va rätt så bra, men inte den bästa.
Imorrn har jag match på sportfältet klockan halv tre, kom och kolla vettja !
Menmen, ganska onödigt inlägg, men, haha xD

Massa kyssar från en halvtrött Michaela.


sen senast jag skrev

Shabbashena, skrev inte igår, förlåt för det, men jag va upptagen med massa andra saker ! (:

i Fredags åkte jag hem från skolan och åkte hem till pappa, gjorde ingenting, sen ringde mamma och sa att hon va utanför så jag bar upp mina väskor och lite sånt, sen duschade jag en snabbis och Frida & simon kom. Vi gjorde inte så mycket förutom att vi fixade oss eennn heeeeeeeeel del ! och åt middag.. Sen typ vi kvart i sju bussen och åkte till Galaxen. Jag och frida skulle ju då driva me alla  wannabe's, och vi lyckades nog väääääldigt bra ! :) Det var faktiskt riktigt kul, tkr iaf jag (:  ska inte gå in på en massa detaljer, ska inte skryta heller, så jag ska nog vara tyst nu x) , iaf, fridas mamma hämtade mig, henne och simon vid halv elva , så vi fick skjus hem och när vi kom hem tog vi bort allt smink och sånt, sen la vi oss i soffan och kollade på när lammen tysnar, men den var jättetråkit i början, så vi bytte till patrick 1,5 , den var faktiskt riktigt bra, och sorlig på samma gång.. hihih. sen gick vi och la oss vid typ halv två, precis när vi skulle sova ringde min mobil, jag tror de va Hugo & Simon, men jag vet inte, . menmen, gick samma.



Japp, så såg ju då vi ut .. ngn som såg oss? :)
Svarta shorts, vitt linne, leopardhårband, leopardband runt benet, solglasögon, och överdrivet smink .

Lördag den 14 mars
ringde väckarklockan halv tio, så vi gick upp och åt frukost och städade rummet, och fixade oss sen gick frida hem vid tjugo i elva, och kvart i elva åkte jag, pappa och min brorsa sebastian till edsbergs sportfält för jag skulle ju på träning, sen fortsatte dom till solna, men vet inte vad dom gjorde dära, men ändå. Träningen gick väll bra, fick så otroligt ont i knät ! Kunde inte gå eller någonting :s, Alla tränare i Sollentuan united var dära, för att kolla på oss , det är lite pinsamt faktiskt :$ menmen, sen kom pappa och hämtade mig och vi åkte hem, jag skulle bada men vi hade inget varmvatten, så duschade bara håret, haha, sen satte jag mig vid datan, och efter en stund bakade jag kladdkaka för pappa ville det.. sen gick jag ner till vivo me min lillebror och hans kompis för att köpa godis, chips och karamellfärg :D hahaha, alltså i fredags på no:n fick vi göra slime, så vi gjorde det hemma idag oxå ;) sen kollade jag på tre avsnitt one tree hill, eller det kanske va två, strunt samma.

ska snart äta, sen vet jag inte vad jag ska göra , kanske träffa steffe, det beror på hur jag mår, just nu har jag jätteont i huvet och är jääättetrött ! Annars blire nog bara en filmkväll för mig.. ensam... Menmen,
pussar michispickis


ouftie i fredags ;
leggings, vit kofta, svart kort klänning, vit tröja.

BTW ; klicka på bilderna så blir dom större !

Fredag den 13:onde -.-

Idag när jag kom till skolan så blev min skoldag förstörd  :/
Jag fick veta att den var fredag den 13:onde, jag blev sjukt depp direkt ;o
Aja ingenting gick fel idag tror jag (:
Haha, efter lunchen idag så hade jag, Loppan och Sara snöbolls krig.
Såklart så lyckas Johan sula en snöboll mellan bena på mig .. Aj?

Efter skolan så åkte jag hem till Linus eller nja, när jag gick av bussen så sa han att han var hos Henke (hennk@) så jag fick gå runt där och leta efter hans lilla lägenhet med stora gröna buskar (: HAHA
Vi var där tills Henke skulle på hockeyträning, då gick jag och Linus hem till Linus och kollade på tv ett tag..
Jaja, orkar inte förklara hela kvällen med hans släktingar :o

   

   

1.- haha, Joel vill komma in på lektionen (:
2.- Sara Wallestad ^^ Skrattattack
3.- Felicia och Jag
4.- Skolmaten idag? blä -.-
5.- HAHAHAHA, Felicia, Sara och Loppan
6.- Bella


Ha en bra oturs dag (:
haha, pussar Johanna


helgplanering

Helgplanering :
Fredag : Åka hem, Frida kommer, hämtar/ringer hem felix, sen gör vi ngt ( jag och frida ) , Sen går vi på galaxen på kvällen, eftersom det är det sista ;)
lördag; jag har träning elva, .. -.- till halv ett, sen åker jag hem och sen ska jag dra till johanna i think,
Söndag; skulle vi tydligen gå upp tidigt för att åka till hennes farmor på morgonen, för hennes mamma skulle till fjällen och hennes pappa jobbar, och jag måste vara på edsbergs sportfält klockan 14.00, för har samling då för jag har match på österåker någonting.

Menmen, hejdå ! <3

12 mars 2009

ShabbaShena (:

Idag har det inte hänt så mycket, pallar inte gå in på detaljer. Men på hemkunskapen hade jag och Jessica jääättekul ! Jag menar verkligen jättekul, ni skulle ha hört, antagligen hade ni legat ner och kissat på er eller så hade ni försökt att hålla sig, för det var verkligen rå kul. kan berätta vad vi gjorde,.

Vi gillar inte våran hemkunskapslärare Susanne eller va hon heter, eller jag menar hur hon stavar det. Så vi skriker ; Farmor, ska du döda oss?  Farmor är en våldtänkskvinna och sånt skit, det var faktiskt jättekul, även om det inte verkar låta kul, så var det grymt kul. Sen ställer hon och skriker på ngn, men hon sa inte vem, hon bah ställde sig och skrek, det var jättekul. Alltså, hon behandlar oss som hon behandlar sitt bajs, hon sätter sig på toaletten , bajsar och sen spolar. ååhh, blir fan äcklad, menmen.. det är precis så hon behandlar oss, men hon fattar det inte ! hon fattar inte att alla typ hatar henne för det, hon fattar inte att jag tkr synd om hennes klass, tänk dom som får stå ut med henne varje dag ?! Jag tycker i alla fall det är sjukt, helt jävla sinnessjukt !


Menmen, på svenskan fick vi läseböcker, som vi ska läsa ett visst antal sidor och sen svara på frågor, alltså vi har lästimma på svenskan på torsdagar, menmen. Efter skolan åkte jag hem med Sarah, vi snackade mest, vi båda behövde det.. Först åt vi hallonkräm, sen spelade vi sims och kollade på top model, sen hämtade hennes mamma henne vid fem ... "/ , då kollade jag på scrubs och pluggade franska, .. åt, sen satte mig vid datan pluggade som in i helvete, sen duschade jag nyss, och ska fortsätta plugga. har packat oxå, menmen, detta ska inte bli långt,
hej då pussgurkor.

lista

TJEJLISTAN 2009!


Början/dig:
Vad heter du:
Michaela
Intressen: umgås
Beskriv dig själv med 3 ord: Hmm, fotbollsnörd, ehm.. vet inte?XD


Din kropp:
Är du nöjd med din kropp?
inte allt
Vad vill du ändra med den? jag vet inte
Har du fått bröst? ja
Har du fått höfter? ja
Är du nöjd med din rumpa? yesbox
Blir du bra på kort? ibland..


Hår och smink:
Hur ser frisyren ut idag?
utsläppt och fult
Vad är din naturliga hårfärg? brun/rött
Vad är din nuvarande hårfärg? mörkbrun
Hur brukar du styla ditt hår? hmm, olika varje dag
Brukar du vara nöjd med ditt hår? ibland, oftast inte
Vad har du i din sminkväska? haha typ allt ?
Vad använder du för smink till vardags? mascara kajal puder foundation  ögonskugga rouge typ
Till fest? samma
Om du fick välja tre kosmetiska saker att sminka dig med på en fest, vad skulle du välja? mascara, rouge compact puder


Kärlek:
Är du singel?
ja
Är du nöjd med det? nej
Gillar du någon just nu? tyvärr
Vad heter den du gillar? han vet, det är huvudsaken 
Har du kysst någon? Ja
Har du hånglat? ja ?
Har du haft sex? nej?

Musik:
Vad heter din favoritartist/band?
jag vet nt ;o
Vilken är din favoritlåt med dessa? Hmm, jag vet nt...
Lyssnar du på musik varje dag? självklart
Vilken låt lyssnar du mest på? mp3 och playahead, så det brukar blandas 
Har du träffat någon artist privat? japp :D
Iså fall, vilka, och hur många gånger? Haha, Håkan, han va min fritids"lärare"
Hur många konserter har du varit på? inte många

Kompisar/vänner:

Hur många kompisar har du? tillräckligt
Vem/vilka är dina bästa vänner i verkligheten? Johanna.
Vem/vilka är dina bästa vänner på nätet? ? -
Har du träffat någon du chattat med på internet? såklart?
Vilka brukar du vara med i skolan? hmm, det är olika, 6or, 7or & 8or.
Hur många kompisar har du i skolan?  måååånga ;o
Är du populär i din klass? inte för att skryta men, ja
Vad heter dina allra, allra bästa vänner som du litar på till max? Johanna, absolut.


11 mars 2009 , jippi ?

Tjenixen, 
Nu är det äntligen onsdag ! Snart är det helg, då jävlar brudar (: hahaha.. Idag har det inte hänt så mycket, förutom skolan. haha, är typ jättestolt, fick 23,5 av 28 på noprovet, godkänt va 20.. Så jag är i alla fall rätt så nöjd, och det är väll det som är huvudsaken, eller? ..
Dagen gick fort tror jag, på idrotten gjorde vi bara jäääääääääättetråkiga saker,. Först så skulle vi gå fram och tillbaka och göra det han sa ( gå som en elefant, hoppa som en groda m.m ), och sen körde vi dragkamp och sen evighetsstaffet. och ingen tyckte det var kul, men han vägrade att lyssna på oss. Så idrottslektionen var jääättetråkigt. Plus att jag vricka foten på evighetsstaffeten, så har jätteont... Men som vanligt, han sket i mig ! , han säger bara att jag klagar hela tiden, och det kanske jag gör, för att jag har ont i knäna, men han bryr sig inte.. jag blir så tröött på hnm !
Menmen, klagklag.. skulle inte mitt nyårslöfte va att sluta klaga?  jo, men det har inte funkat , inte alls , inte ens i närheten av hundra%.

Efter skolan körde jag snöbollskrig med ludde, han mulade mig, flera gånger "/ , sen drog vi till bussen, och vi hann med den som kom , den som alla andra tog (: , så vi åkte alla tsm, ( alla i klassen bor typ i kärrdal ) sen gick jag hem och påvägen ringde jag frida, och då kastade min brorsa snöbollar på mig men missade, men han träffade igår, menmen. sen satte jag mig vid datan och vid fyra kollade jag på top model , sen på scrubs , och pluggade. Sen åt jag och nu sitter jag hära, ska snart äta glass , för mamma har vart jäääättesnäll och köpt glass, älskar dig mamma ! <3

På fredag ska Frida sova hos mig, det kommer bli underbart, och pappa ska opereras på morgonen, så jag fattar egentligen inte hur han orkar en till ?  men det ända jag kan säga är tack, jag älskar dig pappa.  haha, jag knr mig gullig (:
 Menmen, helgplanering kommer senare, ojojoj, det hära blev långt, förlååååååt !
pussar Michalea


Jag i morse,
pussar.

Haha

http://www.youtube.com/watch?v=5ZX8TmxuId0

Jag gillar inte Darin men jag gillar den här låten  (:

Kramar Johannis

Header ^^

Har gjort en ny header,
nu får nu bestämma vilken vi ska har ;o

1:


2:


3:


(Klicka på dom så blir dom större)

VILKEN SKA VI HA?
vill veta idag (:
// Johanna

VILL HA SOMMAR !

Jag vill ha sommar nu nu nu !
Det har typ snöat oavbrutet i 2 dygn.

Fölåt att jag inte skrivit på länge men vårt internet har varit helt cp dom senaste dagarna och så har jag faktiskt inte suttit vid datorn så mkt för Linus har varit här väldigt mkt.
Idag så är jag hemma och sjuk, inte precis vad jag ville menmen.

Idag börjar Linus i Bällstaberg skolan :/  Fy honom, jag är grymt rädd att han kommer förändras-.-
Skit jobbigt !
Aja, hitta en massa gamla bilder (:

   
   

1.- Sebastian Krantz, hade intervju med honom i höstas
2.- Adde, för typ ett år sen
3.- Adam Tensta
4.- I somras, vandrade i bergen vid Docksta
5.- Niklas och Timay från i Midsomras

Jag saknar min Maj Michaela Jonsson sjukt mkt.

pussar Johanna


10 mars, ngn som fyller år? (:

Shabba :D
Idag har dagen gått riktigt seeeggt ! , allvarligt segt, minuterna gick inte ens frammåt, dom verkade gå bakåt? Asså ååhh, sen kom jag på att jag hade glömt ngt att äta till fikat , som vi har vid tre , så jag fick gå runt och sno av alla .. (aa) Riktigt tjockis jag är alltså ! Så rätt besviken blev man ju ..

Menmen, idag har det inte hänt så mycket. Allting började med svenska, och då kom den nya tjejen Nor, hon bodde i jönköping innan, och kommer från iran, intressant va? (: hon är faktiskt riktigt rolig,. Menmen, sen fortsatte dagen , och på lunchen gick jag till biblioteket med Roma, han skulle låna en bok, haha, men han hittade nt den han ville ha, sen letade han ännu mera och blablabla..

Sen hade vi lite allt möjligt, den sista timman fick vi göra alla våra läxor, men min penna gick sönder så det gick inte att arbeta "/   , så gjorde en massa andra läxor, för jag började med svenskan , ( en saga ) menmen, strunt samma, ska inte snacka om skolan !
Efter skolan åkte jag direkt hem och satte mig vid datan, sen pluggade jag i två timmar, och åt middag och fikade, eftersom min Mormor & Morfar var här, men dom åkte nyss.. nu sitter tjockisen här igen, och kollar på den rätta för rosing eller vad den heter,. Snart ska jag kolla på Andra avenyn,. Sen ska jag soooova ! :D
Har inga planer för i morgon, så vi får se vad som händer imorrn (:

Menmen, skriver igen senare,
Kyssar Michaela !


hjääälp

Så, nu har jag gjort en ny header, inte så bra eftersom inte gjorde noggrant, men den andra hade vi haft så länge, så kanske kan göra en ny snart. Den första eller den andra? Hjääälp ! :S



 / Michaela

9 Mars 2009

Hejsansvejsan (: Min dag har faktiskt gått ovanligt snabbt, lr den va snabb och långsam på samma gång , hihi. Vi körde innebandy på gympan, det var faktiskt rätt så kul, förutom att jag inte är bra på det, men som sagt, man kan inte vara bra på allt, eller hur? Jag har typ varit rätt så deppig hela dagen, men jag vet inte varför.
Bilden gick åt skogen, först tappar hon bort mitt & sarah's arbete, så vi får göra något annat, typ att vi ska göra en bild om en saga, och jag gjorde om den fula ankungen, och då skuggade jag och allting, Så tvingar hon mig att färglägga, och det förstörde ju lixom hela bilden. Så jag rev den i bitar och slängde i papperskorgen, sen var jag sur resten av lektionen ... men strunt samma,.
Jag skulle egentligen vara med Sofia och Ellen idag, men Ellen fick inte och jag kunde inte , för jag fick tusentals läxor så jag va tvungen att plugga som en dåre. Jag gjorde det mesta, det viktigaste, ska plugga mera snart. men just nu sitter jag vid datan och skriver blogg, och försöker kolla på top modell 3 , som faktiskt är riktigt kul. Dom bråkade jättemycket nyss .. Menmen, nu är det paus, Aja, ingenting mera att skriva.
Imorrn har jag sov morgon så börjar 09.35, och slutar fyra -.- , och sen ska jag hem och plugga sen har jag träning halv sex, så kanske inte hinner skriva.
menmen, skriver så fort som möjligt.
Pussar Michaela !




1. Emilia, igår.
2. Idag utanför bildsalen,
3. haha, Emilia tog mina fotbollsskor och gick runt me dom, dom är otroligt stora för henne !
4. Emilia
5. Jag i morse ,
6. same


min helg

Hejsan ! :) Jag har inte skrivit på jättelänge, i know.. Men har inte hunnit, eller inte orkat .. I fredags åkte jag ju till johannas skola, sen åkte vi hem till mig och vi tänkte träffa stefan men vi hann nt "/ , sen hade jag träning och det gick väll bra, bättre än den förra iaf.  Efter det tog jag och johanna det bara lugnt hemma hos min mamma, åt godis och kollade på film.. På lördan väckte johanna mig som vanligt.. Sen åt vi frukost och vi chillade bara hela dagen, nördade sims gjorde vi oxå, hahahahhahah ! sen spelade jag match klockan fyra mot fanna bk och vi vann me 5-0, mihih, . Grattis till oss ! :) Sen åkte ja hem , duschade fort, sen gick vi till bussen och åkte hem till johanna, så vi stannade på ica i brottby och köpte mat, det blev revbenspjäll me potatissallad (: det var faktiskt gott, men kladdigt.. -.- , sen kollade vi på melodifestevalen och sen kollade vi på min största kärlek lr va den hette, med en hel chipspåse och läsk ! riktigt trevligt faktiskt, men sen vid tolv gick vi och la oss och min mobil ringde nio i morse, för att jag skulle ta en buss tjugo i elva. så jag fick skjus till bussen sen kom mamma och hämtade mig i mörby, för jag nt orkade vänta på att bussen skulle komma, så jag åkte hem , bytte fotbolls skor och satte på mig benskydd, sen hämtade lydias mamma mig så vi skulle åka till rösjöskolan och fotografera oss ! det gick faktiskt bra, och det var jätteroligt. Sen åkte jag bara hem åt och bytte till träningskläder och åkte på träningen, sen när jag kom hem så duschade jag och satte mig vid inas dator i sängen, och nyss åt jag, och nu ska jag bara ta det lugnt, för jag knr mig söndertränad.. menmen,  tråkigt inlägg men orkar inte x) och jag inga i bilder, för har nt orkat fota i helgen ;)  puss på er alla söta  <3

7/3

Nu sitter jag här, hemma hos Michis och utan Michis..
Hon är på match så sitter vid datorn och vänta.. när hon kommer hem igen så ska vi åka hem till mig.

inte så mkt att skriva så... -.-
// Johanna

Tingeling

Idag har det inte hänt så mycket, skolan och det rullade på. På No:n, har vi kemi, och vi experimenterade idag, det var jättekul ! först skulle vi tända ngn gas, sen skulle vi ta en tändsticka och tända på den så det brann, sen skulle vi koka vatten och blablabla, sen hade vi ett skojlabb och då fick vi ngt som såg ut som en liten pappersbit, som man nt fick röra och sånt, så om man tog in den i elden blev det en jättestark, fin lampa. Vi fick nt fota, så jag har inga bilder "/ 

På lunchrasten va ja me Emelie, och jag bestämde att vi skulle sätta oss ner på marken, så vi gjorde det, på asfalten alltså, så kommer det några från 9e och skriker wannabefjortisar till oss? :S så sjukt omoget ! Jag fattar inte vilket liv vissa har,  kallar några fjortisar bara för att vi ligger på marken lixom ? usssscchhh ! Så jag svarade att dom skulle kolla på sig själva så får dom reda på vilka som är fjortisar, för dom är usch, väääärsta hemska, fula & tjocka fjortisar !
Vi fick sluta från mattelabbet när vi hade gjort en uppgift, så vi slutade kvart över tolv, ist för kvart i ett =) , jag tog bussen hem och sen när jag kom hem satte jag mig hära och fixade nudlar och saft, så åt det nyss... ska åka om en halv timma, och träffa bästastevännen som är en rumpnisse (: hahaha. Pappa kom hem nyss, intressant va  ? *nat*
 Menmen, ska hitta på ngt nu, skriver så fort jag kan, pussar Michaela.



1. Taget igår, outfit ; svarta jeans, vit kofta, beige linne, guldigt halsband.
2. min hand idag, ritade på mattelabbet, ( ursäkta för en dålig bild )
3. Från igår på hemkunskapen, tyckte de va fint (;
4. Jag i morse, haha. outfit ; Rosa kofta, svart linne, svarta leggings, vita strumpor och guldhalsen, & silverhalsband me ett hjärta.
5. Jag och Emelie skickade en massa bilder till varandra, hon skickade på sin tekning på bilden, då skickade jag en bild på min mattebok (:


Jippi (;

japps, rubriker säger allt, jiiiiipppii! Jag har hittat en säng, så pappa ska köpa en ny säng till mig, äääntligen !  Jag tror iaf att det är 100% säkert att jag ska köpa den, jag vet nt va pappa har snackat me den dära tjejen om (; mihiih,. Sen jag skrev senast har jag faktiskt duschat, packat , druckit frukt smothie , suttit vid datan, och pluggat lite. ojoj, hur hinner jag egentligen ?  en timme lixom .. typ ? men strunt samma, nu vet jag inte vad jag ska göra, ska bara ta det lugnt, och packa lite mera, jaja, skriver mera när jag kan, hjärta Michaela


- från i torsdags, men ändå..
jag vill bara att allting ska bli som förr, snälla, förstå det !

Hatar rubriker..

Som sagt, rubriker säger allt, man vet nt va man ska ha för rubrik :S jättesvårt, tkr iaf jag!
Men men, strunt samma..
Idag har det inte hänt så mycket, förlåt för igår, jag hade absolut ingen lust att skriva, va jättetrött... nu tänkte jag berätta vad som hände igår, ..
Jag hade fixat en bricka me två mackar och ett glas varm oboy, då skulle jag ställa brickan på bordet, och vad händer inte då ? , jo, oboy glaset åker i golvet så jag får panik, tar upp alla stora glasbitar, damsuger sen skrurar jag golvet.. så jag fick kasta i mig en risifrutti .. asså ååhh, haha, fick oboy på strumporna och allting , jättejobbigt !

Menmen, idag har det som sagt inte hänt så mycket, förutom skolan,. På hemkunskapen bakade vi bröd, dom luktade jätteäckligt, och smakade sådär.. Mer åt braiga hållet en dåliga hållet iallafall. När vi slutade va frida i min skola, för vi skulle träffas .. så vi va tsm efter skolan, först drog vi hem till min mamma, men ingen var dära så vi gick till bussen och åkte en station igen, men då på vägen mötte vi mormor och morfar, så frida köpte godis, sen tog vi bussen tbx, 1 station,  men då va ingen dära, så vi väntade så kom morfar och celest, sen kom ina , och sen kom mormor, Zenta & Emilia..
det första Emilia sa det var hejhej, sen sa hon helt plötslig, johanna, men på hennes språk är det hanna, så skrek hon hanna, att hon ville att johanna skulle komma och en massa, alltså hon trodde frida va johanna, fattar ngn ? :S hahah,

menmen, sen drog vi hem till pappa och bara kollade runt på datan, och åt lite godis, och sen pluggade jag franska, men jag hittade inte det som va läxa, det var jääättekonstigt .. menmen, så vi satt och asgaravade, eftersom jag satte på en skiva me bara franskaord.. lite sjukt faktiskt,  menmen, sen när jag skulle äta drog frida, bästavän :'(  *snyft* Så jag åt och sen satte jag mig hära, funderar på att duscha, måste tvätta håret.. menmen, gör de senare, lr när felix har badat klart iallafall ( min lillebror )

Jag skriver otroligt onööödiga saker , har jag tänkt på.. ;o ska verkligen bara börja skriva nödvändiga, tror jag?  haha..
 
Min helg är fuuuullbokad, jag lovar..
Fredag:
Jag drar till johannas skola och sen drar vi hem till mig,
eller ngt annat, och jag har träning 17.30-18.30, sen sover vi hos mig,
lördag: vi gör ngt, match samling halv fyra, sen åker vi hem till johanna (tror jag) ,
söndag: har fotografering klockan tolv, till fotbollen, ett lagfoto..

Jaou, johanna bästastevännen hela helgen (: Menmen, ska duscha,
skriver så fort som möjligt, pussar Michaela


Trött?

Gud, jag vet inte vad det är med mig..
jag sover typ så fort jag kan.
Direkt när jag kom hem, så la jag mig på soffan och sov och vaknade typ 19.40 eller nått :s
Jag är typ sjukt?
aja, haha.. hela min dag har varit cp.. jag såg inte så speciellt bra ut om man säger så -.-
Min kläder skärde sig ganska mkt.. haha



sådär såg jag ut och jätte röda strumpor? är man sexig så är man (aa)

På BILDEN idag så ritade jag av Kevin, HAHAHAHAH , den blev jätte fin -.-
skit samma nu ska jag gå och duscha och sen sova (: SNARK

// Johanna


 


4/2

Mhahah, tjohej (; (aa)
Skolan gick okej, fast segt. Men, efter skolan stack jag , Astrid & sarah hem till mig och vi åt kakor och kollade på one tree hill.. mihiih, (:

Lite kul faktiskt, vi stod och snacka om one tree hill,
Sarah; jag har aldrig sett det tror jag
Astrid; har du inte ? det är jättebra, jag har bara sesong 6 kvar
sarah; vilken kanel går det på?
ASGARV !
fattar ni ? hon sa kanel ist för kanal xD

Jag är faktiskt inte sugen på att skriva blogg just nu, tänkte gå och kolla på tv, lr ngt annat. aja,  lägger in en bilder från idag, skriver ikväll eller imorrn, hejdå hjärta michis


Outfit ;
En svartvit tröja,som jag inte vet var den kmr ifrån,
 ett ljusblått linne som jag fick av min halvsyster,
blåa jeans & min väst ;)


3/3

God kväll, HAHA !

Idag har det inte hänt så mycket, hade sovmorgon till åtta, började halv tio.. fem över halv om man ska vara exakt, menmen. I skolan hände det inte så mycket, förutom en konstig sak ! Vi fick läxa i säkerhet i kemisalen ? :S helt sjukt, det ska vi lixom ha läxförhör på ? :S Menmen, skit samma... Annars har det väll itne hänt ngt förutom att vi fick semlor på livskunskapen/elvetiden (: Och att det blev helt KAAOOUS sista timmen, alla bah skrek åt varandra -.- När det var vissa som stod där framme och vill prata, det tycker jag är jäätterespektlöst, och jag var faktiskt duktig och inte pratade, jo , jag skrek på dom där bak för att dom va så jävla högljudda (aa) fick typ totalt ont i huvet ! menmen, haha .. efter skolan stack jag hem, alltså vi slutade fyra, och då satte jag mig vid datan och sen satt jag till träningen ;o usch på mig ! vid halv sex började jag byta om och vi hämtade lydia fem över sex, och sen åkte vi till edsbergs sportfält.. träningen gick nog åt helvete , mina knän gjorde för ont.. :'/ ,. .. sen har jag ätit, skämt bort mig med ett bad i ngn olja som mjuker upp huden , lr vare va , och nu ska jag kolla på andra avenyn, skriver mera imorrn ! pussar Michaela


1. jag igår kväll
2. jag i morse, (aa)
3. igårkväll
4. imorse, flummbild
5. hade lite "pusskalas" med ludde, misstolka ingenting, vi bråkade om hans mobil bara ;)

3/3 ^^

Mohaha, TjoHej ( A )
Vi har många besökare men vi får typ inga kommentarer. ;o 
Vafaan, kommentera lite.. det blir mkt roligare att blogga ^^

Och BJ, ditt inlägg till Michis var sjukt gulligt.. ; D
 
Aja, igår kunde inte jag somna.. för det typ spökar inne hos mig :$
Men så fort jag släckte lampan så lät det som om nån gick på golvet och kom närmare och närmare mig. SKIIT LÄSKIGT !
Jag tände lampan så snabbt jag kunde och så låg jag där och typ skrämde upp mig själv.. att det typ var en stor fet gubbe i mitt rum fast han ande liksom.. :o  haha, jag är så mesig (:

Imorse vaknade jag på bra humör :s Jag satte på mig kläderna och sprang in i stora huset och åt och sminka mig.
Dagen var ganska rolig, att träffa tjejerna och så igen.. x)




Jag innan skolan (:



HAHA, really hot (:
Vi brudar hade lite kul på engelskan (aa)


Jadu, Oliver tycker att jag ska skriva nått om honom så visst..  ;
Dadelpalm@ pea, är en lite pervers typ som behöver tjej och fler vänner..
MOHAHAHAH sorry dadel :D

Pussar Johanna

Till Michis.

Lillasyster, soulmate, pucko, älskling, så jävla saknad!
Vart ska jag börja ? Det finns faktiskt inte några ord som farklarar dig. Det är det sorgliga med allt. När ingen annan finns vid min sida, så finns alltid du där. När ingen annan tror på mig, gör du det. När ingen annan bryr sig, gör du det. Jag är så tacksam över allt du Michis. För allt du hjälper mig med, för allt du hjälper mig att gå igenom. Jag ska alltid finnas vid din sida gumman, vaka över dig som en skyddsängel. som jag aldrig komemr att bli, men önskar att jag avr en som kunde skydda dig i allt. Jag saknar det vi hade förut gumman, u know. Alltid Michis <3 Bj.. Vi har glidit isär. Något enormt mycket. Jag känenr inte dig längre. Du är en annan person. Det är jag också. Vi båda har förädrats, och jag hoppas att det kommer bli som vanligt igen. Du är unik. Inte negativt. Utan posetivt. Du är inte som alla andra, och det gör mig otroligt glad, från gråt till skratt. Kommer verkligen aldrig att glömma första gången vi träffades, du går och säger hej till mimmi och olle super glatt. Vi sa knappt nåt till varandra men efter ett tag var vi i full gång du och jag . Bästavänner från första stund. Jag vill att det ska bli till graven. Jag ska kämpa för att få det här bra igen, förlåt för allt dum jag gjort mot dig hjärtat. Jag kan göra allt för dig, jag älskar dig över allt annat på denna planet. Inget dig inget mig, hoppar du, hoppar jag före. Så är det bara. Jag ska iallafall som sagt kämpa in till sista andetaget med dig, hoppas du gör likadant?
Älskar dig från botten av mig hjärta solstråle. Hand i hand livet ut. / Från din Bj <3


 


2/1

Thingeling (:  Tkr faktiskt att alla kan kommentera lite mera, eftersom vi har så många läsare ! mihihi. tkr alla ska berömma Johanna som äntligen har skrivit, efter att jag har dampat på henne en hel del =) mihihi..
Idag har det inte hänt så mycket, förutom skolan.

 Vi hade idrott, och vi körde badminton, det var faktiskt kul (: förutom att jag fick ont i knäna, och det var jätte jobbigt att gå upp & ner för alla trappor hela tiden, eftersom jag fick jätteont i knäna..  uschusch, nu slutar vi klaga ! På bilden hittade jag inte mitt arbete, för min bildlärare hade tappat bort mina arbeten ! så jag börjar typ dampa ... men i alla fall, när vi slutade sprang jag och calle till bussen, tsm me alla andra oxå , men dom stod redan dära, ( misstolka ingenting ) menmen, när jag kom hem fixade jag mellis, gottgott :D, sen har jag fixat naglarna och suttit vid datan,
just nu snackar jag med mik, ( mikaela ) tänkte snart kolla på one tree hill :D
Menmen , kanske skriver mera sen, just nu orkar jag inte, ska vara lite social mot mikaela !

Men
nyss så började det typ låta skit högt ute, som ett larm, och pappa sa att det gjorde så för att det är första måndagen i mars, lite intressant att veta  , hahha. tänk, i hela stockholm ;o helt sjukt, tkr iaf jag, ngn som håller med ? (aa)
pussar eren Michis.

Fy på MIG !

Precis, fy på mig !
Jag har varit sämst på att skriva i den här bloggen, men nu ska det bli ändring -.-
Det här lovet har varit skit mysigt.
Jag har varit me Michis på hennes land, och det spöka som fan...
När vi var nere vid sjön så lät det som en val som skulle döda oss. Jag höll på att dö.
Det spökar i deras hus där också, iallafall så länge Michis pappa inte var hemma. HAHAH, vi skrämde upp oss själva.
Aja, sen har jag och Michis varit i Habo som ligger i Jönköping.  Vi var där med min farmor och hälsade på några vänner.
Och Fredag den 27/2 är en oförglömlig dag.. men vi ska inte ta upp det här och nu.
Men allt har blivit bra nu, som tur är (;

Just nu ligger jag hemma, har feber.. usch usch, det är så tråkigt !
Jag ska berätta lite om går dagen ; haha
Jag gick upp vid 8 för jag skulle till älskade Linus.
Jag kom dit typ vid 10 tiden, då vi gick hem till honom och hans mamma sätter sig och pratar med mig om när hon gick upp och hur trött hon var och allt.. Haha hon är så söt.
Men Linus och jag satt och kolla på tv ett tag,
tills hans bror gick upp då vi gick in på hans rum ^^
Haha, aja ni behöver inte veta allt men sen vid 15.00 så gick vi till bussen för jag skulle till min dans.
När jag kom fram så var allt stängt, jag blev as sur... haha, menmen pappa fick hämta mig i Brottby
och köra mig hem..

Här kommer lite bilder (:


       
   

1- Louise kan inte sitta still (: haha när vi var i Habo
2- Josefine, hon vi kom och hälsa på i Habo.
3- Jag, hemma hos Michis mamma (:
4- Min hand, ett inristat hjärta på handen.
5- Haha, jag är lite busig.
6- Jag älskar dig Linus Lindeborg
7- Föralltid? Michis du är min ängel min soulmate mitt ledljus, jag älskar dig från botten av mitt hjärta.

Pussar eran Johanna

bilder.




Jag gjorde så hära me bilderna för att jag inte orkar ladda upp dom en och en , det blir för jobbigt..
va tkr ni, ska jag göra så hära eller ladda upp dom en för en i fortsättningen ?
/ Michaela


Michaela's helg

Thingeling (: ska berätta det roliga som har hänt i helgen ! :D
jag trodde att min helg skulle bli jättetråkit, men det blev den inte, den blev faktiskt jätterolig, iaf ibland =)

I fredags
träningen i fredags gick sådär, mina knän pallade nt, .. usch säger jag bra, hoppas att det blir bättre snart ! Men vi va bara tre stycken , jag, Emelie & Julia.. och såklart Johan lr va han hette, han som är från a-laget i rotebro, han va faktiskt jättebra ! :D Men i alla fall, det var rätt så kul iaf . Direkt efter träningen hämtade pappa & mina syskon mig och vi åkte till landet, men vi stannade i norrtälje för att handla mat på flygfyren sen fortsatte resan till landet.. När vi kom ut till landet var jag jättehungrig.. det betyder bara en sak, jag blir jäääättegnällig !  jag gnällde på allt, och när jag skulle ta fram ketcup och senap, så kastade jag dom i golvet, så senapsfalskan öppnades och det var senap överrallt.. jag kallar mig allvarligt talat inte normal.. sen när let's dance började kollade jag på det , som tur va åkte Karl jan ut ! för han är rolig & barnslig, men han kunde verkligen nt dansa.. det kan inte elisabet heller , lr va hon heter..  haha. men i alla fall, sen gick jag faktiskt och la mig, men jag somnade typ vid halv ett, eftersom jag låg och smsade & läste faktiskt ! hahahha !

I lördags vaknade jag av att dom sågade ner trän , och att pappa skrek på mig. klockan var faktiskt tio minuter över elva, men ändå.. Så jag gick upp och åt frukost sen vid halv tolv gick jag ut. Jag och felix körde fyrhjuling, eller asså, jag körde och han satt på en pulka bakom , det är seriöst skit kul ! ngt alla måste testa, jag lovar ! vid halv två kom casper , våran kusin , samtidigt kom mormor med Celest, eftersom jag ville ha henne en dag.. dom ville åkte fyrhjuling,  Så jag fick åka runt runt runt, och köra dom ... en i taget, för dom fick inte köra, haha , .. sen vid halv fyra typ gick vi ut med Celest, upp i skogen blev det ,. förbi alla hästar ( bilder kmr ), där jag lärde mig rida och har ridit hela min barndom nästan. men i alla fall, sen vände vi och gick tbx,. när vi kom hem körde vi ennu mera sen hämtade morfar casper och jag & felix gick in och fixade varm oboy, jättegott ! :D . Jag fixade fruktsallad så efter maten åt vi  fruktsallad me glass ! mumms.. :) under kvällen åt vi även godis och chips (: Jag kollade på rocksystrar, det var faktiskt jättebra , tkr iaf jag. sen gick ja och la mig när den slutade, men jag la mig och smsade me en massa, .

I dag väckte pappa mig vid halv tio, då gick jag upp och åt frukost och sånt, när jag satt och åt frukost kom Gittan, våran granne och frågade om vi ville gå på långpromenad runt nor ! jag sa självklart, eftersom jag ändå skulle gå ut me hunden, så jag, pappa och felix hängde med . Det tog en timma och 40 min, knr mig faktiskt stolt. När vi kom tbx körde vi ennu mera fyrhjuling, alltså jag och felix, sen vid kvart i ett blev vi bjudna på lunch, hos Tord och gittan ! , sen gick vi tbx till oss och packade och sen åkte vi, till mormor och morfar, där lämnade vi av Celest och fikade , sen åkte vi hem vid halv fyra typ. påvägen hem stannade vi hos mamma och hämtade lite saker, och sen stannade vi hos min gudmor, för att jag skulle lämna hampus jacka , min kusin, han glömde den hos mormor & morfar. sen åkte vi hem och jag skämde bort mig med ett bad, men skum ! :) tog ansikstmasker , så nu är jag fräsch ! sen satte jag mig hära, och skriver just nu blogg och dunkar musik, ska snart äta. Bilder kmr, ska bara fixa lite, skriver sen/imorrn ! ,
hejdå! <3

RSS 2.0