den stora frågan.

Ska jag ha veckans blogg eller inte ? Svara jättegärna, och ärligt !

Bilder




1.  Egobild i bilen ?
2. Sofia min bebis.
3. lydia mitt hjärta
4. Nono coh sofia is the shit, :) <3
5. en bebis kängruu :)
6. en kängru :)
7. två apor sitter i ett träd (aa)
8.  en tiger :o
9. en tiger ;D
10. Snygga Astrid och snygga lydia, rör inte, dom är mina snyggingar !


Finns mer bilder ! :D ska sno från andra, kram

Äntligen tillbaka!

Puffs, rubriken säger väll allt? Nu är jag tillbaka hem från den underbart roliga cupen! Vi har det ju så bra, och hur kul som helst, - tycker i alla fall jag. Jag hade tänkt att berätta allting now.

Lördag: Jag gick upp halv sex, Kan ni tänka er? jag gick upp halv sex på en helg? helt sjukt asså.. Menmen, vid tio över sex åkte vi och hämtade lydia, och sen åkte vi vidare till en statiolmack och där lämnade mamma oss och vi satte oss i bilen som vi skulle åka i. Jag, Lydia, Alida, Sofia, Elsa och Astrid åkte i samma bil och vi äger ju allt och alla. haha, så sjukt kul vi hade, busringde och allting , oouuuff alltså !

Aja, när vi kom fram hade vi match på än gång, så vi åkte direkt till planen och spelade. Vi spelade mot nått lag som jag inte kommer ihåg va det hettte, nånting på G iaf, men den matchen blev 0-0. Sen åkte vi till skolan och packade upp och åt och sånt, och sen åkte vi till en annan plan och spelade mot nått lag som jag inte heller kommer ihåg va det hette, men den matchen vann vi med 1-0. Så stannade vi där och schtekte i solen, och sen spelade vi mot ett sämst-lag, kallhäll tror jag att det var, och vi vann med 7-0. Sen efter allting åkte vi tillbaka till skolan, duschade, åt middag och sen chillade vi ett tag.

Vid halv sju tror jag att det var, åkte vi till parkens zoo. Där va det tivoli och ett zoo. Vi åkte allting som fanns öppet, och gick i zoo:t, det va jättekul ! Vi köpte mjukglass, slusch och sockervadd. Men jag köpte inte sockervadd men ändå. Sen åkte vi hem och på vägen stannade vi på en ica affär så alla köpte godis, haha :) Sen åkte vi till skolan och alla tog det lugnt, träffade 97:orna, va ute och sprang , och aa, en massa ! :D Sen somnade vi efter ett långt tag.

Söndag: Vi behövde gå upp vid sju, och alla åt frukost och fixade sig och sen åkte vi till matchen mot sveriges bästa f96-lag bo. Vi förlorade med 5-0, så, så dåliga va vi faktiskt inte, eftersom AIK förlorade mot de me 4-0 ;D Menmen, så vi åkte tillbaka till skolan ,duschade, packade , åt och städade, sen åkte vi till 97:ornas match. När den va slut åkte vi alla hem, och det va jättemysigt :) Flummade som in i skogen (aa) haha  !

När jag kom hem så cyklade jag ner till vattnet, där mamma, felix, Emilia och felix kompisar va. Det va inte planerat att jag skulle bada, men jag hoppade i med alla kläderna på. Sexigt va? :P haha, nejnej... Sen cyklade jag hem , solade och somnade och en massa.

Man kan bara säga en sak, det blev ganska många tjafs på planen ! Vill ni veta hur ägda folk blev? :)

Bilder kommer, Nu ska faktiskt duktiga Michaela Jonsson packa upp sin väska. Usch, va långt det blev. Hoppas ni orkar läsa, puss på er , har saknat bloggen reält... -.-

Ha det så bra, kommer tbx på söndag.

Hejsan hoppsan ! :) Spelade ju match idag med div 4 eftersom de inte hade tillräckligt med spelare ( spelar egentligen div 2 ) , men vi förlorade med 1-0. Jag "råkade" göra en massa saker på en tjej,.. Det va lite roligt faktiskt :)
Aja, har delat på melon och gjort frukost till imorrn, ska upp halv sex ca. så ska gå och lägga mig nu .
Ni får  ha det så bra, och aa :)
Pussar på er alla, <3




Dagens


Dagens:
Ljusblåa Jeans
Randig tröja
vit kofta
flätor
guldiga ballerina skor



Äntligen fredag!

Tjabbatjenatjohuuu :)  haha, långt hej, eller vad ? Min vecka avslutas med fotboll, nästan bara fotboll. Idag har jag match klockan halv sex på sportfältet, och sen imorrn bitti ska jag gå upp fem för att åka på cup nånstans. Så kommer inte skriva imorrn men på söndag kommer jag igen om jag orkar. Och vi får se om jag skriver mer idag, vilket jag nog inte kommer att göra eftersom jag ska på match och sen packa och sen sova.

Men i alla fall, idag har dagen gått fort, när jag kom hem la jag mig i sängen och snackade me Lydia, kändes riktigt skönt att prata ut med henne faktiskt. Sen åt jag mat, och kollade på tv. Nu sitter jag här och väntar på pappa som skulle ha kommit för en halv timma sen, men han är tydligen sen.. Menmen,.

Jag ska försöka fota så mycket som möjligt där borta,
Men ha det så bra och fortsätt kommentera så blir jag överlycklig när jag kommer hem och glöm inte frågesporten !
Massa kramar, / Michaela


veckans blogg blev........

Den som fick flest röstar och blir veckans blogg är... http://edubbelv.blogg.se/  :) Grattis och lycka till i framtiden ! de som inte går vidare har en ny chans nästa vecka ! :D


dagens


Dagens outfit :
leggings
rosa tunika typ
svart tjocktröja

Men när jag åkte till norrtälje satte jag på mig mina ljusa jeans ;D haha.


Yeaaaaahhh

Shoo brää.. :) HAHAH ! Idag slutade jag halv tolv, det va riiiiktigt skönt ! Jag åkte hem och åt och sen drog jag hem till min bästavän Johanna. Vi åkte in till Norrtälje med hennes mamma och kollade i affärer och sen gick vi och fikade, men hennes mamma skulle bort efter ett tag så vi satt kvar och flummade & snackade en hel del :) sen åkte vi till flygfyren och handlade och sen åkte jag hem... :( När jag kom hem hänkade jag med min familj till min lillebrors avslutnings"fest" , vi spelade brännboll med det började spöregna, VARFÖR !? :'( Det som va så fint väder en liten stund, nu blir det bara fulare och fulare :( Så jag, mamma, pappa, felix och emilia gick hem till mamma och åt istället, och sen fick vi skjuts hem till pappa.

Jag fyllade badkaret med vatten och badade, sen packade jag och nu sitter jag här och gör ingenting. ska fixa en massa. t ex ta ut vinnaren av veckans blogg :)

Aja, ha det bra, massa pussar.


my day hittils :)

God morgon allihoppa ! (: just nu sitter jag i ett grupprum i skolan, och jag är så himla trött på skolan. Dagen började med att vi har slöjd, och jag slipade typ alla bänkar förutom två. Och sen nu har vi snart engelska. Sen har vi so och då har vi prov. Vi kanske slutar tio över elva idag :)  För våran eftermiddag ser ut så här ; lunch 1h 20 min , hemkunskap typ 2h och sen svenska . och våran hemkunskap är inställd så rektorn kanske ställer in våran engelska. Men vem vet? :) Men hoppas verkligen det, för jag har hur mycket som helst att göra idag. Så kanske inte bloggar mera.

Jag tycker ni faktiskt är lite dåliga på frågestunden :( Jag ville ha många frågor "/

Aja, nu börjar jag om 8 min. Ha en bra dag allihoppa :) Massa pussar.


jaaaooouu

Patetiska wannabe fjortisar. Väx upp och skaffa ett eget liv !

Frågestund

ja, rubriken säger väll allt ? :) Eftersom vissa vill att jag ska ha en frågestund så hade jag tänkt att ha det, men ni vet att ni kan fråga saker hela tiden ! :)

Ni får fråga precis va ni vill och jag svarar på allt, nästan allt i alla fall.
Ni får fråga tills jag säger stopp ! :)




Dagens



Dagens outfit:
Ljusblåa jeans
grått linne
färgglad sjal
svarta klackskor
flätor och örhängen :)

Grattis Amer

Hejsan allihoppa ! :) Idag för mig va det först skolan. Och på idrotten körde vi inomhus med 6e, vi tränade till friidrott-dagen. :) Det va faktiskt rätt så kul, men jag suger verkligen på friidrott ! Men som sagt, man kan faktiskt inte vara bra på allt. Sen på so:n och matte:n va det en tjej som hälsade på, för hon vill börja i min klass, men det är inte säkert att hon kan det. För vi behöver verkligen mer tjejer ! till hösten kommer det fem killar,och vi är typ bara 7 tjejer?

Men i alla fall. innan matten satte sig hela klassen i klassrummet och när Amer, min mattelärare kom in så sjöng vi för honom, för han fyller 20 år idag ! Grattis Amer ! :D

Efter skolan gick jag upp till parkeringen och där hämtade pappa mig. Och vi åkte till läkaren och jag fick äntligen massa mediciner ! Så hoppas verkligen att det går över nu.
Menmen, efter det åkte vi hem, jag har ätit, och pluggade som in i hel*ete, och tänkte bara skriva lite i bloggen och sen fortsätta plugga och sen sova. Är det en bra plan ? xD Men den kommer säkert inte hållas.....

Va har du gjort idag ? :) Svara gärna ! :D


Aja, ska fixa en massa, ha det bra. Hejdå :)

En fråga, va snäll och svara :)

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Är trött, har ont i huvet, mår illa. Så krya på mig tills imorrn. Ha det bra, och glöm inte att rösta till veckans blogg :)

En fråga till er alla : Ska jag ha frågestund i bloggen ?

Röööösta på den ni tkr är bäst

Linnéa




Johanna





http://edubbelv.blogg.se/





clara





Nu det bara att rösta ! :D
klicka på namnet eller på bilden så kommer ni till hennes blogg.

Regler:
Man får bara rösta på en
Man får rösta på sig själv

I morgon eller på torsdag tar jag ut vinnaren.
LYCKA TILL ALLIHOPPA !

en match med skratt, ilska & tårar

God kväll allihoppa ! :) Jag spelade ju match och vi vann med 1-0. Haha, det va faktiskt jättekul, ska berätta ;

En tjej i mitt lag gjorde ett inkast och jag tog emot bollen och tänkte skjuta upp den. Men då kom det en tjej framför mig och fick bollen rakt på käken. Hon får jätteont och börjar gråta. Då kommer det en annan jätteliten tjej och bah " vafan gör du?" Jag  " jag spelar fotboll och sköt bollen, är inte det det man ska göra ?" hon , gav mig värsta biatch-bliket och gick till hon som blev skadad .. HAHA !

Sen Astrid i mitt lag dribblade bollen till målet, men blev stoppad av att en tjej typ sparkade henne, med flit då dah eftersom hon och en annan garvade ihjäl sig typ. Då sprang jag till den tjejen när jag fick bollen, gick in med kroppen hårt som fan, och hon flög några meter :) och då va det jag som garva, inte hon. TAHAHHAH !


Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig tror jag, och läsa & plugga. Så vi hörs imorrn.
Men imorgon ska jag till läkaren klockan kvart i fyra så pappa hämtar mig i skolan klockan tre, så skriver när jag kommer hem.
Ha det bra, Pussar ! :D

Match, mot österåker

Min buss går om 45 min.. Då ska jag på match :) Önska mig lycka till. :D Nu ska jag fixa en massa och sen ta det lugnt, och sen till matchen. Efteråt ska jag hem och bara chilla, så kanske inte skriver mer idag. Menmen, Ha det så bra , och glöm inte att rösta på mig ! kramar

RÖÖÖÖSTA PÅ MIG :D:D:D:D::D <3

Jag har chansen att bli veckans blogg, http://jozefinesblogg.blogg.se/2009/may/rosta-rosta.html#comment ! Snälla, rösta på mig ? (aa) Skulle uppskatta det ;)

skolan, tsm me nor :D

just nu sitter jag i skolan tsm med Nor. Vi äger allt och alla:) Upppss.. börjar om två min,
skriver senare, massa pussar !: )

god natt

När du mår dåligt så mår jag dåligt, när du gråter, så gråter jag, när du skrattar & ler , så gör jag detsamma. Jag älskar dig från botten av mitt hjärta, glöm aldrig bort det. Johanna Nilsson, du är min andra halva, jag finns alltid här. Vi ska klara det här tillsammas, vi kämpar, och ger allt så kommer vi klara det. du betyder mest, älskar dig mest, du är allting för mig.


God natt allihoppa, Nu ska lilla jag gå och lägga mig. :)

Pyramid

Hejsansvejsan allihoppa! :) 
Idag har det bara rullat på i skolan, och sen efter skolan drog jag till sollentuna vallen och träffade jääättemånga människor ! orkar inte rabbla upp alla. Men vi spelade i alla fall en fotbollsmatch mot min storebror och hans kompisar. Och det slutade med att Johan, min brors kompis sköt det hårdaste han kunde rakt in i mitt revben, så jag fall ihop och kunde inte andas, har fortfarande ont, menmen.. Sen sköt lukas ett skott på min hand, och jag stukade ju den typ förra veckan, så nu har jag fått ont igen , haha,. och sen skulle jag sparka Johan på smalbenet, men det va jag som fick ont... Tycker nog ovanligt synd om mig, eller va tycker ni ? xd

Haha, det var faktiskt jättekul, men hela dagen slutade med vattenkrig, Blev riktigt blöt faktiskt. Menmen, sen åkte jag och frida hem och vi snackade en hel del.. hihihi, åt pannkakor för ett tag sen :)
nu ska jag faktiskt nog börja fixa mig till sängen, för jag är så otroligt trött och jag läser flera timmar, ( fasnar i boken " när jag hör din röst " )

Imorrn har jag match mot österåker klockan fem i halv sju på edsbergs sportfält, kom gärna och titta ! :)


1. Jag i fredags :)
2. Jag imorse, innan jag bestämde mig för andra kläder
3. Same
4. äntligen bestämde jag mig för några kläder och det blev,
- Svarta korta shorts
- grått linne
-rosa tjocktröja
-fläter
-svarta klackskor.
5. Jupp, same. fast med mina älsklings glasögen :)
6. precis innan jag gick till bussen
7. Jag och killarna gjorde en pyramid på rasten, jag va underst... Riktigt duktigt faktiskt :) Nor fotade, <3
8. same, same , same

Det finns en massa mer bilder, men jag känner mig så ego eftersom det är massor av bilder på mig och nästan alla ser lika dana ut ;D

God natt allihoppa, - men glöm inte !

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig ! :)
Men glöm inte att anmäla er till veckans blogg,
och jag skulle vilja att ni svarade på de två frågor som finns,
bläddra bara neråt så kan ni hitta dem :)
Ha det bra, och sov gott !
God natt. <3

Mich<3mik

Har nyss blivit klar med min kompis header :) Blev jättenöjd med den faktiskt :) Kolla jättegärna in hennes blogg, http://mickaau.blogg.se/ , va tycker du ? :)

Jag älskar dig Mik, vad som än händer. Och saknar våra sommarstunden reält, men i sommar, då kommer de väll igen ? :)
/ michaela

Veckans blogg- va med !


Hjälp

Nu ska jag gå ner me massa påsar till källaren med pappa, och sen ska jag bada ! Hihi, mysigt värre lixom.. Juste, i fredags lagade jag mina ljusblåa jeans. Men vill ha hål i dom, vet någon ett bra tips? För en sa till mig att man skulle ta sandpapper? men jag vet inte, hjälp mig ! :)


Och en sak till, Vill ni att jag ska videoblogga !?

Svara gärna på frågorna innan du svarar, för jag är jättetacksam för svar !
Kramar

hi-hi

Nu har jag gjort ett sånt där bildspel med bilderna. Va tycker ni, va det bra eller va det dålig? Jag vill jättegärna att ni svarar på det så jag kan hitta på någonting annat i stället för det där bildspelet. Skulle vara jättesnällt, eftersom jag vill att det ska vara så bra som möjligt, och ni får självklart säga va ni tycker ! om det är dåligt, så säg att det är dåligt. /michaela

Naturbilder i ett bildspel


min helg

Hejsansvejsan ! ;) Nu är jag hemma igen och tänkte berätta va vi gjorde ! :) I fredags spelade jag ju match.. Och jag kan bara säga en sak, ! Jag är trött på mitt lag, för alla ger upp i halvlek, vi tappar inställningen och alltid ! det funkar inte då, då kommer vi aldrig vinna :S Det är en sak jag ska säga till Jens, Min tränare.

Sen åkte jag iaf ut till landet och vi handlade på vägen, och sen på lördagen åkte jag och min lillebror fyrhjuling till farmor och farfar två gånger och vi åkte jättemycket överrallt och på kvällen hade vi kvällsmys med en massa tjockissaker (aa), och sen idag så grillade vi korv nere vid vattnet och sen har vi städat och haft jättemysigt :) 

Jag har fotat över 100 bilder, så tänkte fixa ett bildspel med dem, va säger ni om det?

Aja, ska fixa det och en massa nu.
Hare bra, / michaela


överlycklig

JAG ÄR ÖVERLYCKLIG !
På lördag nästa vecka ska jag på fotbollscup ! Och vi ska åka bil länge, och vill ni veta vilka jag ska åka med?
SOFIA, ASTRID, ELSA, LYDIA OCH ALIDA!  Det kommer aldrig vara tyst i bilen ? vi kommer flumma som fan ! åååhh va jag älskar mina tränar alltså. Fyfan va kul det kommer bli !

Nej, nu ska jag fika, Ha det så bra så länge.
Massa kramar.

veckans blogg- vinnaren

Nu har jag räknat ihop rösterna så ni kan tyvärr inte rösta mer.

Veckans blogg den här veckan blev :
http://lussepojkarna.blogg.se/ !  Grattis ! :)
De som inte gick vidare får en ny chans på söndag, Lycka till allihoppa!


 


tahahhaha

God morgon allihoppa :'D eller inte god morgon, eftersom det va länge sen jag vaknade, men i alla fall. Jag vaknade vid tio och då åt jag frukost, sen fixade jag mig och svarade på alla kommentarerna jag hade fått under natten. Sen hängde jag med mamma och min lillasyster och handlade mat, jag fick faktiskt hem lite saker. Hårspännen och toffsar ! sånt jag verkligen behöver. Allt går bara sönder och försvinner :S  Men i alla fall.

Nu ska jag packa, sen kommer pappa och hämtar mig , sen har jag match och efter det ska jag direkt till landet.
Smsa så mycket ni kan, det lär ju behövas.

Juste, måste räkna rösterna, ska göra det nu ,
va ska ni göra idag?
kramar

god natt

Nu ska jag gå upp och lämna min tallrik, sen ska jag borsta tänderna och sen sova. Är inte så himla trött, men jag kommer bli. ^^) god natt allihoppa..

Förlåt..

.. För att jag inte har skrivit idag, men jag har helt enkelt inte hunnit med datan. =) Jag vaknade vid kvart över elva, åt frukost, fixade mig och sen åkte jag till vallen vid halv ett. Där var en massa folk ! Orkar inte rabbla upp alla namn. Sen gick några så vi som va kvar körde fotboll.Höhö, sen åkte jag hem vid halv fyra.

Efter ett tag cyklade jag till Lydia, och sen vidare till sollentuna vallen eftersom jag skulle på träning, träningen va skit kul och flumm ! (: Efter det cyklade vi hem igen och jag duschade och sen kollade jag på dirty dancing 2 , den va skit bra !
 
Aja, just nu sitter jag här, kollar tv och äter musli med youhurt * stavning *. Det är faktiskt gott :)

Helg planering :
Fredag: umgås och sen på kvällen har jag match och efter det ska jag till landet.
lördag: landet
söndag: landet och hem där i från.





Jenny, jag saknar dom goda godisarna :'(

God natt

Nu ska jag stänga av datan och lägga mig och kolla på tv. Eller kanske sova? jag är jättetrött ! Men jag ska iaf säga god natt nu. God natt och sov sött :) hörs imorrn, <3

talang 2008


Asså, Hon är så grym ! är det bara jag som tycker det? jag tycker hon är så sjukt underbar, och jag ryser när jag hör henne sjunga. Tänk, att vara tio år, och har redan vunnit ungefär en miljon ? asså ååhh, hon är seriöst grym !
Zara Larsson, vann talang 2008.

jag har tråkigt, märks det?

Om förhållanden
Är du singel? - Ja
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Ehm, ja ?
Kärlek eller sex? - Kärlek
Har du varit kär i någon? - jupp
Finns det någon för dig just nu? - vet inte..

Tio frågor om dig själv
Ditt namn? -  Michaela
När fyller du år? - 5 Januari
Några utsmyckningar på din kropp, isf var? - 4 i örona, eller fem egentligen, men ett har växt igen.
Vad har du på dig just nu? - gråa leggings, rödrandig tröja, och fred perrys tjocktröja.
Vilken årstid är bäst? -  Alla, men mest sommar tror jag :) men alla är bra på olika sätt.
Vad tycker du mest om hos dig själv? - Jag vet faktiskt inte, men utan mitt hår skulle jag inte klara mig iaf.
Vad är du bra på? - Ehm, jag vet inte :)
Vem älskar du mest på denna jorden? - mina brudar :) men mest Johanna bvän <3
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? - Beror på vilket tillfälle.

10 frågor om dina vänner
Vem är din allra bästa vän? - Johanna
Vem vet allt om dig? - Johanna, men vissa vet mer och andra vet mindre.
Vem är roligast av dina vänner? - Alla är ruuuliga :)
Vem är snyggast av dina vänner? - hahahha, alla är hetinggetingar :)
Vem är mest partyprisse? - Hmm... Jens , bl a .
Vem är den du helst har filmkväll med? - Beror på. :)
Vem av dina vänner är mest "evil" ? - Hahaha, jag vet faktiskt inte :)
Du ska träffa en kille/tjej du tycker om, vem tar du med dig? - Johanna, men det beror lixom på.

10 Frågor om din familj

Vem står dig närmast? - Jag vet faktiskt inte
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - mjaauuu
Vem är farligast i din familj? - no one.
Vem ser roligast ut i din familj? Haha, ingen aning
Vem är coolast? - såklart jag:) nej, mina syskon :)
Har ni något husdjur? -  Jupp, en hund :)
Vem har du mest gemensamt med? - Vet inte
Vem står för underhållningen? - jag vet faktiskt inte :O
Vem sover du oftast med? -  Ensam
Roligaste kvällen med familjemedlem? - Hmm.. kmr faktiskt inte ihåg :O

10 frågor om idag

Vad har du gjort? - Först "skolan" men vi joggade bara, sen vallen med en massa folk och sen åkte jag hem åt, och sen tbx ;D
Har du varit glad idag? - Delvis ja
Har du varit ledsen idag? - Japp,
Har du gjort något bra idag? - Jaa :)
Vad ska du göra nu? - Skriva klart listan sen kolla tv och sen sova ;D
Har du gjort något dåligt idag? - Kanske
Vad har du ätit idag? - Maat :D
Har du duschat idag? - mjoooaa
Är du trött nu? - Sådär
Vad händer imorgon? - kompis sen träning =)

Telefon/Mobil
Vem ringde du senast? - Mamma
Vem ringde dig senast? -  Maxpax :)
Vem sms:a till dig senast? - Benjamin
Vem sms:a du till senast? - Benjamin

Övrigt
Är du hungrig just nu? - Nope
Vad är klockan nu? - 23.43
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - blogg onley.

Familj

Hur länge sen var det du träffa din morsa? - Träffade henne nyss.
Hur länge sen var det du träffa din farsa? -  Hm... Förra fredagen.

Musik
Lyssnar du på musik just nu? - Nope
I så fall, vilken låt för tillfället? - Ingen
Vad gillar du för musik? - Det mesta

Kärlek
Har du kysst någon idag? - Nej
Har du kysst någon de senaste 30 dagarna? - hmm... tror inte det :O
Har du ett förhållande? - Nope, singellivet
När går gränsen vid otrohet? - Kyss
Är du romantisk? - Självklart, hahah!
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - hm... ja :$
Har du nångång slagit någon? -  -
Har du lekt med någons känslor? -  Nej
Länge höll ditt längsta förhållande? - halv år
Hur länge var ditt kortaste? - 1 dag (sexårs)
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - Jag vet inte riktigt..
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - HAHA, på dagis :)
Är du en bra pojk/flickvän? - Hope so
Vem sov du senast bredvid (av det motsatta könet)? - Krille & WIlle
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? - En person..
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK-förhållande med? - Nej
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? -  Vet inte
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? -  HAha, nej ?
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - Njaa, det beror på.
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? - Lika många tror jag
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? - Ärliga, roliga, romantiska :)

ååhh..

.. Va jag är trött ! Jag vet inte varför jag inte går och lägger mig, men jag gör bara inte det. haha, har lust att stanna uppe :) haha, men ska snart sova. Jag åkte till vallen idag med Jenny och där träffade vi Sampe och Emil, så vi gick till vallen och efter ett tag kom Benjamin och sen kom Jens. Men jag och jenny drog hem och käkade och sen åkte jag tillbaka och va med Jonte, Dimitri, Jens, Emil & max, men Jonte och Dimitri stack efter ett tag. Vi spelade bara fotboll och kollade på  en match , hahaha, så tråkiga vi är, men vi har ändå kul ? :)

Jag träffade min Gud mor och min kusin där så hon skjutsa hem mig :) så slapp jag åka buss, plus att jag fick stanna ute en halv timme längre.. Hö-hö :) Så nu sitter jag här, vid datan och kollar på tv.
Imorrn kanske jag ska träffa Jenny och en massa på vallen, eller träffa johanna, och ska kanske träffa tobbe nångång. Har inte bestämt något så jag får tänka tills imorrn.

Aja, va har ni gjort idag? :)
Hejdå så länge.


JENNY, FÖRLÅT, VERKLIGEN FÖRLÅT, JAG ÄLSKAR DIG !

Andas..

Hejsan alla glada, lessna, allt :) haha,.
Jag joggade ju nyss med skolan, och jag blev i alla fall bästa tjejen i 6a, och sen kom det bara typ 4 killar in före mig, så jag tyckte att det gick ganska bra faktiskt ! :)

När jag kom i mål bara jag gråta för att jag hade så mycket kramper i magen, revbena, ont i hjärtat m.m, så Astrid min älskling stod bredvid mig och sa ; du klarar det här gumman, och Amer tvinga upp mina armar för om han släppte fick inte jag någon luft. Det va jätteläskigt, och alla stod och strirra på mig typ... :$

Aja, sen va det prisutdelning och jag fick ingenting, gahahha. Sen åkte jag hem, duschade och sen åt jag nyss. Väntar på att Jenny ska ringa, när hon ringer ska hon komma hit, sen ska vi åka till Sampe & Emils skola och träffa en massa folk.

Jag har fortfarande ont i magen, revbena och allt :'(

Det är min dag, hur är eran ?



Italien 08


joggningjoggningjoggning

God morgon! =) Nu sitter jag och väntar på att jag ska gå till bussen. Vaknade halv åtta och kunde inte somna om, så, jag gick upp nån gång så fick massor av tid över. Hela 40 min ? Ojoj, min buss går tjugo i tio,. Cissi ska oxå ta den, så det blir mycket snack =) Sen ska jag jogga :O , Önska mig lycka till säger jag bara. Men tänker iaf göra mitt bästa ? haha, sen efter det ska jag hem och sen ska jag och jenny till Sampe & Emil och Jens ska oxå vara med och en massa folk. Höhö, hoppas bara att det inte regnar..
Aja, önska mig lycka till och ha det bra.
Va ska du göra idag? :)



Jag älskar min lillasyster, och så kommer det alltid vara.


He-he, god natt.

Nu ska söta lilla jag faktiskt gå och lägga mig, jag är jättetrött ! + att jag ska springa runt rösjön imorrn, ? men får sova 2 timmar extra, men ändå. Önska mig lycka till säger jag bara, för det kommer nog inte gå så bra. Men hade ända tänkt mig att bli bästa tjej i klassen, eftersom det bara är jag som sportar bland tjejerna, men eftersom jag har knäproblem så får vi se hur det går, men jag vill ha massa stöd från er underbara läsare ! Aja, God natt och sov sött allihoppa <3

veckans bloggar- rösta

1. http://lindhanilsson.blogg.se/

2. http://vikman.blogg.se/

3. http://superlouise.blogg.se/
 
4. http://lussepojkarna.blogg.se/

5. http://emmaabusiig.blogg.se/

Nu har jag valt ut vilka som går vidare, så nu får ni ta och rösta ! skriv bara siffran på den bloggen ni vill rösta på i en liten kommentar, så räknar jag rösterna onsdag eller torsdag. De som inte gick vidare får en ny chans nästa veckan, lycka till allihoppa ! :)


next: duschen :)

Nu ska jag hoppa in i duschen, och sen ska jag ta ut vilka som har gått vidare i veckans blogg. Forsätt skriv, ni har ungefär tjugo min på er :) Höhö, Hejdå så länge <3

två bilder från helgen


 
Hittade två bilder i mobilen sen jag va hos mormor och morfar i helgen, de är på solstrålar, Emilia som klättrar på stenar =)
/ michaela




Fotboll love, love , love

Hejsansvejsan allihoppa. Just nu ligger jag i sängen, fick låna Inas bärbara =) Hihi. idag gick faktiskt skoldagen fort, höhö. Efter skolan tog jag bussen till vallen och där träffade jag Emil, Sampe, Jonatan, Micke, Max, Kalle och sen efter ett tag kom Frida och Jenny, vi spelade fotboll och gick till vattnet och badade fötterna, eller om man ska vara rätt, jag badade fötterna, ingen annan gjorde det...  :( Det var jättekallt ! :O Menmen, sen kom en massa,  och vi spelade fotbollsmaatch mot några andra ! :D det va skit kul tyckte iaf jag, men grymt varmt :O Aja, nu ska jag fixa lite saker.,
skriver senare, ha de bra !
Va har du gjort idag ? något du vill dela med dig? =)



( klicka på bilderna så blir de större)
Jag igår :
Svarta tighst
Svart kort kjol
vit-randig tröja
flätor =)



(ursäkta suddiga bilder)
Jag idag:
Inas mjukisbyxor
vitt linne
svart kofta
färgig sjal

hha, fortsättarna vann ! :D

God morgon ! =) kan berätta lite om gårdagen. När jag kom till hundklubben så va jag försenad, så de hade redan börjat, men jag fick vara med och köra två banor. Det var tävling mellan nybörjarna och fortsättare, och vi fortsättare vann ! :D Sen gick vi upp på loftet och fikade med glass m.m. :) Då kom johanna och efter det åkte jag, Johanna & Mormor till kina resturangen och åt där och sen åkte jag och johanna hem med bussen.

Nu börjar snart skolan. Orka skolan egentligen ? Visst, man lär sig mycket, men man orkar inte skolan :S aja.. Idag ere först skolan, sen vettefan och sen träning, =) , roligtroligt :D

Aja, ska gå nu, Hejdå..
Va ska du göra idag ? :)

snabbt inlägg

Hejsansvejsan allihoppa. Jag sitter och väntar på att klocka ska ticka, så jag kan gå till bussen ^^) , ska ju till norrtälje. Jag kommer nog inte skriva mer idag, eftersom träningen slutar sju och ska äta på kinaresturang efteråt, så kommer nog inte hem förens seent. Menmen, vi får väll se!

Skola gick faktiskt väldigt fort idag. och jag tog inte bort min tandställning, som de sa ! jag får ta bort den i Juli -.- suck på det seriöst.
menmen, nu ska jag glo på tv.
Va har ni gjort idag?
Massa kramar.

klar..

... Jani, nu har jag fixat lite i bloggen, eller rättare sagt ganska mycket. Men jag är fortfarande inte säker på om jag ska ha leopard-bakrunden eller en grön-blommig bakrund ? Får tänka på saken. Vad tycker ni ? Aja, nu ska jag faktiskt hoppa till sängen och lägga mig och läsa " när jag hör din röst " Den är skit bra !:D I morgon blir det först tandläkaren och hoppas på att få ta bort tandställningen sen blir det skola.
Aja, glöm inte veckans blogg, och god natt alla läsare.


Kom igen, ge er själva en chans !


Veckoplanering

Min vecka kommer ungefär se ut så här :

Måndag:
Först till tandläkaren och ska ta bort min tandställning
( de sa de förra gången i alla fall, men de kanske ljuger igen )
sen skola sen åka till Norrtälje och träna tsm
 med bvännen Johanna och sen äta på kinaresturang med
Mormor och Morfar ! :)

Tisdag: Träning på kvällen, innan ingenting planerat.

Onsdag: Rösjö runt med skolan, slutar tidigt.
 Efter det ska jag nog bara ta det lugnt,
eftersom jag har bestämt mig för att kunna spring runt på mindre
än 1 timma, så kommer få plåga mig själv eftersom mina knän kommer explodera.

Torsdag: Ledigt, ingenting planerat.

Fredag: Åka till landet me pappa, någon som vill hänka?
 
Lördag - Söndag: Landet

Hemma

Nu är jag hemma igen ! :) Riktigt skönt faktiskt, men hade nog seriöst kunnat stanna längre, för det är så mysigt där. Älskar verkligen landet, att få komma bort fårn allt. Någon som håller med? :) Aja.

Direkt när jag kom dit tog jag traktorn och klippte gräsmattorna, va jätteduktig och det är jättekul ! Sen spelade jag massor av fotboll, åt en god middag och en god efterrätt , sen somnade jag nångång. Riktigt mysigt hade vi ! :)
Imorse gick jag en promenad med hundarna, mormor, rikard & emilia, jag & Emilia klättrade i ett träd, hoppade ner för berg, klättrade upp för berg, allt möjligt, vi hade skit kul. Jag lovade en massa bilder, men jag glömde mobilen hemma när vi gick på promenaden, och det va så fint, så det skulle ha blivit fina bildern, men icke sa nicke, mobilen stannade hemma... =)

Hur har eran helg varit? svara jättegärna !  =)

PUSSAR OCH KRAMAR


Bilder från matchen igår och från promenaden




/ Michis


Match

God morgon alla sovtutur. Vill ni veta när jag gick upp i morse? Jag gick upp kvart i åtta ! På en lördags morgon ? :s uschusch, hemskthemskt.
Vi spelar i alla fall jättebra på matchen, men vi förlorade med 2-0 , eftersom de fick tur mål i andra halvlek. Vi mötte bp, . De körde skit fuuuult så när vi körde fult tbx så fick vi utskällning av dommaren, det va så sjukt taskigt. Och jag har stukat handleden, eftersom en tjej som va helt idiotiskt mosade den, höhö.

Men i alla fall, nu har jag precis duschade och ska upp och äta, eftersom jag ska till landet i dag så får ni klara er till imorgon, skriver kanske igen senare, annars får ni ett inlägg + bilder imorrn !

Hejdå och ha det så bra. <3


Nu har jag sagt mitt för denna dag

jaani, läs rubriken, den säger allt. Eftersom Astrid och hennes pappa kommer och hämtar mig kvart i nio imorgon bitti eftersom jag har match så ska jag faktiskt ta och gå och lägga mig nu. Jag vill helst inte det ,men jag är fruktansvärt trött och ska börja läsa " När jag hör din röst " , eftersom jag har läst ut den första. Så jag får försöka hinna att slänga in ett inlägg i morgon innan jag åker, men det får vi se.

God natt och sov sött, för det kommer i alla fall jag gör =)

promenad

God kväll ! :) Just nu sitter jag och kollar på Talang :) Det är skit kul, och jag tycker de där små flickorna som höll på med gymnastik va as grymma :) Någon som håller med ?

Men i alla fall, Jag åkte ju och kollade på min lillebrors match, och de förlorade faktiskt med 11-0, och fråga inte mig hur de lyckas. De va verkligen inte bra idag. De brukar vara underbara, men nej, inte idag.

När vi kom hem där i från åt vi sushi :) skit gott asså ! Sen har jag varit ute med hunden och jag fotade jättemycket, så bilder kommer imorgon eller senare.
planer för helgen är att jag har match i morgon bitti, och sen ska jag till min Mormor och morfar, och sova där till söndag, så jag kommer inte skriva förens på söndag, men jag tror jag slänger in ett inlägg imorrn oxå.
Aja, reklamen är snart slut, så måste sluta skriva,
ha det bra allihoppa
massa pussar från eran Michaela.


My day

Hejsan allihoppa. Idag har faktiskt dagen gått fort. matte-matte-franska-lunch-matte. Jani, alla lektioner i matte förutom franskan ? Men det är bara för att typ alla ligger efter och vi ska ha matteprov om några veckor så man måste ligga i fas, så ist för no hade vi matte, och på mattelabbet hade vi matte. Haha, inte så intressant så det ska jag faktiskt inte skriva om.
Men efter skolan åkte jag hem till pappa och fixade en sallad och sen la jag mig i soffan och kollade på en massvis me tvprogram, haha. Sen kom pappa och vi åkte hem till mamma och jag har suttit här sen dess.

Snart ska jag hänka me min mamma, lillasyster och bror för att kolla på min lillebrors match i rotebro, eftersom jag skippar träningen så gör jag det. Skulle vara kul att titta på dem ! :)
Aja, ska ragga upp nån tills ikväll, om jag över huvudtaget orkar göra något , annars har jag ju resten av helgen oxå. haha, va ska ni göra idag och va har ni gjort? :)


Hare bra,. Pussar & Kramar / Michaela

bilder


Igår såg jag ut sådär ,
Jeans
vitt linne
svart kofta



Sexymama jaou *nat* , hahah. vi målade thailands flagga lite överallt ! :D



Man ser inte mycket, men så såg jag ut idag
tighst, svart tunika, svart kofta, rosa skor, vita strumpor, beiage *stavning* jacka och brun väska.
och uppsatt hår ! :D


lyckat

Hejhej, nu är jag hemma, eller jag har vart det ett tag men i alla fall. Det gick bra i skolan, men jag fattar faktiskt inte riktigt va vi gjorde. Alla sprang bara runt och åt det alla bjöd på , höhö. Jag fick skjuts av mamma hem eftersom hon var där, så vi handlade och sen gick jag hem. Då åt jag lite mat och sen satte jag mig hära. Nu har jag fixat lite på bloggen, va tycks? själv så tycker jag inte att det blev 100% bra, men jag har bråttom. Ska packa och byta om, eftersom jag har träning. Först ska jag vara me sofia och några killar, hahah. Men nu ska jag byta om och packa,

btw; jag hållde inte va jag lovade, jag tog inte ett ena foto, förlåt så hemskt mycket !
ha det bra, pussar.

veckans blogg

Nu har jag räknat ihop rösterna! och vinnaren är.... Linda ! 

Ett stort grattis !
kolla jättegärna in hennes blogg, klicka bara på Linda eller på bilden här nedanför.

Alla som inte gick vidare eller vann den här veckan får chansen nästa vecka !
Lycka till i framtiden.


rörigtrörigt..

.. jaadu, rubriken säger allt? nu är alla i matsalen , skriker och flyttar, sjunger och springer. Hur rörigt sm helst höhö. Jag känner mig duktig, jag har skrivit jättemycket idag, men det kanske har varit jobbigt att läsa? eftersom det kanske inte är så intressant, menmen, jag tvingar ingen xD

Om en timma och en kvart släpper vi in alla folk, typ ? så nu är det ere bara och väntar :) eftersom vi är klara med allt ! jag lovar att fota , det är mitt löfte.

Aja, innan ni tkr jag är jobbig ska jag sluta, önska mig lycka till ! :)
Massa kramar från Michaela.


Äntligen...

.. är vi klara ! Vi behöver inte göra någonting mer, vi ska bara visa vårat fina bildspel för Astrid & Emelie, sen är vi helt klara, tror jag iaf (?). haha, klockan ett ska jag & Hanna upp till hemkunskapen och fixa våran frukt, sen halv två ska vi till matsalen och ställa upp allting, och sen ska vi ha den dära resemässan. Jag ska försöka fota så mycket jag kan, så lägger jag upp de senare. Jag och Hanna äger, Eller hur Hannapanna? :)



Bild lånad av google.
Visst är den söööt ? :)

Skriver igen senare, kisses Michaela.

tema-dag nr 3

hejhej, just nu sitter jag i skolan och jobbar till tema-dagen som är i eftermiddag. Och vi är faktiskt snart klara, ! :D jättestolt över mig själv och våran grupp faktiskt.

Idag när jag kommer hem ska jag sätta mig och fixa bloggen, eftersom allt är så gammalt, eller va tycker ni ? Om ni vill får ni jättegärna fixa en header till mig, och ge mig tips om hur min blogg ska se ut ! :)

Aha, nu ska jag och hanna sätta oss och fixa ett bildspel, ha det så bra,
OCH GLÖM INTE VECKANS BLOGG TÄVLINGEN, TAR UT DEN SOM VINNER IDAG !
OCH GLÖM INTE GE TIPS TILL MIG ! :D


ha en bra dag allihoppa,
massa pussar michaela.

tema-dag

God kväll alla läsare ! :) Idag hade vi tema-dag, och det var faktiskt skit kul .. Gjorde allt möjligt , från att måla och bli blå överrallt till att ligga på golvet och skura ! hahah.

Efter skolan drog jag till sollentuna vallen och där va det ju ssm oxå, så träffade massor av folk! och det va jättemånga från edsbergsskolan som vann ! Grattis till er =)   Sen kom Sampe, Johanna, Max, Micke så astrid och jag stack dit , :) sen kom Bella älsklingen oxå. och Emil kom senare, vi hade i alla fall jätteroligt ^^)

Vid typ halv sex drog jag hem och jag åt hembakad pizza för en stund sen, jag har proppmätt !  Haha, :) Men gott va det =)

Men nu ska jag kolla på tv, och sen sova.
I morgon är det tema-dag igen, och sen vid 2-3 kmr det en massa folk och ska kolla på det vi har gjort, höhö, sen kan man vinna pris, berättar mer i morgon när jag själv vet mer


va har ni gjort idag?
Bilder kommer imorgon,
PUSSAR OCH KRAMAR

snabbt inlägg

God morgon ! :D Nu har jag precis ätit frukost och ska egentligen gå och fixa mig, men tänkte skriva innan ^^) idag ska jag först till skolan sen till vallen, va ska du göra idag?  btw; tack för att ni röstar ! förtsätt :)

Aja, ska gå och fixa resten nu, skriver senare.
ha de bra, - Michaela


veckans blogg - röööööösta !

Nu har jag tagit ut dem som har chansen att bli veckans blogg ! Nu får ni rösta till torsdag så rösta på den du tkr ska vinna.. Lycka till ! :D

1.  Sanna


2. Linda




3.  Frida


4. Linda

bilder


(klicka på bilderna)

1.Time to träning ! :D
2. Yesbox

Outfit ;
Svarta jeans leggings, vitt linne med knappar, roslagens hundklubb-tröja.


(klicka på bilderna)
1. Imorse
2. Imorse
3. Precis innan jag skulle gå till bussen :)


(klicka på bilden)
MIN SÄNG, (obäddad :$ )

/ Michaela Jonsson


Hoppas verkligen ....

--- Att ni förlåter mig . Jag skriver typ aldrig längre känns det som "/ , jag ber verkligen om ursäkt, så förlåt mig (aa) Jag lovar att jag ska bli bättre, ! och jag hoppas verkligen att jag håller det. Men jag sitter inte vid datan lika ofta längre :S

Den här veckan är fett skön.
Idag jobbade jag i köket i en och en halv timma, och sen jobbade jag i biblioteket i typ 5 min xD
Imorrn börjar jag halv nio, och slutar halv tre , har temadag så inge lektioner,
samma på torsdag.
HÅÄÄÄRLIGT !

Kommer lägga upp en massa ego-bilder nu,.
Jag lovar att jag ska börja skriva oftare.
Imorrn ska jag till vallen med en massa folk, höhö.

Massa kramar från en trött Michaela ! :)

överraskning

Hejsansvejsan ! :)  Det känns inte som om jag inte skriver mycket längre, men jag har så mycket att göra i veckorna satt jag knapp sitter vid datan, men direkt när jag får tid ska jag lägga in en massa bilder .

Idag har det inte hänt så mycket, skolan och sen när jag kom hem så kom mamma hit och vi snackade lite om allt möjligt.
Nu ska jag på träning, skriver när jag kommer hem, jag LOVAR, pussar michaela <3

resultat

Fick reda på franskaprovet, och hade 88,5 av 106, det är rätt så bra antagligen, men jag hade kunnat bättre, hmhm... Vi började se på en film på franskan, som handlade om typ pizzabud och massor, det verkar faktiskt bra ! :)

Efter skolan drog jag hem och fixade och åt, sen åkte jag till Norrtälje. Träningen gick bra tills min hund atackerade *stavning* två andra hundar, då fick jag damp och gick där ifrån eftersom det va slut. Sen åkte jag direkt hem och kom hem vid halv nio, då åt jag middag och nu ska jag faktiskt gå och lägga mig.


Hur har din dag varit? :)
Skriver imorrn, god natt och sov sött <3

franskaprovet

Min nya säng va skit skööön ! asså , verkligen perfekt, sov som en gris (aa) Men i alla fall, hur har ni sovit ? :)

Just nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli så mycket så att man kan börja gå till bussen. Jag kom nyss på att vi får tillbaka våra franskaprov idag, som vi gjorde i fredags. Undra hur det går? :$

Idag efter skolan ska jag till norrtälje, och träna. Sen ska jag äta me mormor där... Så kommer hem ikväll, så jag kanske inte kan fixa veckans blogg idag, så det kanske blir imorrn,

innan det här blir jättelångt ska jag sluta,
ha en bra dag, pussar Michaela.


bilder



Krille & Wille :)

Förlåt för ett långt inlägg :€

Goddag alla bloggläsare, eller ska man säga godnatt? :) det känns som om jag inte har skrivit på århundrade :O Men nu skriver jag i allafall och jag hade tänkt och berätta va vi gjorde ,

Lördag: Johanna smsade och väckte mig och frågade om hon kunde komma, så hon kom efter ett tag och vi åkte och handlade me pappa och vi fick godis. :) Sen åkte vi hem igen och vi fikade och sen åkte vi till brottby, Där träffade vi Krille och Jocke, och Jocke är ju inte smart alltså, han satt ner på en stol på biblioteket och drack red bull, han tappar red bullen i knät och blir blöt, då går han och köper en cola, och va händer inte då ? jo, han tappar colan på golvet. Det kallar jag smarthead. HAHA, tyckte det va otroligt kul faktiskt.

Men i allafall, Krille och Wille hänkade med hem till Johanna, så vi badade i sjön och åt massa godis. Lina och Pier kom en stund, sen cyklade de iväg igen. Vi kom hem vid halv tolv, då gick vi och la oss , hihi.
Fast vi somnade inte på än gång, vi låg och snackade en hel del.

Söndag: Willes pappa hämtade hnm vid typ nio så då väcktes alla, men vi gick inte upp förens vid typ tjugo i tio. När jag bytte om och sånt så fick jag ett sms av mamma där det stod att om jag ville var jag kallad till matchen som va idag, så jag fick skjuts till bussen och stressade som f*n, hade en halvtimma på mig att äta, byta om m.m. . Matchen va mot järfälla nånting och vi vann med 2-1 och jag gjorde avslutande målet, när det bara för några minuter kvar, satt vi vann ! :D Höhö,

Sen åkte jag hem och duschade, och sen åkte vi hem till min gudmors föräldrar och hämtade en säng där, så nu har jag dubbelsäng ! :D Sen har jag inte gjort så mycket mera.

Om jag fortsätter skriva nu så kommer det bli jääääättelångt. Så , jag lägger upp bilder och lite sånt, ha det bra så länge.


va tycks?


HÖHÖHÖ, jag i lugg, va tycks ? :) tagen av mig i vintras.

God natt !

Nu ska jag faktiskt hoppa i säng , läsa och kanske smsa. så, ha det så bra, och glöm inte att anmäla er till veckans blogg ! :D God natt och sov gott allihoppa. ^^)
















Tagen : Av mig , på landet utanför Norrtälje i vintras.

Hittade den här på min lillebrors dator, jag är faktiskt otroligt nöjd med den, eller va tycker ni ? :)

Veckans blogg

Hejsan, nu har du en ny chans att bli veckans blogg !
Skriv en liten kommentar med en liten sammanfattning om din blogg, och varför just du ska vinna !
Jag kommer ta ut de som går vidare på måndag, och sen kommer ni få rösta till tisdag- onsdag.
Så, varför inte ta chansen och försöka vinna? :)
Lycka till, kramar.

tralalallallalall

Tingeling, haft en bra dag? :) Det har i alla fall jag haft. JAg spelade ju match för ett tag sen, och det gick väll verkligen uselt, i think. Vi förlorade me 4-1, och jag tycker faktiskt inte att de va bättre än oss, det tkr ingen, Men vi hade fel inställning m.m. Menmen, efter matchen åkte jag hem och duschade och åt.
Eftersom min dator är trasig, och min storebrors typ dampar, och min lillebrors funkar, så kommer jag inte skriva så mycket i helgen.

För imorrn kommer jag åka till johanna, slänger väll in ett inlägg på morgonen nån gång, vi ska ta vårat första dopp i sjön, och jag kommer hem på söndag.
ska gå och kolla på talang på datan nu i think,
Ha det så bra, massa stora kramar från eran proffsiga Michis, eller hur ? :)

bilder


Bilderna tagna i onsdags.

outfit :
Grå skinnjacka- Inas
vit-röd randig tröja - Inas
gråa leggings - Mina



Klicka på bilderna

1. Från Hemkunskapen :) Jag va me Nor och vi hade det bäst =)
2. I gympasalen, efter hk:n så gick vi dit och jag & nor blev mosade av alla killar :)

hejdå / michis

åååååååååååååååh...

.... Ja ni, rubriker säger allt. Min dator gick sönder, och fick min brorsas gamla, men på den kan man inte kommentera andras bloggar, eller ens kolla sin egen . Helt sajko asså. Så nu lånar jag min lillebrors dator, men saknar min, buuuhuuu ! :'(
Skolan gick rätt så fort faktiskt,
först hade vi inställd matte, sen hade vi matte ist för no med rekorn, sen hade vi franska & franska provet gick rätt så bra faktiskt, sen lunch , va med Emelie hunny, sen hade vi matte/no med någon som heter Ingvar ! Det var min skoldag. Höhö...

Sen åkte jag hem och packade och myste med hunden =) , Efter ett tag kom pappa och hämtade mig och väskorna med lastbilen, och vi åkte hem till honom. När jag skulle ta ut väskorna så skrek några dagisbarn " snällasnällasnälla, kan vi få bröd? " Liten gulligt faktiskt =)
Jag har samling halv fem, försöker få ta på lydia, men hon svarar inte.
Ska fortsätta. Skriver senare,
önska mig lycka till på matchen !
Hejdå


franskaprov

Nu ska jag iväg till skolan, först matte, no, sen franskaprov, vilket inte kommer gå så bra i think, så önska mig lycka till, sen lunch, mattelabb sen slutar jag kvart i ett. efter skolan ska jag hem till mamma och packa, sen har jag match nångång i eftermiddag. Så , jag skriver senare, bussen kommer snart, kisses /m

Shabba


Tagen; Av någon i familjen i Italien 2008.
Nu drar jag på träning, sen ska jag plugga & packa, så jag kommer nog inte skriva mera. Så skriver imorrn. Så kommentera och sånt så länge, så får vi se.
Önska mig lycka till på franskaprovet oxå,
aja, puuuussar.

Höhö

God morgon :) idag är det först skolan, och ska snart gå till bussen. slutar tjugo över tre, ska hämta lillasyster och vara "barnvakt" tills mamma kommer hem, måste plugga och sen har jag träning ikväll, det är min dag, va ska ni göra ?

ska gå till bussen nu, ett kort och onödigt inlägg, men skriver senare
massa kramar.

yeas,yeap

Man sitter där och kämper för att inte tårarna ska strömma ner, man ger verkligen 110% för att klara det. Men det är inte alltid tillräckligt.. En ny dag, med nya beskymmer och nya tårar... jag säger bara usch, fyfan vilken dålig stil.

yyeeass..

Tjabbatjena! Skoldagen gick typ rätt så fort och på idrotten joggade vi ju, och jag joggade faktiskt ! men man känner nu att jag har ont precis överallt. Menmen, på lunchen åt jag med Hanna och nor, vi hade hur mysigt som helst ! (: jag slutade tio i tre, och sprang till bussen eftersom det regnade, bussen va försenad så jag blev skit sur.

När jag kom hem så pluggade jag, sen somnade jag och när jag vaknade fixade jag ett glas te och åt en kaka och ett rostat bröd ! :) Sen pluggade jag ennu mera och sen åt jag middag. Nu sitter jag här och ska faktiskt sova, är grymt trött. Fattar inte vad som är felet, är trött typ hela tiden ? Inte skönt faktiskt.
Menmen, skriver mer imorrn,
pussar michaela.

GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN !


Frågestund

Nu är det en liten frågestund på bloggen,
fråga va ni vill till mig och johanna,
men när ni frågar, skriv vem det är till,
satt vi vet vem som ska svara ;D
Fråga på , vi svarar på förhoppningsvis vad som helst !
SKRIV INTE ANONYMT, Vi svarar inte då.



svenskalektion, yeeeeeeahh

God morgon allihoppa ! just nu sitter jag i skolan och har svenskalektion,  märks det? x) Höhö. Vi ska typ ha en redovisning om va som helst, men jag vet inte om vad. Så ska tänka på saken, samtidigt som jag skriver blogg, tihi. Nästa lektion är no, sen idrott. Och vi ska jogga, och jag har ont i hela kroppen ! åååhhh, får se om jag verkligen kan jogga, menmen. Sen har vi lunch, so, matte. Jättetråkigt dag om det får komma från mig. Efter skolan som slutar fem i tre ska jag pluugga, pluuuuuuugga, PLUGGA ! men först ska jag snacka me Emelie i think.
Menmen, ska fortsätta tänka nu, skriver senare, / michaela

Vad ska ni göra idag ? :) kommentera gärna. Kramar

ont överallt


Tagen ; i Italien, men vet inte av vem.

ååhh, va jag saknar Italien helt plötsligt.. Va där i somras, och har varit där ca fem gånger tror jag. och samma ställe varje gång, men det förändras där och en själv förändras. Höhö, visst är jag smart? x)

M
enmen, jag tränade ju idag som jag skrev förut, och det gick faktiskt jättebra ! Först hade vi teknik , sen 19.30-20.00 hade vi bara att vi skulle spörta och sånt, typ som idioten , men inte riktigt, Jag tycker i alla fall det var kul, men man känner nu hur ont man kommer få. Jag har ont i hela kroppen, intressant va? Haha, nej, jag ska inte klaga. Om man vill vara fin får man lida pin, som alla säger !

Jag trodde att det var Andra avenyn idag, men det var tydligen inte det, jag gick in och kollade deras hemsida och där stod det att det börjar den 8 september igen, jag bah, what? Är det någon som fattar som kan berätta det för mig? xD

Haha, nejnej, nu ska jag lägga mig i sängen, plugga, smsa och läsa i think. Kanske inte smsa men vi får se. Jag är i alla fall otroligt trött, och jag vet inte hur jag ska göra. Imorrn har vi löpning på idrotten, men jag känner mig inte alls i form för det, eftersom jag har jätteont i knäna m.m, och vi har en jätteviktig match på fredag, så vi får se hur jag gör.
Aja, börjar bli alldeles för långt nu, god natt alla underbara bloggläsare.

Dragkamp


Min sötaste lillasyster hade dragkamp med min hund igår, gissa vem som vann? ^^)

/Michaela

dagens outfit


Dagens:
grå skinnjacka (inas)
svarta tighst
rosa tunnika
färgglad sjal

tjabba

.. Skolan gick fort, i slutet hade jag ett litet möte med några i min klass, det gick inte bra, så jag åkte hem, snackade med frida, och sen åkte hem med calle och oskar. När jag kom hem satte jag mig och pluggade, och har gjort det tills ungefär nu. åt nyss, tre rostade mackor, och Lydia kmr och hämtar mig klockan sex. Då har jag träning till åtta, då ska jag plugga, äta & duscha, så klockan nio ska jag kolla på andra avenyn och plugga. Vi får se om jag skriver mer idag, har inte det humöret just nu. Jag har 88 glosor tills på fredag, i franska !

Nu ska jag fortsätta plugga & byta om.

Va har ni gjort idag och hur mår ni ? :)
Hejdå så länge.


snabbt inlägg

God morgon allihoppa ! Sovit gott? Det har iaf jag gjort, hihi, som en stock !

Menmen, nu ska jag snart gå till skolan, och efter skolan ska jag plugga och sen har jag träning ikväll nångång. Jag pluggar så mycket den här veckan eftersom jag har franskaprov på fredag och jag är inte så duktigt, ehm... Hihi, har ni ngt prov i veckan ? =)

Va händer för er idag då ? :)
Massa kramar.

God natt

Nu ska jag lägga mig och läsa och plugga. Skriver mera imorrn, kommer i säng hyggligt bra i alla fall, ( ska plugga och läsa, kan ta ett låååångt tag )
Haft en bra kväll?
God natt och sov sött, dröm vackra drömmar (aa)


- bästavän genom eld och vatten.

Juste, TACK SÅ JÄTTEMYCKET FÖR ALLA KOMMENTARER OCH BESÖKARE, FORTSÄTT SÅ ! :D

Veckans blogg - Grattis !

Nu har jag räknat ut vem som blev veckans blogg, och jag vill säga stort grattis till http://linneahasselgren.blogg.se/ som vann fick flest röster och blev då veckans blogg. Stort grattis & lycka till i framtiden !
Ni som inte gick vidare, eller inte fick tillräckligt många röster får en till chans att bli nästa veckas blogg. Så, ta chansen då!
Många bamsekramar Michaela.

Dagens outfit


(klicka på bilderna)

Dagens :
Svarta jeans,
Blårandig tröja,
vit kofta
( ursäkta ansiktet  på bilderna )
/ Michis

4 Maj 2009

TjabbaTjena ! :) Efter skolan drog jag till sollentuna vallen, där mötte jag Micke, Max, Sampe ,Jonte och nån tjej, kommer inte ihåg va hon hette, sen kom Emil & Bella och hon tjejen åkte hem,. Vi gjorde faktiskt nästan ingenting, men kul hade vi, men det var jättekallt !

Jag kom hem typ nyss, åt och nu tänkte jag plugga lite. Har träning sex-åtta. Först är det någon som ska prata om kost, sen har vi löpning. Vi får se hur det går, eftersom jag har ont knäna .. Aja, ska plugga och sen byta om nu,
Är det någon mer än jag som älskar fotboll ?

Juste, ikväll kommer jag ta ut den som vinner ! Fortsätt rösta !
Ha det bra, och skriv jättegärna va ni har gjort idag och hur ni mår .
Massa pussar på er.

god morgon

Nu är jag faktiskt lite förbannad, va tog den underbara solen vägen ? Här i sollentuna regnar det just nu, och det är mulet och säkert kallt. åååhh, va jag hatar när det regnar , man blir så blöt och allt -.-

Nu ska jag snart gå till skolan, sen ska jag hem och plugga och sen har jag ngt möte med fotbollen och sen löpning, hihi. Nu vet ni va jag ska göra ungefär idag =) Men vad ska ni göra idag?
 Skulle vara lite mysigt om ni ville svara på det =) , hihi. Men vet ni, min buss går 07.48, och måste fixa lite mera, så ha det bra, massa kramar , !

Btw; Tack för alla besökarna och kommentarerna ! :D

God natt ! :)

Nu ska jag faktiskt sova, är sjukt trött, så ni får rösta på och så , så skriver jag imorrn efter skolan, god natt och sov sött allihoppa .


Blooooommor :)
( fick tulpanen av Sampe, ^^, och dom en gul oxå, och bild fyra, de blommorna fick jag av bästavännen johanna. )
Klickbara bilder


Bilder från igår när jag satt och läste i solen ^^
(klickbara)
Bilder från igår !

rösta på ! :D


1.


2.


3.


4.


5.



( Klicka på bilderna så kommer ni till dens blogg )
Skriv en kommentar med siffran som ni vill ska vinna ! Nu får ni röösta på, så får vi se vem som blir veckans blogg.
De som inte blev uttagna idag har chansen nästa vecka igen ! :D

god kväll :)

God kväll allihoppa ! :) Det är jättekul att så många vill vara med i veckans blogg, det är bara att fortsätta skriva, tar ut de som går vidare i kväll vid typ nio.

Idag har jag bara legat och läst, det kanske är därför jag är så himla trött ? Men det är alltid skönt att bara ha en slapp-dag då och då, :) Till middag åt jag hamburgare, det var faktiskt rätt så gott.
Just nu sitter jag och kollar på wipeout, eller kollar och kollar, jag kollar då och då.

Bloggen va avstängd för ett tag sen, för att jag gjorde nånting så allting dampade, så jag va tvungen att göra om allting. Så jag har spenderat min kvällstid för att fixa tillbaka allting, jag jag tycker jag lyckades väldig bra, eller va tkr du ? :)

Aja, ska springa upp och hämta ett glas kallt vatten, kolla lite på wipeout och sen fixa de som går vidare.
Ha en bra kväll, och kolla gärna bloggen vid nio ikväll, så får ni reda på vilka som har gått vidare.

Hur har eran dag varit ? Skriv jättegärna en kommentar om vad ni har gjort,
Puuuussar.

veckans blogg

Jag tänkte börja med veckans blogg- Så nu har du chansen att bli veckans blogg !

Skriv en kommentar med en sammanfattning om din blogg va den handlar om m.m, och skriv varför just du ska bli veckans blogg. - Glöm inte det !

Jag tar väll ut ca 5 st, så vi får se, ta chansen när den finns ! 
Tar ut som som verkar bäst idag eller imorgon, sen får ni rösta ! tihi,


/ från eran käraste michis.

va tkr ni ?

Jag tänkte börja med veckans blogg på bloggen, va tycker ni om det ?


fyfan va trött jag blir på såna som inte har något liv

Nu har jag pluggat ett tag, och jag har faktiskt rensat min gardorob & städat rummet ! Jag behöver verkligen linnen, det är ett måste, alla mina har gått sönder, så har inga kvar :( Så jag bad mamma kolla runt lite, hoppas hon hittar något ! :) åååhh, jag funderar på att gå ut och jogga senare, men jag funderar på mycket, men saker och ting blir aldrig av, jag tänker och gör veckoplaneringar, men det jag bestämmer, gör jag nästan aldrig :S helt sajko asså ! Aja, ska fortsätta plugga nu, pussar michis.


Juste, en sak som min kompis sa idag, som jag gick in och kollade på , det är att jag och bvän frida är med på fjortisjakten på facebook, Jenny & Ellen är oxå med. Jag fattar faktiskt inte, har dom som lägger ut bilder något liv? under den bilden på mig och frida står det : Friidae@pea & Michiiis@pea under det står det fjortishoror,
För det första : Jag är ingen fjortis, jag är bara mig själv ,okej ?
för det andra : jag kan inte vara en hora, jag är fortfarande oskuld,
så skaffa ett liv i stället för att ta bilder på andra och lägga ut dom, för man kan polisanmäla han som har gjort det, och om vi gör det får han böter på flllleeeera tusen, . Så passa er säger jag bara, jag tvekar inte att anmäla honom asså.
Asså seriöst, man blir så f*cking sur !
Man tycker bara att dom ska skaffa sig ett liv, asså.

God morgon

God morgon allihoppa , sovit gott ? :) Det har iaf jag , drömde söta drömmar , fast jag fattar dom inte själv, menmen =) haha.
Imorse väckte Johanna mig, med att hoppa på mig, kittla mig, nypa mig och typ skrika, sen kom Emilia och hjälpte till, men jag vägrade gå upp, så johanna tog tag i min arm och drog ner mig på golvet, och då gick jag upp. Vi hoppade lite studsmatta sen fixade vi frukost, mums ! Sen hoppade vi lite till och nu har johanna åkt hem.
Jag tror att jag ska fixa mig lite och sen plugga, om jag inte ska träffa någon, som jag inte tror att jag ska, men vi får se.
Får bli en slappdag för mig i think, men det är alltid bra ! :D
Men nu ska jag faktiskt fixa mig lite, sitter fortfarande i pjamas :) ,

Va ska du göra idag? :)
Pussar Michaela.

next ; sängen

Johanna bvän ligger och sover, funderar faktiskt på att lägga mig i sängen och smsa & läsa, sen sova =) Om nån har comviq som är smssugen, langa nummer ! Aja, skriver mer i morgon, Fortsätt kommentera ! :D

Haft en rolig kväll ?
God natt allihoppa, sov gott & sött =)


duschen, here i come.

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag  kolla på dreamgirls med bästavännen Johanna & äta lite godis:) , sen ska vi sova, nångång x)
Har ni haft en bra dag ? & va ska ni göra ikväll ? :)

Förlåt :$

Hejsan ! :) Förlåt för att jag inte har skrivit på hela dagen, men först åkte jag till bästavännen och sen åkte vi till sollentuna station och träffade Dimitri och Sampe !
så har gjort allt möjligt med dom, vi hade iaf jättekul tyckte iaf jag ! När vi va i en lekpark så stod det en gubbe i ett fönster och stirrade på oss, asså verkligen stirrade, sen gick han ut, så vi frågade va han glodde på men han svarade inte. Sen åkte vi hem tiill mig och hoppade studsmatta och lite sånt, Sen åt jag och johanna och till efterrätt fick vi jordgubbar ! :D
Riktigt smarrit faktiskt !Nu ska vi nog träffa folk, skriver mera senare eller imorrn, ha det bra gott folk, puuuussar.



Va har ni gjort idag ? :)

god natt

Under kvällen har jag myst framför tvn och kollade på humorgalen eller vare hette. Känner några som va med i kören till måns Zelmerlöv. Har kollat runt lite på H&M's hemsida, och hitta en gullig bikini och en tröja ;) Skulle inte vara fel om de helt plötsligt fanns i min gardorob, *stavning* . Ska faktiskt gå och lägga mig nu, är jättetrött. Skriver imorrn, kisses Michaela.


198kr på h&m - tkr den är jättefin, finns även i flera färger.


Den tycker jag va helt otroligt söt ! :) - 98kr på H&M.

om jag kunde drömma

Hejsan alla sötnosar. Det blev inget träffa av idag, som det egentligen skulle vara. Men, jag låg och solade och umgicks med min lillasyster i stället, så nu sitter jag här, åt pannkakor för en stund sen. Ska kolla på tv ikväll, annars vet jag inte vad jag ska göra. Jag har i alla fall inte lust att gå ut och träffa nån, får vara en slapp-dag. =) Imorrn ska jag träffa massa folk i alla fall =) , Ska nog gå ut och läsa " om jag kunde drömma " börja läsa den nyss,.
Pussar från Michis.

Bilder från valborg





Lite bilder från badberget, de är tagna av mig med min mobil, därför lite dålig kvalieté.

/ Michaela

träning, here i come's !

God morgon allihoppa ! Jag skriver bara kort, eftersom jag borde göra massa andra saker. Jag ska pallra mig till träningen, även fast jag har jätteont i knät och är genom försyld, så , vi får se hur det går. Efter vet jag inte vad jag ska göra, ska vill träffa några. Ska till Mamma idag oxå, menmen. Nu ska jag fortsätta, Vi hörs, pussar michis.

Nu är frågan ; va ska du göra idag & hur mår du idag?


Förra sommaren tagen av Mig.

RSS 2.0