Hatar rubriker..

Som sagt, rubriker säger allt, man vet nt va man ska ha för rubrik :S jättesvårt, tkr iaf jag!
Men men, strunt samma..
Idag har det inte hänt så mycket, förlåt för igår, jag hade absolut ingen lust att skriva, va jättetrött... nu tänkte jag berätta vad som hände igår, ..
Jag hade fixat en bricka me två mackar och ett glas varm oboy, då skulle jag ställa brickan på bordet, och vad händer inte då ? , jo, oboy glaset åker i golvet så jag får panik, tar upp alla stora glasbitar, damsuger sen skrurar jag golvet.. så jag fick kasta i mig en risifrutti .. asså ååhh, haha, fick oboy på strumporna och allting , jättejobbigt !

Menmen, idag har det som sagt inte hänt så mycket, förutom skolan,. På hemkunskapen bakade vi bröd, dom luktade jätteäckligt, och smakade sådär.. Mer åt braiga hållet en dåliga hållet iallafall. När vi slutade va frida i min skola, för vi skulle träffas .. så vi va tsm efter skolan, först drog vi hem till min mamma, men ingen var dära så vi gick till bussen och åkte en station igen, men då på vägen mötte vi mormor och morfar, så frida köpte godis, sen tog vi bussen tbx, 1 station,  men då va ingen dära, så vi väntade så kom morfar och celest, sen kom ina , och sen kom mormor, Zenta & Emilia..
det första Emilia sa det var hejhej, sen sa hon helt plötslig, johanna, men på hennes språk är det hanna, så skrek hon hanna, att hon ville att johanna skulle komma och en massa, alltså hon trodde frida va johanna, fattar ngn ? :S hahah,

menmen, sen drog vi hem till pappa och bara kollade runt på datan, och åt lite godis, och sen pluggade jag franska, men jag hittade inte det som va läxa, det var jääättekonstigt .. menmen, så vi satt och asgaravade, eftersom jag satte på en skiva me bara franskaord.. lite sjukt faktiskt,  menmen, sen när jag skulle äta drog frida, bästavän :'(  *snyft* Så jag åt och sen satte jag mig hära, funderar på att duscha, måste tvätta håret.. menmen, gör de senare, lr när felix har badat klart iallafall ( min lillebror )

Jag skriver otroligt onööödiga saker , har jag tänkt på.. ;o ska verkligen bara börja skriva nödvändiga, tror jag?  haha..
 
Min helg är fuuuullbokad, jag lovar..
Fredag:
Jag drar till johannas skola och sen drar vi hem till mig,
eller ngt annat, och jag har träning 17.30-18.30, sen sover vi hos mig,
lördag: vi gör ngt, match samling halv fyra, sen åker vi hem till johanna (tror jag) ,
söndag: har fotografering klockan tolv, till fotbollen, ett lagfoto..

Jaou, johanna bästastevännen hela helgen (: Menmen, ska duscha,
skriver så fort som möjligt, pussar Michaela


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0